Įkraunama...
Įkraunama...

Aliaskos malamutai

QUOTE(skaidra111 @ 2013 01 11, 22:00)
as kol kas sakau, kad atvyksiu, jeigu niekas nepasikeis bandysim sudalyvaut. delecta, kaip man tave pazinti? biggrin.gif

busim su mini malamutu smile.gif pilku.
Laika rujoja, tai neimsim trbt.
Juodas volvo.
Atsakyti
Na ka, Timas labai didelis ir baisiai riaumoja smile.gif gaila, kad nelabai draugauti norejo. Semas irgi stambus!
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 12 27, 22:30)
mano suniui lygiai metai, ugio, svorio nezinau, vasaros vidury buvo 42 kg, dabar kiek neisivaizduoju. kai pirkau suniuka, ziurejau kaip atrodo tevai. Mano timo tevas paciame pirmame puslapyje pirma nuotrauka, man patiko kad jis didelis, o motinos nuotraukos nedejau, pirkau pas kastyti kraujali. paziurek per skelbimus, nes kai turi suniuku jie per visus puslapius skelbiasi. Jeigu labai nori dabar pat tai dar galima latvijoj ir lenkijoj ieskoti.

o kaip surasti ta Kastyti?
Noreciau jo sunis apziureti gyvai.
Atsakyti
QUOTE(delecta @ 2013 01 13, 18:01)
Na ka, Timas labai didelis ir baisiai riaumoja smile.gif gaila, kad nelabai draugauti norejo. Semas irgi stambus!

buvom siandien su timu ir semu rogiu traukimo treniruoteje, nusikaliau, tas mano suo didysis labiau nori roges uostyti negu jas traukti. O jau kaaauuuuke priristas prie medzio, maniau tave, delecta, nuo malamutu atgrase, matai mano kaukia svetimoj vietoj priristas, o pas kitus skaiciau namuose taip pavaro, tai vargsai kaimynai, po tokio koncerto. Del ko nenorejo draugaut su haskiukais tai man didelis klaustukas, nes musu kaime su visais sunimis tai gerai sutaria, nu nezinau, tikrai neturiu minciu schmoll.gif labai man del to liudna , nes vaziavau su ta mintimi, kad issilakstys ir issidugs, o dabar reikejo atvirksciai prie jokio suns neprileisti verysad.gif Ka daryt merginos, patarkit prasau, kodel jis taip keistai ir nedraugiskai elgesi siandien???????
del kastycio kraujelio nieko nezinau, tik zinau, kad gyvena gotlybiskiu kaime netoli sakiu, tel neissisaugojau. Timo tevas Anubis spirit astronomija, jis daug vaiku lietuvoj pridare, paieskok jo vaikuciu, turetu visi dideli buti. o jus delecta, nepaklausiau ar bute ar name gyvenat?
Atsakyti
O as siandien is parodos, prisiziurejau, privaisinau ir prisiniurkiau malamutu, vis dar lengvai apkvaitus jauciuosi tu meskuciu grozio ir meilumo, uztat cia skubu paskaityt kaip jums sekasi biggrin.gif
Skaidra - pas jus kaip visada situacijos beveik kaip is filmo, skaitau ir juokiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2013 01 13, 22:51)
O as siandien is parodos, prisiziurejau, privaisinau ir prisiniurkiau malamutu, vis dar lengvai apkvaitus jauciuosi tu meskuciu grozio ir meilumo, uztat cia skubu paskaityt kaip jums sekasi  biggrin.gif
Skaidra - pas jus kaip visada situacijos beveik kaip is filmo, skaitau ir juokiuosi  biggrin.gif

sveika, gaudyk, o as priglosciau ir primylejau siandien mazyte samojeduke biggrin.gif nu tooookia meilute, dieve ka daryt, antro samojiedo noriu biggrin.gif tarp kitko visi sake , kad mano semas labai stambus samojiedas wub.gif, mano semuko tevas is rusijos, o ten jie is esmes viska didesnius veisia.
Atsakyti
mes name gyvenam. Neatgrase smile.gif kaip pirmam kartui neblogai.
mes su kale buvom atvaziave, tai panasei kaip Timas. Draskesi ir stengesi kokia kalaite nutverti smile.gif
Papildyta:
susirasinejau ir su astronomija kennel. Paklausiau dabar ar ju Anubis? Nes jie man rase, kad planuoja kazka wink.gif
Atsakyti
anubis yra sioje temoje pirmame lape pirmoji nuotrauka 4u.gif apziurek.
Maciau per Youtube reportaza su sunimis. tai panasu, kad banga baisi geriete. Ziit, kokios naujienos tavo fronte??? kazkaip nebepasigiri niekuo verysad.gif pasiilgom gi mes taves
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 01 13, 23:03)
sveika, gaudyk, o as priglosciau ir primylejau siandien mazyte samojeduke biggrin.gif nu tooookia meilute, dieve ka daryt, antro samojiedo noriu  biggrin.gif tarp kitko visi sake , kad mano semas labai stambus samojiedas  wub.gif, mano semuko tevas is rusijos, o ten jie is esmes viska didesnius veisia.

Na, bent jau dabartiniai samojedai rusai kaip tik mazyciai ir smulkuciai, rusai dabar angliskom linijom zavisi....
O Semas gal Pegas'o vaikas? Pegas tai tikrai didelis suo buvo (yra?)
O kiek Semukass sveria? Mano patinukas 35kg sveria, va cia tai stambus, net nera jis tiek stambus kaip didelis biggrin.gif Kolkas uz ji didesni tik viena patina maciau.

Tai va kad su siaurinukais tokia beda, kai isigyji viena tai po to susergi nepagydoma liga, norisi dar ir dar... ir dar.

Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2013 01 14, 00:53)
Na, bent jau dabartiniai samojedai rusai kaip tik mazyciai ir smulkuciai, rusai dabar angliskom linijom zavisi....
O Semas gal Pegas'o vaikas? Pegas tai tikrai didelis suo buvo (yra?)
O kiek Semukass sveria? Mano patinukas 35kg sveria, va cia tai stambus, net nera jis tiek stambus kaip didelis  biggrin.gif  Kolkas uz ji didesni tik viena patina maciau.

Tai va kad su siaurinukais tokia beda, kai isigyji viena tai po to susergi nepagydoma liga, norisi dar ir dar... ir dar.

sunku pasakyt kiek sveria, gal virs 30, aisku irgi zodis stambus ner visai tikslus, nes ne jis stambus, o gaurai beproto ilgi, as sakau, per juos odos neuzciuopiu, pavasari nukirptas tai visai kudutis, plonakojis. reiks pabandyt rytoj ant svarstykliu pasodint, gal pavyks biggrin.gif
tavo patinukas tai man irgi is nuotraukos stambus pasirode.
Atsakyti
anubis yra astronomija veislyno patino ir kales is Lenkijos vaikas.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 01 11, 12:53)
oi, puiku, labai laukiu, kiek supratau agnyte ir buvo ta baisiu sunu augintoja  biggrin.gif labai lauksiu reportazo idomu i filmuota banga paziuret ir timui parodysiu jo virtualia drauge  biggrin.gif

Taip, aš esu tų dviejų baisių šunų augintoja lotuliukas.gif
Atsakyti