QUOTE(delecta @ 2013 01 13, 18:01)
Na ka, Timas labai didelis ir baisiai riaumoja

gaila, kad nelabai draugauti norejo. Semas irgi stambus!
buvom siandien su timu ir semu rogiu traukimo treniruoteje, nusikaliau, tas mano suo didysis labiau nori roges uostyti negu jas traukti. O jau kaaauuuuke priristas prie medzio, maniau tave, delecta, nuo malamutu atgrase, matai mano kaukia svetimoj vietoj priristas, o pas kitus skaiciau namuose taip pavaro, tai vargsai kaimynai, po tokio koncerto. Del ko nenorejo draugaut su haskiukais tai man didelis klaustukas, nes musu kaime su visais sunimis tai gerai sutaria, nu nezinau, tikrai neturiu minciu

labai man del to liudna , nes vaziavau su ta mintimi, kad issilakstys ir issidugs, o dabar reikejo atvirksciai prie jokio suns neprileisti

Ka daryt merginos, patarkit prasau, kodel jis taip keistai ir nedraugiskai elgesi siandien???????
del kastycio kraujelio nieko nezinau, tik zinau, kad gyvena gotlybiskiu kaime netoli sakiu, tel neissisaugojau. Timo tevas Anubis spirit astronomija, jis daug vaiku lietuvoj pridare, paieskok jo vaikuciu, turetu visi dideli buti. o jus delecta, nepaklausiau ar bute ar name gyvenat?