Draugelis pagal svorio kategoriją laukia

man sita SUUUPEEEERRRR

prisijuokiau siandien beziuredama nuotraukas, ziuriu malamutas ir katinas visur ta pati situacija, ir baika su katinu, ir timas su savo runce.

o del danu , kad jie vilko nepazino tai nei kiek nesistebiu, kartais kai nuleidzia uodega, kur tarp krumeliu ir viksvu tai rimtai kaip vilkas atrodo, jeigu sonu ziurint.
Del depresijos, tai zinok as ja suprantu

QUOTE(skaidra111 @ 2013 01 07, 08:06)
o del danu , kad jie vilko nepazino tai nei kiek nesistebiu, kartais kai nuleidzia uodega, kur tarp krumeliu ir viksvu tai rimtai kaip vilkas atrodo, jeigu sonu ziurint.
pas mano dede irgi malamutas yra, vienas pirmu i Lietuva iveztu, tai as ji tiek cackinus nucackinus, kad nesuprantu kaip galima vilku palaikyt, gi vilkai daug kudesni, spalvos ne tos, snukis ne tas, ausys

QUOTE(Arnolda @ 2013 01 07, 16:24)
pas mano dede irgi malamutas yra, vienas pirmu i Lietuva iveztu, tai as ji tiek cackinus nucackinus, kad nesuprantu kaip galima vilku palaikyt, gi vilkai daug kudesni, spalvos ne tos, snukis ne tas, ausys 

as kada nufotkinsiu, pamatysi

QUOTE(skaidra111 @ 2013 01 07, 17:12)
sakyciau gal malamutai, bet jo, jusu teisybe, sumaisyti visgi galima, gal cia mano dedes toks labiau suniskas

Tanoka - veislyno nezinau, bet ne lietuvis tikrai, buvo penktasis malamutas Lietuvoje

QUOTE(delecta @ 2013 01 07, 19:05)
gal kas lankotes sunu treniruotese Nemencines plente?
vyksta sekmadieniais 13 val, salia Karaciunu g. miske.
kas su rogem, kas su slidem sportuoja
gal norit kas atvykti?
vyksta sekmadieniais 13 val, salia Karaciunu g. miske.
kas su rogem, kas su slidem sportuoja

gal norit kas atvykti?
as tai noreciau pabandyti, bet sniego mazoka, o gal pradziai seip nuvaziuoti paveplineti.
QUOTE(skaidra111 @ 2013 01 07, 22:45)
as tai noreciau pabandyti, bet sniego mazoka, o gal pradziai seip nuvaziuoti paveplineti.
mes dar tik karta buvome, bet patiko ir vaziuosim vel

QUOTE(delecta @ 2013 01 08, 10:09)
norejau paklausti kokiu atveju suniui uzaugus islieka vadinamieji "akiniai"?
nuotraukose maziukai beveik visur akiniuoti, o pas jau uzaugusi- pasitaiko reciau.
Gal galima kazkaip matyti jau ant mazo suniuko ar jam jie isliks uzaugus?
nuotraukose maziukai beveik visur akiniuoti, o pas jau uzaugusi- pasitaiko reciau.
Gal galima kazkaip matyti jau ant mazo suniuko ar jam jie isliks uzaugus?
istikruju jeigu tokie pilki tai beveik ir nebelieka, o jeigu juodi, tai lieka. bet tie malamutai kurie veisiami veisles gerinimui, cia aisku ne lietuvoj, tai specialiai renkami be tos kaukes, jie ten kazkokius tyrimus atliko, kad tie be kaukes svelnesnio charakterio. bet ten renkami visai be paakiuku, kad butu svarus veidukas, as cia pas mus isvis tokiu nemaciau.
o su tais fanariukais, tai zinok , kartais gerai, nes padaro timas kokia eiline eibe, taip norisi jam trinktelt uz durnuma, bet pasiziuri, jau yra fanarai po akimis

del rogiu traukimo, gal ir reiks pabandyti, matai musu labai didele kompanija, du vaikai du sunys, dvi roges, mes jau kai vaziuojam tai su visu ekipazu. atsiunte man zemelapi, tas vaikinas is sleeding dogs, tai gal atrastume kaip nors.
Papildyta:
QUOTE(delecta @ 2013 01 08, 00:19)
mes dar tik karta buvome, bet patiko ir vaziuosim vel
gal pasnigs iki sekmadienio. Idomu butu jusu malamuta gyvai pamatyti!

klausyk, o ten sunis i bendra kinkini kinko, ar kiekvienas atskirai su savo vaziuoja. Man idomu nes, timas, tai dar labai jaunas, toks biski neapmokytas, noriu traukiu, noriu sedziu ir kaukiu. O mano semukas tai jau seniukas, jau 12 metu jam greit, ir dabar i senatve paslubuoja, ilgai begt negali, bet jis apmokytas is paskuniuju stengiasi, vargselis, tai ji jau pasaugau truputi.
[quote=renute,2013 01 06, 23:01]
Nu kaip fainai su katinu draugauja, net pavydu...
Gražu žiūrėti
Tai ne mūsų katinas, šunį ratais apeina
Mes pagaliau gavome tas šukas sąvėloms šukuoti, tai super
tikrai padeda
Jei jis dar leistųsi šukuojamas tai iš viso būtų gerai. Bet aš apsišarvavau kantrybe ir sakiau po truputį, po truputį ir iššukuosiu aš jį
O dar ir tą grėbliuką nusipirkoms, tai keistai jis man taip šukuoja... t.y. šukuoti šukuoja, bet kad plaukų išsišukuotų tai
čia lyginant su furminatorium...
Čia gal aš tik nepratusi taip
Bet šukavimo malonumas visai kitas, šukuojasi lengvai ir atrodo net Hačiui patinka, kokias 20 sekundžių pabūna ramus
Dar pagaliau įsigijome nagų žirkles, nes vaje koks manikiūras/pedikiūras Hačio buvo
Tik dabar klausimas, kaip žinoti iki kur tą nagą galima kirpti? Ar čia kaip katinams?
Nu kaip fainai su katinu draugauja, net pavydu...

Mes pagaliau gavome tas šukas sąvėloms šukuoti, tai super

Dar pagaliau įsigijome nagų žirkles, nes vaje koks manikiūras/pedikiūras Hačio buvo