Įkraunama...
Įkraunama...

Pertrauka santykiuose

QUOTE(~Aylin @ 2013 07 04, 08:09)
tai argi tai nera gerai? kaip tik pamatai, akd zmogus del taves neapsisprendes, o jeigu dar atsiranda 3 zmogus - tai tuo labiau tik reikia dziaugtis, kad viskas taip paaiskejo laiku, o ne tada, kai tu vaikstai pilvota, o jis sau dviguba gyvenima varo, arba neduok dieve, atsitikus nelaimei, jis pasiplauna paverkslenti pas kita smile.gif  viskas tik i gera smile.gif pamatai, kad ne - tavo, nebegaisti laiko ir eini tvirtu, sparciu zingsniu toliau smile.gif

Tai čia jau nebe pertrauka, o išsiskyrimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 07 04, 15:11)
Tai čia jau nebe pertrauka, o išsiskyrimas  ax.gif

tai aisku smile.gif jeigu pertraukos metu, zmogus nepateisino tavo lukesciu, tai po tokios pertraukos eina issiskyrimas smile.gif
Atsakyti
Kartais pertraukos yra gerai, apmastai viską, pabūni vienas su savo mintimis. Supranti, kad negali būti be to žmogaus, arba kaip tik, kad jis tau nereikalingas smile.gif
Atsakyti
Aš su savo MB tai kažkaip dažnai pertraukas darau, bet po to tai tik sustiprina mūsų draugystę ax.gif
Atsakyti
Man nesuvokiamas dalykas... kaip gali reikėti pertraukos... pertraukos nuo jausmų? Aš taip nemoku, kad ir kaip blogai yra, aš visada žinau, kad myliu ar nemyliu. O beveik visą naktį praverkiau, nes mano mylimas žmogus pasakė, kad nežino, kad negali šiandien to pasakyti, kad nori pabūti vienas. Aš kaip ir suprantu, ką tai reiškia, matyt kito žmogaus egoistiška baimė išsiskirti, galėčiau tai padaryti pati, bet liežuvis neapsiverčia mylimam žmogui pasakyti, kad viskas, tiesiog nenoriu to sakyti, nes juk ne man pasikeitė jausmai. Tai dabar esu įkaltinta šitame visame š, kur vis tiek kažkokia durna viltis rusena, nors protas aiškiai sako, kas bus, o širdis jau dabar sudaužyta.
Atsakyti
Pertrauka santykiuose - tai abejojimas savo jausmais (dazniausiai),o jei abejojima,tai kazin, ar tu nori to zmogaus,kitaip juk nekiltu nei abejoniu, nei noras daryti pertrauka.smile.gif dazniausiai tai kelias i issiskyrima. Zinoma,buna isimciu, ir kad tos pertraukos sustiprina jausmus ir nora buti kartu. Bet tai jau tik isimtys.
Atsakyti
Pertraukų santykiuose nebūna, tai išsiskyrimai. Paprastai žmonės šneka apie pertraukas, nes bijo tiesiai pasakyti, kad nori skirtis. O bijo dėl įvairių priežasčių- nenoro įskaudinti, sąžinės graužaties, tiesioginės baimės ir t.t. Belieka tik apraudoti sąntykius, ir žengti toliau. Kaip ten bebūtų, jei jau nelimpa, tai nesuklijuosi.
Atsakyti
QUOTE(lelija80 @ 2014 02 14, 00:15)
Pertraukų santykiuose nebūna, tai išsiskyrimai. Paprastai žmonės šneka apie pertraukas, nes bijo tiesiai pasakyti, kad nori skirtis. O bijo dėl įvairių priežasčių- nenoro įskaudinti, sąžinės graužaties, tiesioginės baimės ir t.t. Belieka tik apraudoti sąntykius, ir žengti toliau. Kaip ten bebūtų, jei jau nelimpa, tai nesuklijuosi.

Na, aš manau, kad ne visada yra taip. Gyvenimas margas ir žmonės visi skirtingi. Aišku pertrauka gali privesti ir prie išsiskyrimo, bet gali juk ir sustiprinti ryšį. Kai žmogus ilgesnį laiką pabūna vienas, tada jo vertybės keičiasi ir santykiai ima viršų. Bent aš taip manau g.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikinu esam dare pertraukas. Dazniausiai jo iniciatyva. Aisku po ju budavom pasiilge ir kuri laika vel budavo gerai. Aisku, tada buvau jauna ir naivi smile.gif Bet dabartiniuose santykiuose nesisivaizduoju jokiu pertrauku, kam jos? Kad pailseti vienas nuo kito? Tai kokia ta antra puse, kad pavargsti nuo jos? Pateisinu pertraukas tik vienu atveju, kai atsitinka kazkas tokio, kas taip sudrebina santykius, kad budami kartu nepajegiat nuspresti buti kartu ar ne.
Atsakyti
Kokios dar pertraukos? jeigu yra pertraukos nera santykiu biggrin.gif
Atsakyti