Įkraunama...
Įkraunama...

Pertrauka santykiuose

QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 21, 11:52)
pataisyčiau- mylimo. Atsakymas- ne nereikia. Nuo mylimo žmogaus ilsėtis nereikia, su mylimu žmogumi norisi būti ir būti, nes gera šalia, nes nebūtina net kalbėtis, ar nuolatos laikytis už rankučių, užtenka vien to, kad žinai, jog jis šalia.

Cia nesutinku, man pvz reikia. Tikrai pabuti atsikrai karts nuo karto reikia, aisku nezinau apie kokio lygio cia skyrybas senkama. Bet man bent tikrai buna tokiu periodu gyvenime, kas metai ar keli metai po koki menesi ar 2 pabunam atskirai g.gif TAi labai atsviezina santykius, nuslopina buiti ir ta trintis dingsta, astsiviezina viskas.
Aplamai manau, keikvienam zmogui labai isveikata kartais pabuti tik paciam su savimi, kam to reikia daugiau ,akm maziau, bet tai geras laikas isiklausyti i save... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelesaulytele @ 2013 02 19, 17:58)
sveiki  4u.gif  pas mane irgi panasi situacija biggrin.gif  draugauju su draugu apie 10 menesiu viskas buvo gana neblogai tik db kazkas atsitiko tokio kad  nesuprantu jo visai.
Vakare gryzau namo atejo i svecius sesuo su vyru pavakaroti teko priimti svecius jis paskambines labai uzpyko te parase: labanakt labai neprisigerk. ir man nepatinka kad tu geri. as jam bandziau skambinti bet jis nepakele ragelio. kita diena paskambinau jam bet jis neatsiliepe. todel nuvykau pas ji jis gyvena su tevais. Sedejom jo tevu kambaryje kol pati nenuejau i jo kambari ir neatsisedau tada jis atleke. pradejo prikisinet kad jis su manim isgerusia nesusitvarko kad pas mane sesuo su vyru buvo. Paklausiau jo gal su kuo susitinki ar susirasineji jis tik kartojo kad as ramus man parase bet as nieko neatrasiau. ir tuo metu man parase ex su kuriuo seniai nebendravau sms buvo tokia. Labas kaip laikais ?
nebesivijau jo leidau vaziuoti. vakare gavau sms (as noriu pabuti vienas. pavargaunuo tavo barniu, noriu pabaigti mokslus noriu viska apgalvoti. ir baik mane sekioti is paskos ir daryti geda. juk pasakiau pabunam atskirai bet tu nesupranti to juk pati matai kas vyksta. as tykiuosi supratai dabar.)  as ji labai myliu ir eilini kart nusizeminau prasydama atleidimo ir parasydama kad lauksiu jo kad galbut ji perdaug spaudziau, kad ji myliu ir kai apsispres pranestu jis nieko nebeatrase ir tyla tesiasi ka jus manot ka man daryt?

Nu ,o man priesingai ,nei kitiems uzkliuvo keli kart paminejimai jusu vaikino, kad per daug geriat? TAi gal tada kai siulet pasimylet irgi isgerusi buvot? GAl rimtai tai jam problema? DAr jeigu jis jau isvare jus is savo namu, gal nors truptuti turekit savigarbos ir nepukit jo ieskoti. Aisku jei elgetes kazkaip netinkamai atsiprasyti galima , bet ir viskas. Siaip juk nesakytu, kad pavargo nuo barniu, kazko tai bardavotes, apgalvok, ka ne taip darei... 4u.gif
Atsakyti
Bet kokia pertrauka- pabaigos pradžia.
Atsakyti
QUOTE(renatelesaulytele @ 2013 02 19, 18:58)
sveiki  4u.gif  pas mane irgi panasi situacija biggrin.gif  draugauju su draugu apie 10 menesiu viskas buvo gana neblogai tik db kazkas atsitiko tokio kad  nesuprantu jo visai. Noriu pradeti nuo valentino dienos viskas buvo labai grazu padare man grazu vakara apsikeitem dovanom jis man padovanojo pagalve su musu nuotrauka ir uzrasu as tave myliu sirdele tavo mylimas meskutis. ( Taip mes viens kita vadinom). o As jam padovonajau laikrodi. atrodo viskas tobula ir pan. na tiesa ajm prasidejo sesija paskutiniai metai. dar penktadieni jis liko pas mane mes pavakarojome ir as uzsimaniau pasimylet jis ten prunkstavo kad tingi ir pan. as uzpykau ir zodis po zodzio mes labai susipykom. sestadieni vaziavom kartu link jo tyledami. as isvaziavau i darba ji paleidau prie namu. po to musu bendravimas buvo saltas paskambinus paklausti ar siandiena susitiksim jis te pyktai atsake man sesija juk ne. as tiesiog nutylejau. Vakare gryzau namo atejo i svecius sesuo su vyru pavakaroti teko priimti svecius jis paskambines labai uzpyko te parase: labanakt labai neprisigerk. ir man nepatinka kad tu geri. as jam bandziau skambinti bet jis nepakele ragelio. kita diena paskambinau jam bet jis neatsiliepe. todel nuvykau pas ji jis gyvena su tevais. Sedejom jo tevu kambaryje kol pati nenuejau i jo kambari ir neatsisedau tada jis atleke. pradejo prikisinet kad jis su manim isgerusia nesusitvarko kad pas mane sesuo su vyru buvo. Paklausiau jo gal su kuo susitinki ar susirasineji jis tik kartojo kad as ramus man parase bet as nieko neatrasiau. ir tuo metu man parase ex su kuriuo seniai nebendravau sms buvo tokia Labas kaip laikais ? Draugas tiesiog pasiuto pradejo varyti mane is namu prie savo tevu as susirinkau ir isejau. ta vakara viens kitam nieko nerasem. neistveriau vakar nuvaziavau prie jo kolegijos su juo pasikalbeti ir jis pasake kad nori pertraukos neribotam laikui. ir tiesiog nuejo nuo savo masinos link namu. atsisedau ir as i savo masina tada jis atbego ir isokes i masina greit nuskuode. nebesivijau jo leidau vaziuoti. vakare gavau sms (as noriu pabuti vienas. pavargaunuo tavo barniu, noriu pabaigti mokslus noriu viska apgalvoti. ir baik mane sekioti is paskos ir daryti geda. juk pasakiau pabunam atskirai bet tu nesupranti to juk pati matai kas vyksta. as tykiuosi supratai dabar.)  as ji labai myliu ir eilini kart nusizeminau prasydama atleidimo ir parasydama kad lauksiu jo kad galbut ji perdaug spaudziau kad ji myliu ir kai apsispres pranestu jis nieko nebeatrase ir tyla tesiasi ka jus manot ka man daryt?

O siaube, jis ne tik kad Jūsų nemyli, bet ir negerbia. Pamėginkit paskaityti savo pasakojimą kito žmogaus akimis. Čia džiaugtis reikėtų kad nutrūko tokie santykiai.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 19, 18:30)
Jums tokia Teta Danutė (SM dalyvė) tuoj išburtų valdovo-vergo sąsajas pagal vektorinius horoskopo ženklus ar ten kažkaip panašiai. Tikiu, Jums dabar sunku, nes emociškai buvot labai prisirišus, bet tokie santykiai nėra sveiki. Du žmonės draugaudami, ar vedę turi jaustis laisvi ir laimingi, o ne nuolatos kažkam kažką skolingi. Kai pasveiksit po šito, pati suprasit ir tik džiaugsitės, kad pagaliau viskas baigėsi.

Po šiuo postu labai norėjau paspausti "like", bet supratau, kad nėra kur verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senseye @ 2013 02 27, 20:27)
Bet kokia pertrauka- pabaigos pradžia.

Tikrai nevisada,kartais to reikia,kad suvoktum,kaip tau reikia to zmogaus.
Atsakyti
Bet kokios pertraukos santykiuose - tai jau santykių pabaiga. Išbandyta savo kailiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svarelis888 @ 2013 04 23, 22:44)
Bet kokios pertraukos santykiuose - tai jau santykių pabaiga. Išbandyta savo kailiu.  rolleyes.gif

Nesutiksiu. g.gif Gal labiau priimtinesnis pasakymas: "pertrauka- pabaigos pradžia." Taip, bet tai nereiškia pabaigos pabaigą. tongue.gif Du žmonės, kurie erzina vienas kitą gali padaryti pertrauką ir...........suvokti, kad vieno kitam trūksta ir tas erzinimas nėra jau tokia baisi tragedija, kad buvimas atskirai didesnė tragedija. O tada pertrauka tampa kažko kitokia pradžia. smile.gif
Atsakyti
Pertrauka tai pakankamai tinkamas būdas išsiaiškinti kiek, kaip ir koks jūs galite būti be savo žmogaus ir kiek, kaip ir kokis jis gali būti. Dažniausiai tai baigiasi išsiskyrimu, tačiau nereikia absoliutinti, visuomet būta išimčių. Kaip kažkas minėjo, pora gali suprasti kaip jiems vienas kito reikia ir kad visi pykčiai yra beverčiai palyginti su vienas kito netektimi. Taigi, happy end'as įmanomas smile.gif
Atsakyti
O mums pertrauka, tiksliau buvo net 4, kaip tik labai padėjo. Supratome abu, kad dėl pykčių, kurie yra kiekvienoje šeimoje, norėjome pasirinkti paprasčiausia būdą ir viską nutraukti užuot kalbėjęsi ir sprendę tarpusavio bėdas. Dabar esame kartu, laukiamės vaikelio, džiaugiamės ir mylim vienas kitą smile.gif Kartais pertrauka yra geresnio gyvenimo pradžia smile.gif
Atsakyti
Kaip minėjau, pertraukos yra geras dalykas, nes vienokiu ar kitokiu atveju padeda padaryti tinkamą sprendimą. Centenerai pasisekė šiuo atveju smile.gif
Manoji patirtis.. nėra tokia sėkminga, buvome padarę dvi pertraukas, pagyvėjimas tebuvo keliom savaitėm ar porai mėnesių, po to viskas grįžo į nepataisomą neviltį, tad trečioji "petrauka" buvo ilgaamžė.
Atsakyti
QUOTE(good4u @ 2013 04 29, 11:05)
Kaip minėjau, pertraukos yra geras dalykas, nes vienokiu ar kitokiu atveju padeda padaryti tinkamą sprendimą. Centenerai pasisekė šiuo atveju smile.gif
Manoji patirtis.. nėra tokia sėkminga, buvome padarę dvi pertraukas, pagyvėjimas tebuvo keliom savaitėm ar porai mėnesių, po to viskas grįžo į nepataisomą neviltį, tad trečioji "petrauka" buvo ilgaamžė.

Kiekvieno skirtinga patirtis. Taip, maniškė geresnė nei tavo unsure.gif Bet gerai, kad nesėdėjai kaip kitos poros ir nelaukėt gal viskas išsispręs savaime, nes juk taip nebūna. Neveltui yra posakis „paliesk, jei myli sugrįš“, todėl nereikia bijoti to, kas neišviangiama. Geriau paskaudės išsiskyrus, nei kankintis gyvenant drauge unsure.gif
Atsakyti