Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

as antradieni tiek prikaliau, kad jau seniai buvau tiek isgerusi- vakaras ir naktis buvo wub.gif wub.gif wub.gif ir rytas wub.gif bet viskas, kas gera, turi tendencija baigtis. Tiesiog leidau sau pasimegauti.
Atsakyti
Pūkita,teip. good.gif Jau nebėr pusės butelkos.

Kokia graži lopšinė. wub.gif wub.gif wub.gif http://www.youtube.c...h?v=pL39eaxVTLI
Papildyta:
mad.gif
Atsakyti
Kai man sukyla rūgštys (o tas užeina nei iš šio nei iš to, lygiai, kaip po to, nei iš šio nei iš to praeina) aš susimąstau, kokių gyvenimiškų dalykų ar problemų aš negaliu perprast, kad net skrandžio rūgštingumas padidėja, tarsi pats organizmas man norėtų padėti tas problemas greičiau suvirškint.
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2012 12 21, 00:10)
as antradieni tiek prikaliau, kad jau seniai buvau tiek isgerusi- vakaras ir naktis buvo  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir rytas wub.gif  bet viskas, kas gera, turi tendencija baigtis. Tiesiog leidau sau pasimegauti.

Čia su tuo svajonių jaunikiu buvai?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 20, 23:22)
Pūkita,teip. good.gif Jau nebėr pusės butelkos.
Kokia graži lopšinė.  wub.gif  wub.gif  wub.gif http://www.youtube.c...h?v=pL39eaxVTLI
Papildyta:
mad.gif

thumbup.gif galu gale thumbup.gif

lopšinės klausyt negaliu nes Pūkius miega ax.gif

ko pyksti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 21, 00:28)

lopšinės klausyt negaliu nes Pūkius miega  ax.gif

Ir aš negaliu paklausyt dėl tų pačių priežasčių - tai ryt ryte įsijungsiu.
Atsakyti
Jau du kart ištrinu ką parašau,netyčia.Bliamba. mad.gif

Trečią kartą rašau

Daluže,kur smulkmenos apie romantišką vakarą?

Spindi,sveik,supratai?Turi dar porą dienų sirgt.

Pūkita, hah.gif čia aš apie išmanųjį. O dė ateivio tai irnesakyk.gif Nebekelia jokių emocijų man jis.

Skierkute,tu esi gera mergaitė,kad kovoji su bacilom.

Jėzau,dar liko išsilygint,antakius nusidažyt,nagus nusilakuot.Bet,įtariu,paliksiu rytojaus dienai.Nors,negaliu,gi einu į Staskos-elnio koncertą,o po jo draugai užgrius šventinių pietų. mastau.gif Sakiau,gi,diena per trumpa.

Staskai atsirišo angliškas liežuvis visai,bazarina su visais iš eilės visur.Ir visi jos best friend. doh.gif Šiandien autobuse jos auka tapo močiutė,tai Staska ją kankino klausimais-kodėl tavo paltas raudonas?Kokį dviratį turi?Aš tai rūžavą.Kodėl tu nevažiuoji dviračiu?Kodėl?Kodėl?tavo pirštinės juokingos. doh.gif Visi aplink žvengė.
Papildyta:
Aš per ausines klausau.Visu garsu.Ir filmus tik su ausinėm žiūriu.Man švaresnis garsas su jom.
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 21, 00:27)
Kai man sukyla rūgštys (o tas užeina nei iš šio nei iš to, lygiai, kaip po to, nei iš šio nei iš to praeina) aš susimąstau, kokių gyvenimiškų dalykų ar problemų aš negaliu perprast, kad net  skrandžio rūgštingumas padidėja, tarsi pats organizmas man norėtų  padėti tas problemas greičiau suvirškint.
Papildyta:
Čia su tuo svajonių jaunikiu buvai?

tai tikrai susije. Man apskritai, jei tik daugiau pasinervinu skrandis pareina. Nereikia net depresijinio pykinimo.

nea, jis per daug protingas diedas, o gal ir durnas. Tegul staltiese jam buna kelias.
Cia tiesiog mano silpnybe, kuriam as negaliu atsispirti, nes kaip ir nera reikalo- neturiu jo kuo pakeisti. Tiesiog leidziu sau naudotis juo, ir jam - savimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 20, 23:36)
Pūkita, hah.gif čia aš apie išmanųjį.

Staskai atsirišo angliškas liežuvis visai,

o tu nežvenk iš draugo nelaimės lotuliukas.gif žinojau, kad ta diena ateis lotuliukas.gif va atvarysiu i UK pramokus ir fotkinsiu ir iškart FB arba SM albumą tave kelsiu lotuliukas.gif

Nu šaunuole Staska thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 20, 22:58)
o tu nežvenk iš draugo nelaimės  lotuliukas.gif  žinojau, kad ta diena ateis  lotuliukas.gif  va atvarysiu i UK pramokus ir fotkinsiu ir iškart  FB arba SM albumą tave kelsiu  lotuliukas.gif

Nu šaunuole Staska  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kelk.Aš būsiu dar 15kg pametus tai ne gėda ir pasirodyt ekrane bus. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 00:00)
Kelk.Aš būsiu dar 15kg pametus tai ne gėda ir pasirodyt ekrane bus. irnesakyk.gif

čia tipo mane gazdini g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes man reiks irgi figūra pataisyti, kad derėčiau šalia tavęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 01:00)

uzmojai ogogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 20, 23:10)
čia tipo mane gazdini  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nes man reiks irgi figūra pataisyti, kad derėčiau šalia tavęs  wub.gif

Tavo figūra liuks,nereik jokių taisymų.O jau tie čigoniški veido bruožai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti