Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 12:50)
Obuoline,tikiuos,čia ironija?  g.gif Nes jei ne.....

ne ironija ax.gif
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 21, 12:59)
O man tai džiugu, nes kažkoks mano gyvenimas beprasmis būtų. O dabar, kadangi dar pagyvensiu, turiu vilties tą būtį pasigerint ir gyvent produktyviau, tikslingiau ir laimingiau.  smile.gif

as nebesitikiu sulaukt sviesesnio rytojaus. Tiesiog viskas ant tiek dzin, kad nieko nebenoriu verysad.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Viska skaitau,bet nebspeju isiterpti,vis kazkas sutrukdo,bet po Obuolines postu nebsusilaikiau,neisizeisk,bet pyktis ima nuo tokiu kalbu :ohNu blem,beveik kiekviena musu vienokiu ar kitokiu sunkumu turim,taip pat turim ir savo sviesulelius,vien del ju verta stengtis,judeti pirmyn ir,svarbiausia,tiketi... mirksiukas.gif Aisku,paliudeti,pasiguosti galima,bet del tokiu kalbu,neisivaizduoju kaip liezuvis gali apsiversti doh.gif
Vakar buvau koncerte,kur akla mergina dainavo,tai asaros skruostais prariedejo,kai maciau kaip zmogus spinduliuoja is vidaus geriu ir meile gyvenimui,manosios bedos tokios nereiksmingos pasirode ax.gif T.y isprendziamos...

P.S dabar metykit pomidorais uz nesupratinguma biggrin.gif

Z.J wub.gif

Upjora
Staska maladiec thumbup.gif Maniskis cia pries kelias dienas vieno paklause,kode tu juodas ir ar nenoretum but baltas,nes graziau doh.gif nezinojau,kur lyst is gedos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 12 21, 13:31)

Nemėtau, pasirašau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas!
QUOTE(obuoline @ 2012 12 21, 12:10)
ne ironija ax.gif

prasom mum cia pasaulio pabaigos neprisaukti, nes mes norim gyvent, kad ir su didelem bedom ! man tai patinka gyvenimas, o is bedu patinka pasijuokti, kai jos praeina.. Praeis ir tau 4u.gif
---
Upjora, nori buti stirnele, kad tiek zadi mesti?
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 21, 10:45)
prasom mum cia pasaulio pabaigos neprisaukti, nes mes norim gyvent, kad ir su didelem bedom ! man tai patinka gyvenimas, o is bedu patinka pasijuokti, kai jos praeina.. Praeis ir tau  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai praeis,pamatysi,Obuoline 4u.gif Prisiminiau istrauka is Mamontovo dainos:"...argi gali ivertinti sviesa tasai,kas nemate tikrosios tamsos..."As ir stengiuosi i kiekviena sunkuma ziuret,kaip i isbandyma,galimybe kazko ismokti,uzsiauginti storesne oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 21, 11:15)
labas rytas 4u.gif
kaip gaila, kad neatejo pasaulio pabaiga...

su pritu tu susipykus? g.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 11:50)
Lekiam švenčių švęst. good.gif

nu as ta jau supratau, o kur lekiat? ax.gif

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 21, 11:59)
O man tai džiugu, nes kažkoks mano gyvenimas beprasmis būtų. O dabar, kadangi dar pagyvensiu, turiu vilties tą būtį pasigerint ir gyvent produktyviau, tikslingiau ir laimingiau.  smile.gif

Aš kalbėjau ne apie kilogramus, svorį ar pan, o apie GROŽĮ - taip, kad nesiginčyk, aš geriau matau iš šono  mirksiukas.gif

perksiaciau, kad pasigert lotuliukas.gif nu blyn galvoju, ot pavarei lotuliukas.gif zadejau jungtis i kompanija lotuliukas.gif

N ublyn mergos, butumet vyrai tai alpciau nuo tokiu liaupsiu biggrin.gif

QUOTE(linausius @ 2012 12 21, 12:31)
kode tu juodas ir ar nenoretum but baltas,nes graziau doh.gif nezinojau,kur lyst is gedos  blush2.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi kietas bicas lotuliukas.gif

o maniskis viena vakara pareiske, kad juodi zmones kalba angliskai lotuliukas.gif ir jis per zinias tai mate lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 12 21, 13:31)

bet po Obuolines postu nebsusilaikiau,neisizeisk,bet pyktis ima nuo tokiu kalbu :ohNu blem,beveik kiekviena musu vienokiu ar kitokiu sunkumu turim,taip pat turim ir savo sviesulelius,vien del ju verta stengtis,judeti pirmyn ir,svarbiausia,tiketi... mirksiukas.gif

Pomidorais nemėtysiu, alia galiu pasakyt, kad tokie "paguodimai" ar "palaikymai" tikrai nepadeda žmogui, kai jam yra sunku, o atvirkščiai - dar labiau sugniuždo. Nes juose - nulis palaikymo ir supratimo, o vien moralizavimas ir aiškinimas, kaip tas žmogus turėtų elgis. O juk mes iš tiesų nežinom obuolinės situacijos ir tai, kad vienas ar kitas problemų sprendimo būdas padėjo mums, mūsų draugui, pažįstamui ar kt. dar visai negarantuoja, kad padės ir jos atžvilgiu. Apskritai, manau, lengva kalbėti, kai pats nesi konkrečioje situacijoje.

Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 21, 14:33)

perksiaciau, kad pasigert  lotuliukas.gif  nu blyn galvoju, ot pavarei  lotuliukas.gif  zadejau jungtis i kompanija  lotuliukas.gif

Na tai neatmetu ir tos galimybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 12 21, 11:31)

Viska skaitau,bet nebspeju isiterpti,vis kazkas sutrukdo,bet po Obuolines postu nebsusilaikiau,neisizeisk,bet pyktis ima nuo tokiu kalbu
P.S dabar metykit pomidorais uz nesupratinguma biggrin.gif

---------------
Upjora[/color] Staska maladiec thumbup.gif Maniskis cia pries kelias dienas vieno paklause,kode tu juodas ir ar nenoretum but baltas,nes graziau doh.gif nezinojau,kur lyst is gedos  blush2.gif  biggrin.gif

Aš jos postus ignoruoju,nes neturiu ką pasakyt.Bet šiandien irgi negalėjau praleist.
Pomidorų nemėtau,nes pati jos nesuprantu.
---------
Tavo irgi gerulis. lotuliukas.gif
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 21, 11:45)
Labas rytas!

prasom mum cia pasaulio pabaigos neprisaukti, nes mes norim gyvent, kad ir su didelem bedom ! man tai patinka gyvenimas, o is bedu patinka pasijuokti, kai jos praeina.. Praeis ir tau  4u.gif
---
Upjora, nori buti stirnele, kad tiek zadi mesti?

drinks_cheers.gif
----------
Ja ja,kai būsiu stirnelė tai gal ir elnias koks užklys,nes dabar tai briedžiai aplink.

Beja,šiandien šventė,taip rašo mano kalendorius-ELNIO DEVYNRAGIO ŠVENTĖ.Devynragio hihihi.gif Tobulas vyras. biggrin.gif Tai ruoškit tauriuosius gėrimus,kelsim taures už juos vakare.

Pūkita,mes sostinėn lekiam,pas draugus.
Atsakyti
Norėjau įkelt vieną nuotrauką, bet nemoku. Kažkada klausiau jūsų, kaip tą padaryt - alia niekas nepakomentavo. Gal dabar padėtumėt? Kaip jūs įkeliat čia visokias kavų ir kt. nuotraukas? Ką kur spaust reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 21, 12:39)
Pomidorais nemėtysiu, alia galiu pasakyt, kad tokie "paguodimai" ar "palaikymai" tikrai nepadeda žmogui, kai jam yra sunku, o atvirkščiai - dar labiau sugniuždo. Nes juose - nulis palaikymo ir supratimo, o vien moralizavimas ir aiškinimas, kaip tas žmogus turėtų elgis. O juk mes iš tiesų nežinom obuolinės situacijos ir tai, kad vienas ar kitas problemų sprendimo būdas padėjo mums, mūsų draugui, pažįstamui ar kt. dar visai negarantuoja, kad padės ir jos atžvilgiu. Apskritai, manau, lengva kalbėti, kai pats nesi konkrečioje situacijoje.

Aišku,kad nepadeda,suprantama.Bet juk mes neišspręsim jos problemų.Tuo labiau,kad iš užuominų neaiškus paveikslas,kas ten pas ją darosi.Kaip patart???O dėl to paskutinio posto ką rašyt?"Neliūdėk,praeis" ?Aš,kai noriu patarimų,rašau tiesiai šviesiai ir laukiu patarimų,taip pat ir realybėj elgiuos,ne tik čia,virtualioj erdvėj.
Papildyta:
Fuerza,aš irgi nemoku,vis ruošiuos tą temą išsinagrinėt,yra kažkur SM tema,kur aiškiai paaiškinta,kaip kelt.

Bliamba,kraunu lagaminą ir nervinuos.Kiek skarmalų reikia,nu lengviau būtų nevaleika būt-bliuskę įsimesčiau ir vsio,o dabar visų viešnagės dienų outfit'us kaip sutalpint?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 14:40)

Pomidorų nemėtau,nes pati jos nesuprantu.

Būtent - mums nepatinka tai, ko nesuprantam ir kas prieštarauja mūsų (o gal greičiau visuotinai priimtoms) nuostatoms.
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 14:46)

Kaip patart???

Aš,kai noriu patarimų,rašau tiesiai šviesiai ir laukiu patarimų,taip pat ir realybėj elgiuos,ne tik čia,virtualioj erdvėj.

O kas sakė, kad ji nori iš mūsų patarimų? Gal tiesiog žmogui supratimo ir palaikymo reikia sunkiu jam gyvenimo etapu. O ir su skausmu reik pabūt, nes jis ne šiaip sau mums duotas.

------------------------------------------------------------------

Į LT ruošies?
Atsakyti
Fuerza,o kaip palaikyt Obuolinę?Tie "laikykis","praeis" juk nepaguos jos?Ar balionais užverst?Kažin,ar ir tie pagerins jos būklę.Dėl to ir pasirinkau tylą.Ir dabar jau rišu šią temą.Dalužės nėr,nepavertėjaus.

Ne,nevažiuosim į LT,per šalta,reiktų visa žiemine amunicija ir man ir Staskai apsirūpint,o ir tie lėktuvų vėlavimai žieminiai man ne prie širdies,lėksim Londonan. thumbup.gif
Atsakyti