QUOTE(<imelda> @ 2012 12 27, 14:15)
Atejau ir as pasipasakoti kokios mano siais metais buvo Kaledos.
Eina sau

Primena mano VT pries koki pora metu,sau atsivilkdavo kada sugalvojes irgi budavau apkaltinama,kad neleidziu vargseliui su vaiku bendraut

Ir taip pastoviai,tipo turejau duoti vaika,kai jam patogu,o ne man ir vaikui,kol viena karta mane stumtelejo(as dar zinoma paastrinau ta situacija)kvieciau policija ir jam buvo uzdrausta ten per kazkoki atstuma iki mano namu artintis,galejom tik viesoj vietoj susitikt,kad vaika perduociau...Dabar viskas tvarkoj(tfu tfu tfu),labai aprimes yra ir vaiko neatsisako paziuret,kai paprasau...Bet ta laikotarpi prisiminus net nupurto
O jo ir bobike kokia arsi
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 17:16)
o mes sergam

manoji ketvirta diena su temperaturas, nakti nemiegojo niekas, dukriukas baisus kosulys kankino ir sloga kuri ne kiek nejuda i prieki. baiges sventes, nuvarem siandien pas gydytoja, pasirodo gerkle. gavom antibiotiku.
Kaip siandien?Sveikatos
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2012 12 28, 08:19)
- galima sakyti nesvenciau nei kuciu, nei Kaledu. Oi ne, vienu dalyku galiu pasigirti- vakar atgavau masina
As kazkaip irgi nepavadinciau sventimu,tai ka veikiau siomis dienomis
Saunu del masinniuko
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2012 12 28, 18:45)
Siandien skambina ir sako: mama mes jau visus koncervus suvalgem

...tai vadinas vyrai vieni namie:)
.............................
Paciai irgi kazkokia zaraza prisikabino, gerkle skauda, neprasneku is vis
................................
Sveikatos
Papildyta:
Merdzinos,pamenu kazkuri turejot dovanu ideju zmonem,kurie turi visko,tai man skubiai tokios idejos reiktu:drauge su vyru ta pacia diena gime,tai kaip ir bendros,seimynines dovanos reiktu