Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Mano nuotaika šiandien jau irgi sugrįžo smile.gif Prisijuokėm vakar iki ašarų su seseria, nes nei viena negalim galvos į šonus sukiot. Tokios dvi prismaugtos Dezdemonos lotuliukas.gif

O šiaip juk tikrai - visi likom gyvi, o tų mašinų bus ir dar ne viena smile.gif Šiandien einu su meile susimatyt, vat ir galės mane guost ir sprandelį masažuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 28, 11:19)
vienu dalyku galiu pasigirti-

Ne viskas taip blogai smile.gif
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 28, 11:50)
sprandelį masažuot 

Liuks, kaip mat pasveiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 21:25)
o as jau pradedu prisigalvot visokiu plauciu uzdegimu. dar pries 6 pradejo pati prasytis miegot. paguldziau, miega, lyg ir kosulys ramesnis, dar jumi va pasipasakojau ir paciai kazkaip ramiau.

Sveikit 4u.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 28, 10:50)
O šiaip juk tikrai - visi likom gyvi, o tų mašinų bus ir dar ne viena smile.gif Šiandien einu su meile susimatyt, vat ir galės mane guost ir sprandelį masažuot  thumbup.gif

Tai ir svarbiausia, bus tu masinu smile.gif , svarbu kad patiems viskas gerai smile.gif

O as sedziu namie viena, dukra su mama isleidau i Norvegija pas broli pasisveciuot savaitei, o mazasis kaime su seneliu sedi. Siandien skambina ir sako: mama mes jau visus koncervus suvalgem biggrin.gif ...tai vadinas vyrai vieni namie:)
Paciai irgi kazkokia zaraza prisikabino, gerkle skauda, neprasneku is vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 27, 17:15)
Atejau ir as pasipasakoti kokios mano siais metais buvo Kaledos.

kaip gaila, kai suaugusieji negalvoja, kaip čia geriau dėl vaikučio, o tokius cirkus kelia doh.gif Siaubas

QUOTE(Klasta @ 2012 12 27, 18:51)
...O as, matyt, nebuvau gera mergaite  blush2.gif

Juk žinai, kad blogos mergaitės pačios viską pasiima biggrin.gif Tai gal net gi geriau mirksiukas.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 22:25)
pradejo pati prasytis miegot.

kaip tavo mažylė, gal jau sveiksta?

QUOTE(obuoline @ 2012 12 28, 11:19)
nesvenciau nei kuciu, nei Kaledu.

O kodėl nešventei?

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 28, 11:50)
galės mane guost ir sprandelį masažuot  thumbup.gif

Neblogas planas vakarui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 28 gruodžio 2012 - 23:07
QUOTE(sima123 @ 2012 12 28, 21:45)

Paciai irgi kazkokia zaraza prisikabino, gerkle skauda, neprasneku is vis doh.gif

Užsidėk savo meiną ant kaklo - mažu ištrauks blogą energiją. smile.gif
Papildyta:
Na va, Kalėdos praėjo - jau lengviau. Praeis naujų šventimo vakaras - bus išvis liuks. Nauji metai, nauja pradžia ir mano zebro dryžio šviesusis periodas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 29, 00:37)

o gal geriau virtos bulvės padėtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 29, 00:40)
zebro dryžio šviesusis periodas

drinks_cheers.gif Nuo šiknaskylės tikiuosi tas baltas dryžis būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 27, 14:15)
Atejau ir as pasipasakoti kokios mano siais metais buvo Kaledos.

Eina sau doh.gif Primena mano VT pries koki pora metu,sau atsivilkdavo kada sugalvojes irgi budavau apkaltinama,kad neleidziu vargseliui su vaiku bendraut doh.gif Ir taip pastoviai,tipo turejau duoti vaika,kai jam patogu,o ne man ir vaikui,kol viena karta mane stumtelejo(as dar zinoma paastrinau ta situacija)kvieciau policija ir jam buvo uzdrausta ten per kazkoki atstuma iki mano namu artintis,galejom tik viesoj vietoj susitikt,kad vaika perduociau...Dabar viskas tvarkoj(tfu tfu tfu),labai aprimes yra ir vaiko neatsisako paziuret,kai paprasau...Bet ta laikotarpi prisiminus net nupurto unsure.gif
O jo ir bobike kokia arsi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 17:16)
o mes sergam  doh.gif manoji ketvirta diena su temperaturas, nakti nemiegojo niekas, dukriukas baisus kosulys kankino ir sloga kuri ne kiek nejuda i prieki. baiges sventes, nuvarem siandien pas gydytoja, pasirodo gerkle. gavom antibiotiku.

Kaip siandien?Sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2012 12 28, 08:19)
- galima sakyti nesvenciau nei kuciu, nei Kaledu.  Oi ne, vienu dalyku galiu pasigirti- vakar atgavau masina ax.gif

As kazkaip irgi nepavadinciau sventimu,tai ka veikiau siomis dienomis ax.gif
Saunu del masinniuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2012 12 28, 18:45)
Siandien skambina ir sako: mama mes jau visus koncervus suvalgem biggrin.gif ...tai vadinas vyrai vieni namie:)
.............................

lotuliukas.gif
................................
Sveikatos 4u.gif
Papildyta:

Merdzinos,pamenu kazkuri turejot dovanu ideju zmonem,kurie turi visko,tai man skubiai tokios idejos reiktu:drauge su vyru ta pacia diena gime,tai kaip ir bendros,seimynines dovanos reiktu g.gif
Atsakyti
sima, svaikatos!

manoji geriau, problema uzsikimsusi nosis, bunda, bliauna. turiu purskaliuka, man padejo, jai-ne.

ryt susitinku su eladija, o vakare pakviest i pasimatyma. priskreto toks diedas g.gif sakau, nueisiu, pasiziuresiu kas ten gero.

QUOTE(linausius @ 2012 12 29, 02:06)
Merdzinos,pamenu kazkuri turejot dovanu ideju zmonem,kurie turi visko,tai man skubiai tokios idejos reiktu:drauge su vyru ta pacia diena gime,tai kaip ir bendros,seimynines dovanos reiktu g.gif

gal bilietus i koki teatra? arba vistas Afrikoje pirk thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 29, 03:04)
vistas Afrikoje pirk

Geresnės neįmanoma sugalvoti lotuliukas.gif
-------------
Pamiegojau vos ne iki pietų, eisim su vaikiu picų kepti
Atsakyti
labas,
pas mus namie lazaretas. Sergam visi iki vieno ir tevai,ir maze ir as doh.gif vienu zodziu sventes siemet pagerintos gavosi visom prasmem. Apskritai metai tokie,kad vien ligos seimoje,sirgo ir mociutes mano abidvi sunkiai,ir mama operavo,ir mazoji nuo rudens kai pradejo darziuka lankyti serga ir serga non stop. Ai,gal kiti metai bus geresni...
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 29, 16:01)
labas,
pas mus namie lazaretas. Sergam visi iki vieno ir tevai,ir maze ir as  doh.gif vienu zodziu sventes siemet pagerintos gavosi visom prasmem. Apskritai metai tokie,kad vien ligos seimoje,sirgo ir mociutes mano abidvi sunkiai,ir mama operavo,ir mazoji nuo rudens kai pradejo darziuka lankyti serga ir serga non stop. Ai,gal kiti metai bus geresni...

kažką praleidau, tu ne viena gyveni?

Sveikatos balionai visiems jūsiškiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 29, 12:12)
kažką praleidau, tu ne viena gyveni?
Sveikatos balionai visiems jūsiškiams 4u.gif

Spindi, as su tevais gyvenu.
Atsakyti