QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 27, 13:46)
Mergaitės, žinokit, visiškai po..ui ta mašina. Juk viskas įvyko per 15 sekundžių, o tuo metu ant kelio buvo mano tėtis, brolis ir sūnus. Ir aš dar kažkaip suspėjau tėčiui šūktelt, kad neitų stumt manęs nuo to kelio. Nes jeigu būtų jie pribėgę stumti, tada būtų šakės...O mamai mano apskritai prastai. Palaidojo savo mamą ir vos nežuvo dvi dukros, jau nešnekant apie dar tris artimiausius žmones...
baisu baisu kas galejo nutikt!
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 27, 18:15)
Na ir tada prasidejo visos linksmybes. VT man dave komanda,kad as aprenciau mergaite,nes jis ja pasiima,nes jis tevas ir turi tam teise gali mergaite pasiimti kada panorejesir t.t. ir pan. Mano tevas tada jam primine,kad du metus nei vaiko lankei,nei prisidejai prie islaikymo. Zodziu per daug nenoriu issiplesti. Baigesi viskas tuo,kad iskvietem policija,kuriai atvykus jis pradejo sou su asarom akyse,koks jis geras tevas,o jam vargsui neleidziama bendrauti su vaiku.
sumaste kaip vaikui tevu tapt

o ta jo drauge tai ir gerule is paskos atsivilkt
jam gi leidziama su vaiku bendrauti, juk neslepi tu jos, tiesiog jis per daug nori.
o mes sergam

manoji ketvirta diena su temperaturas, nakti nemiegojo niekas, dukriukas baisus kosulys kankino ir sloga kuri ne kiek nejuda i prieki. baiges sventes, nuvarem siandien pas gydytoja, pasirodo gerkle. gavom antibiotiku.