Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas merginos, bukit atsargios, as pakraupus blink.gif
Daluze 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

Daluzei 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz visus isgyvenimus. Kaip jau kitos mergaites sake,svarbiausia,kad visi sveiki likote.

Atejau ir as pasipasakoti kokios mano siais metais buvo Kaledos.
Su VT buvom jau anksciau sutare,kad susitiksim antra Kaledu diena ir pasveikins jis ir jo mama mergaite. Taigi 25 diena jis man skambina ir sako - susitinkam rytoj 16 val. as jam aiskinu,kad toks laikas negeras,nes mergaite miega. Sakau susitikime kazkuriuo laiku iki pietu. Iki pietu jam netinka,supyko ir trenke rageli. Po kiek laiko vel jis man skambina ir sako: atvesk tada 14 val.mergaite pas mane i buta (kuri jis nuomuoja su dabartine podruske ir jos vaikais) uzmigdysi pas mus mergaite ir vaziuok sau namo,o kai ji atsikels as ja pamaitinsiu,pazaisim ir parvesiu tada ja namo. Nu ir cia vel prasidejo tarp musu nesutarimai,nes as pasakiau,kad jokiu budu nevaziuosiu as pas ji ir su jo podruske nesibiciuliausiu ir juo labiau mergaites nepaliksiu. Pasiuliau susitikti pas jo mama. Jis pasiutes ir vel trenke rageli. Apie 20 val. kazkas paskambino i duris. Nuejo prie duru mano tevas. Vos tik atidare duris, ex nustume teva ir ileke i buta, is paskos jo sugyventine jau beieinanti buvo,bet mano mama uz pakarpos ismete ja lauk. Na ir tada prasidejo visos linksmybes. VT man dave komanda,kad as aprenciau mergaite,nes jis ja pasiima,nes jis tevas ir turi tam teise gali mergaite pasiimti kada panorejesir t.t. ir pan. Mano tevas tada jam primine,kad du metus nei vaiko lankei,nei prisidejai prie islaikymo. Zodziu per daug nenoriu issiplesti. Baigesi viskas tuo,kad iskvietem policija,kuriai atvykus jis pradejo sou su asarom akyse,koks jis geras tevas,o jam vargsui neleidziama bendrauti su vaiku.
Atsakyti
daluze, uzuojauta del mociutes... o apie avarija apskritai neturiu zodziu...

su sventem visas smile.gif kas serga - sveikatos, kam truksta pinigu - finansines sekems, na ir, zinoma, meiles visoms! smile.gif
Atsakyti
Daluze, uzuojauta del mociutes...
O del avarijos, baisu...Kai pagalvoji, koks tas gyvenimas trapus...,kad sekundes keicia likimus...

Imelda blink.gif , "smagus" pas tave VT doh.gif . Pareiskima, tikiuosi parasete?

...O as, matyt, nebuvau gera mergaite blush2.gif , rimtu dovanu negavau (tiesa, reikia prisipazinti ir kitiems nedovanojau blush2.gif )....Dovanas rado tik vaikai...
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 27, 13:46)
Mergaitės, žinokit, visiškai po..ui ta mašina. Juk viskas įvyko per 15 sekundžių, o tuo metu ant kelio buvo mano tėtis, brolis ir sūnus. Ir aš dar kažkaip suspėjau tėčiui šūktelt, kad neitų stumt manęs nuo to kelio. Nes jeigu būtų jie pribėgę stumti, tada būtų šakės...O mamai mano apskritai prastai. Palaidojo savo mamą ir vos nežuvo dvi dukros, jau nešnekant apie dar tris artimiausius žmones...

baisu baisu kas galejo nutikt! sad.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 12 27, 18:15)
Na ir tada prasidejo visos linksmybes. VT man dave komanda,kad as aprenciau mergaite,nes jis ja pasiima,nes jis tevas ir turi tam teise gali mergaite pasiimti kada panorejesir t.t. ir pan. Mano tevas tada jam primine,kad du metus nei vaiko lankei,nei prisidejai prie islaikymo. Zodziu per daug nenoriu issiplesti. Baigesi viskas tuo,kad iskvietem policija,kuriai atvykus jis pradejo sou su asarom akyse,koks jis geras tevas,o jam vargsui neleidziama bendrauti su vaiku.

sumaste kaip vaikui tevu tapt doh.gif o ta jo drauge tai ir gerule is paskos atsivilkt doh.gif
jam gi leidziama su vaiku bendrauti, juk neslepi tu jos, tiesiog jis per daug nori.

o mes sergam doh.gif manoji ketvirta diena su temperaturas, nakti nemiegojo niekas, dukriukas baisus kosulys kankino ir sloga kuri ne kiek nejuda i prieki. baiges sventes, nuvarem siandien pas gydytoja, pasirodo gerkle. gavom antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 26, 22:37)
Diena buvo bloga.

blink.gif o dievuliau mergaiciuke blink.gif svarbu gyva sveika 4u.gif

Imelda...as neturiu zodziu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 20:16)
o mes sergam  doh.gif manoji ketvirta diena su temperaturas,

4u.gif , sveikit...
Atsakyti
Raimuk, tavo grazuolytei sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 27, 17:15)

Cirkas be pinigų doh.gif
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 20:16)
o mes sergam

Niu kapstykitės greičiau iš tų ligų 4u.gif
Atsakyti
nedekosiu, negalima
4u.gif
as jau siandien verkiau i saviske beziuredama. isbalus, akys pavargusios, paakiai isryskeje, ir tas baisus kosulys. vis ta gydytoja prisimenu, kaip ji zaibo greiciu ta vaika ''apziurejo'', o as jau pradedu prisigalvot visokiu plauciu uzdegimu. dar pries 6 pradejo pati prasytis miegot. paguldziau, miega, lyg ir kosulys ramesnis, dar jumi va pasipasakojau ir paciai kazkaip ramiau.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 27, 22:25)

Mamai labai sunku, kai vaikas serga
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kaip norejosi paskaicius jusu post'us apie sventes isgirsti tik gerus ir sirdziai malonius dalykus, o skaitau ir kraupstu... deja, as irgi nepasigirsiu - galima sakyti nesvenciau nei kuciu, nei Kaledu. Oi ne, vienu dalyku galiu pasigirti- vakar atgavau masina ax.gif

Fainai, kad uz lango sviecia saulute wub.gif belieka sypsena i dantis ir pirmyn! smile.gif
Atsakyti