Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(martanux @ 2012 12 30, 11:54)
labuka mamukai
upjora, naujo pas mumis tai tiek kad persikraustem panevezin gyvent. damute tai jau pakankamai nemazai pasako zodziu,  vis daugiau sunybiu mokosi, tik va su puodu reikalai tragiski  doh.gif  sventes praejo ramiai, nes per kucias senelio sese mire, bet va dama toooki kalna dovanu gavo, kad iki siol stebiuosi.

martanux, kuriam gale gyveni ?
---
upjora, vasario 2 smile.gif
Atsakyti
Martanux, tai eina pana daržiukan Panevėžyje dabar? o tavo darbelis kaip? numotis išėjot?

Aš jau išvežiau savo leliuką pas močiutę, dabar visą savaitę dirbsiu...ech...liūdna verysad.gif kertu mandarinus
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 30, 03:06)
Raimuk, lens.gif kur esi,gi laukiam smulkmenų apie pasimatymą.  bigsmile.gif

nugi visai nieko bigsmile.gif
ka cia man apie ji jums papasakot. vyresnis uz mane, toks is stuomens ir is liemens vyras, ypac is liemens biggrin.gif bet ka jau cia darysi irnesakyk.gif verslininkas kazkoks neaiskus g.gif
buvo smagu. maniau pora valandu pasedesiu ir leksiu namo, ale taip gavos kad tik 2am parsivilkau blush2.gif pirma i restorana isgert, veliau kaljano rukyt varem, ir dar i kluba nusitempe doh.gif namo pasiprasiau, tai taksa man paeme.
jau anksciau kviete naujukus sutikti jo draugo restorane kazkoks ten uzdaras vakarelis, bet as nenorejau viena (musu bendri draugai negali) bet va, eladija pasisiule kompanija palaikyt, o ir del to pacio kavalieriaus drasiau is po vakar, tai dar ziurekit, neteks siais metais namie sedeti kaip kad pastaruosius 4 metus.

QUOTE(martanux @ 2012 12 30, 13:54)
labuka mamukai
upjora, naujo pas mumis tai tiek kad persikraustem panevezin gyvent. damute tai jau pakankamai nemazai pasako zodziu,  vis daugiau sunybiu mokosi, tik va su puodu reikalai tragiski  doh.gif  sventes praejo ramiai, nes per kucias senelio sese mire, bet va dama toooki kalna dovanu gavo, kad iki siol stebiuosi.

o kodel persikraustet?
Atsakyti
skierkute, gyvenam nendres gatvej, netoli nemuno norfos.

raimuk, persikraustem pas mb, nes pasvaly nama islaikyt per sunku, tik i skolas lindom, nes vien uz sildyma 1000lt, tad nebuvo kitos iseities.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 30, 17:34)
neteks siais metais namie sedeti kaip kad pastaruosius 4 metus.

Ir nesėdėk, varyk linksmintis.
Atsakyti
Oi,kokie faini katukai.Ypač Medėjos džentelmenas. wub.gif

Raimuk,tai gausi kūdint jo liemenį,arba savo platint.Kokios veislės?Faina dėl Naujų sutikimo.Nebūtų bilietai tokia brangybė ir mes jau būtumėm lėkusios Londonan Naujų sutikt.

Martanux,nu ir kaip bendras gyvenimas su B?

Spindi,širdie,juk dirbt eisi savaitę,o be tūsintis.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 30, 18:06)
Medėjos džentelmenas

Kartais užknisa, bet neįsivaizduoju, kaip būtų, jei jo nebūtų
Atsakyti
upjora, visai gerai sekasi, savaitgali pasiemem mb dukryte, tai namie pilna gyvybes ir surmulio
abi sutaria puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 30, 19:06)
Kokios veislės?

gimes Kurdistane, siaip UK pilietis. pusiau zydas, pusiau musulmonas (pasirodo buna ir taip) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 30, 16:18)
Kartais užknisa, bet neįsivaizduoju, kaip būtų, jei jo nebūtų

biggrin.gif Aš vis labiau noriu katiniuko.Bet pagalvojau šiandien,gi jie,žalčiai nagus galandasi.Jei sudraskys mano sofąlovę.... g.gif Pyksiu.
QUOTE(martanux @ 2012 12 30, 18:46)
upjora, visai gerai sekasi, savaitgali pasiemem mb dukryte, tai namie pilna gyvybes ir surmulio
abi sutaria puikiai.

Aikškuma.Tai kam namą palikai?Ar tuščią?

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 30, 22:45)
gimes Kurdistane, siaip UK pilietis. pusiau zydas, pusiau musulmonas (pasirodo buna ir taip)  biggrin.gif

Dar ir tokios veislės persimaišo? blink.gif
Kaip gražuolės sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 02:12)
Dar ir tokios veislės persimaišo?  blink.gif
Kaip gražuolės sveikata?

aiskinaus as ten vakar kaip taip taip gali buti, bet nelabai isiminiau, vyno per daug buvo biggrin.gif blush2.gif

aciu, manoji jau geriau, antra diena be temperaturos, tai siandien i lauka islindom, kosulys aprimo, apetitas atsirado ir pagaliau siandien nosi issiputem biggrin.gif

kaip tavoji?
Atsakyti
Nu,galėtumir išsiaiškint kaip toookios veislės susimaišo. biggrin.gif
Maniškė jau irgi geriau. thumbup.gif
Atsakyti