Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Gal jau pradedam registraciją, kas sutikinės naujuosius SM?:

1. Dalužė
2. Medėja
Atsakyti
Laaaabas grazuoles biggrin.gif

oho kokie pas visu arsenalai bigsmile.gif pas mane tik deze baltos lotuliukas.gif tada 4 buteliai po 0.7 l vermuto, kaledini vyno 2 buteliai, 3 buteliai sampes (viana va kaip tik darbe tvarkom lotuliukas.gif ) trauktines pora buteliuku ir siaip visokiu likuciu lotuliukas.gif

QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 07:55)
dar gi pamirsau pasakyt kad teismai pagaliau ana savaite baigesi. vis gi kiek vt beverke teisme kaip jam sunku isgyvent, bet nuosprendi priime mano naudai smile.gif

bigsmile.gif super naujiena thumbup.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 10:51)
Gal jau pradedam registraciją, kas sutikinės naujuosius SM?:

1. Dalužė
2. Medėja

Pukis irgi bus biggrin.gif

Siaip brolis su uosviais atvaro g.gif bet man ner nuotaikos su jais sedet, kas as su jais veiksiu...manasis nukus, mazoji wub.gif irgi wub.gif jauciu pasiliksiu tarpiniam kambary telika paziuret, kompe pamirkt ir vaikus paziuret biggrin.gif

P.s. gavau 2 kvietimus kitiems metams smile.gif rugjucio menesi brolis tuokiasi ( i vesele jau uzkviete) ir mazaja krikstija, spekit kas bus kriksto mama rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 06:55)
labas rytas

namas kol kas tuscias. po menesio grizta sese, tai planuojam parduot.
--------------------------
, bet nuosprendi priime mano naudai

Teisingas sprendimas.Kad ir kokios emocijos valdytų,juk realiam gyvenime gyvenam.O tėvui teks dalis?
-----------
Liuks.
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 09:15)

Galandasi ten, kur reikia į tam skirtą daiktą, galima nagus išoperuoti. Kartais bando ir į kokį baldą pasigaląsti, bet gauna per kuprą. Maniškis labiau į tapetus mėgsta

Ahaaa,tapetų neeturim,teks kupron duot,jei gadins vienintelį mylimą baldą. hihihi.gif Nagų išoperavimas labai sadistiškai skamba,kaip jam užausį pasikasyt benagiui... unsure.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 09:21)
Kaip simboliška - gruodžio 31 ir 31 puslapis

biggrin.gif

QUOTE(julioske @ 2012 12 31, 09:28)
as tai nesutiksiu, nebent uzbegsiu... mane kviete seniau i naujaka pas drauge, bet viskas atsidejo, bet pas mano tevus vakar buvo nuspresta kaimo susmestini baliu daryt, tiksliau 3 kaimo grycios susimes, pijojai sau sves, kaimo elitas (dar dvi grycios) sau 

Tai ir likau nesupratus kam tu priklausai?Didumai ar mažumai?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 10:43)
Laaaabas grazuoles  biggrin.gif 

oho kokie pas visu arsenalai    pas mane tik deze baltos    tada 4 buteliai po 0.7 l vermuto, kaledini vyno 2 buteliai, 3 buteliai sampes (viana va kaip tik darbe tvarkom  lotuliukas.gif  ) trauktines pora buteliuku ir siaip visokiu likuciu  lotuliukas.gif

--------------------
Siaip brolis su uosviais atvaro  g.gif  bet man ner nuotaikos su jais sedet, kas as su jais veiksiu...manasis nukus, mazoji  wub.gif  irgi  wub.gif  jauciu pasiliksiu tarpiniam kambary telika paziuret, kompe pamirkt ir vaikus paziuret  biggrin.gif 
P.s. gavau 2 kvietimus kitiems metams  smile.gif  rugjucio menesi brolis tuokiasi ( i vesele jau uzkviete) ir mazaja krikstija,
------------
spekit kas bus kriksto mama  rolleyes.gif  wub.gif

Kam tau dėžė baltos ir tieeeek vermuto?Bene ir pati veselę kelt ruošies?
-------
thumbup.gif
----------
Aš? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 09:55)
dar gi pamirsau pasakyt kad teismai pagaliau ana savaite baigesi. vis gi kiek vt beverke teisme kaip jam sunku isgyvent, bet nuosprendi priime mano naudai smile.gif

pagaliau! smile.gif
kiek priteise?

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 12:15)
Nu įdomiai pasirodo būna g.gif

ne viska mes apie tuos musulmonus zinom. yra grieztai besilaikanciu korano, yra kur ne, bet pasirodo gali tuoktis su krikscioniais, zydais tik man rodus su budistais ne g.gif ai neprisisnekesiu.
anglu kalbos kursuose vienas alzyrietis, musulmonas buvo, sake jo zmona itale ir abu vaiksto i skirtingas baznycias.
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 12:40)
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 11:35)

Tada ir aš su jumis ir vynu

o tavo kavalierius niekur nekviecia?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 13:43)
P.s. gavau 2 kvietimus kitiems metams  smile.gif  rugjucio menesi brolis tuokiasi ( i vesele jau uzkviete) ir mazaja krikstija, spekit kas bus kriksto mama  rolleyes.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.
As tai namie Naujus sutiksiu, grisiu is darbo, gal ka pasigaminsiu, nes ryt vel i darba...
Vakar su VT susipykau...Atvaziavo sestadieni, atsigere kavos, kaip ir sutarem, kad sekmadieni pasiims Dzigite, vesis pas gyvunus. Dar pasiklause, kada pietu miega. Skambina 12 val., sako busiu uz valandos....(nors vakar sakiau, kad einam gult nuo 13-14 val.). Na, sakau, o tai o kada miegot, ar pasiimsi 15 min....??? Sakau, kad gal reiketu labiau derintis prie musu grafiko, o ne mes prie taves...Zodziu, isizeide...Neatvaziavo, nebeskambino...
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 13:43)
kaip jam užausį pasikasyt benagiui
---------
Tai ir likau nesupratus kam tu priklausai?

Staską įdarbinsi lotuliukas.gif
--------
Nu aš irgi nesupratau
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 31, 13:43)
ne viska mes apie tuos musulmonus zinom
--------
o tavo kavalierius niekur nekviecia?

Aš tai nieko apie juos nežinau, užtai ir stebiuosi viskuo biggrin.gif
--------
Jei manęs klausei, tai neturiu aš kavalieriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 13:49)
Jei manęs klausei, tai neturiu aš kavalieriaus ax.gif

blink.gif , o tas, kur apie kompiuterius raukia, kur dingo g.gif , ar as ka painioju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 13:46)

M.. j.. o..s... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 13:51)

Tai aš tik į pasimatymus ėjau, neišsirinkau nė vieno arba manęs neišsirinko, čia kaip pažiūrėsi biggrin.gif
Atsakyti
Mes Naujus svečiuose sutiksim.Bet tiesą pasakius jau nusibodo tas šventinis laikotarpis,tie pietai,vakarienės ir išeigos.Senstu. cool.gif cool.gif

Klasta,ojej,kaip įžeidei žmogų,juk tokiam žygdarbiui buvo gatavas.laugh.gif

Medėja,kaip suprast-neturiu kavalieriaus?O tas šaunus gerbėjas?
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 31, 13:43)

ne viska mes apie tuos musulmonus zinom.

blush2.gif , tikrai ne viska...o labiausiai nezinom, kas pas juos galvoje...(beje, cia taikytina visiems vyrams)

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 13:51)
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 13:46)

M.. j.. o..s... verysad.gif

sorry, bet ta tavo sifruote man nieko nesako, tik sprendziant is liudno veiduko, reikalai, nekokie ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 13:55)

Čia aš taip dėl tavo VT paliūdėjau ir papykau
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 13:55)
Klasta,ojej,kaip įžeidei žmogų,juk tokiam žygdarbiui buvo gatavas.laugh.gif

aham...teviskus jausmus sutrypiau...Nu, bet slyksciai jauciuosi, nes vaiko gaila...
Atsakyti