Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 17, 11:26)
Sveikos 4u.gif
vt grizo..pasiruoses viska padaryti kad tik as su juo buciau lotuliukas.gif ach tas optimizmas doh.gif
kaip jus ar pasiruoset kaledom?

Labas rytas smile.gif nepasiruosem, nes nera net kur egles pastatyti..
As tai naiviai tikiuosi, kad vt neuzeis kaledinis vajus ir jis neapsireiks smile.gif
Atsakyti
rasiau rasiau ir viskas dingo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 17, 12:26)

kaip jus ar pasiruoset kaledom?

Aš nesiruošiu - nėr ūpo. Plius, bijau, kad katukas visas puošmenas patvarkytų - labai jau jis pas mus aktyvus ir smalsus. biggrin.gif
Atsakyti
o as pirma karta gyvenime papauosiau egle ne Kuciu vakara blush2.gif ir dar ne tikra. Bet ji man tokia daili, papuosiau savo keptais imbieriniais sausainiukais (siais metais net meduolini namuka issikepiau biggrin.gif )... Tikiuosi, sausainukai sulauks Kaledu biggrin.gif blush2.gif , nes jau vakar vienas kabintojas baisiai tikrino kokybe biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klasta: 17 gruodžio 2012 - 19:23
na, griebkit po viena biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Klasta @ 2012 12 17, 21:21)
o as pirma karta gyvenime papauosiau egle ne Kuciu vakara  blush2.gif  ir dar ne tikra. Bet ji man tokia daili, papuosiau  savo keptais imbieriniais sausainiukais (siais metais net meduolini namuka issikepiau  biggrin.gif )... Tikiuosi, sausainukai sulauks Kaledu  biggrin.gif  blush2.gif , nes jau vakar vienas kabintojas baisiai tikrino kokybe  biggrin.gif ...

saunuole!
Atsakyti
Mes eglutę visada puošiame Kūčių dieną ir šiemet tikrai taip darysim mirksiukas.gif
Dovanų ir gi dar nesupirkau... Bet nuo pat gruodžio pradžios, kai tiek prisnigo, man kalėdinės nuotaikos biggrin.gif kaip ir kiekvienais metais laukiu stebuklo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 17 gruodžio 2012 - 20:04
as eglute puosiu treciadieni gal. sausianiu ir kepsiu, ir namuka noriu suresti mirksiukas.gif jau pasibandziau grybu pasidaryt, visai gerai isejo, tai dar pakepsiu kepejeliu puslapy idejo labai vainas roguciu iskarpas, puse grupes kepejeliu jau isbande, jauciu ir as neatsispirsiu biggrin.gif

pasigisriu savo 'sekme', sios stichijos dievai mane labai myli matyt, siandien vakare vaziuodama vaiku pasiimt is darbo kasiau i prieki koki puskilometri, atgal vaziuojant ir kasiau... smagus darbas, ypac kai kastvo kotas glezinis, nagu nebejauciau, kasu, keikiuosi, jau baigiu masina atkast, ir tik pyyyst i veidrodeli su akim, tokia grazi dabar, paakys biski violitinuoja... ryt bus visam grozyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 17, 21:03)
kaip ir kiekvienais metais laukiu stebuklo ax.gif

Va šito - tai ir aš laukiu. smile.gif
Na, o aš galiu pasakyt, kad nėr to blogo, kas neišeitų į gera. Negaliu pernešt šalčio ir labai nervinuosi dėl jo, bet užtat šiuo metų laiku išnaudoju balkoną kaip šaldiklį koldūnų ir kt. šaldytų maisto produktų laikymui. biggrin.gif
Papildyta:
Julioske, skaitau tavo istorijas ir matau vaizdus iš kino filmo, alia Bridžitos Džouns dienoraštis biggrin.gif Maždaug, kai moteriškei užgriūva daug visokių bėdų gyvenime - nesėkmė po nesėkmės, tačiau ji nepalūžta, viską paverčia juokais ir galiausiai jai nusišypso laimė - ima sektis: susiranda naujų draugų, randa svajonių darbą, svajonių jaunikį - tampa visa švytinti iš laimės, kad net ex diedas jos vėl užsigeidžia ir visaip meldžia įsileist jį į savo gyvenimą. Bet jau post factum, nes ji jau gyvena kitą - geresnį ir gražesnį gyvenimą. Tokį, kokio ir yra verta. smile.gif

Tai va, to tau ir linkiu. Ir žiūrėk, kur eini, dievaži. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 17 gruodžio 2012 - 20:30
Bauskit mane, prisiėdžiau!!!! ir dar noriu!!! verysad.gif
Atsakyti
Labas...nėr nuotaikos, matyt užpustė gyvatę...kai išsivalkatavo...taip jai ir reikia...
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 17, 08:54)
Oi, dažnai suabejoju, ypač kerta per savivertę nenusisekę santykiai.  blush2.gif

O filme - tai va šitam http://www.kinofesti.../lt/filmai/Tabu

suprantu tave, mane irgi ziauriai nuvyle paskutinis briedis verysad.gif Nuotaika kelia tik sms is kito zmogaus su turiniu "kaip man tave susigrazint?..." ax.gif bet kad man jo nereikia...
ar patiko filmas?

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 17, 11:32)
O antidepresantai dėl depresijos ar tik, kad tuos simptomus nuimt? Ta prasme, tie simptomai dėl depresijos ar yra kita liga dėl kurios tu juos jauti ir dar viso to pasekoje ir depresija susirgai?

ir nuo depresijos, ir miegui (kad prie migdomuju nepriprasciau). Bet vel nebemiegu, dabar laukiu, kada vel negalesiu valgyti nuo savo puikaus gyvenimo doh.gif

QUOTE(julioske @ 2012 12 17, 21:22)
... ryt bus visam grozyje wub.gif

Julioske, jeckau, kaip abidna- laikykis 4u.gif

Spindi, kaip vakar sekesi uzmigti?
Daluze, kaip naujam darbe?
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 17, 23:29)
ar patiko filmas?
---------------------------------------------------------------------
ir nuo depresijos, ir miegui (kad prie migdomuju nepriprasciau). Bet vel nebemiegu, dabar laukiu, kada vel negalesiu valgyti nuo savo puikaus gyvenimo doh.gif

Sakyčiau taip vidutiniškai. Negaliu sakyt, kad nepatiko, bet ir nebuvo kažkokio susižavėjimo begalinio. Toks gan dramatiškas - tai juokiausi ir sakiau Mort, kad čia man pats tas, nes gi negaliu be dramų gyvenime. biggrin.gif

--------------------------------------------------------------------------------

Tai nori pasakyt, kad tavo visų baisiųjų simptomų (nemigos, negalėjimo valgyt, sunkumo kvėpuoti) priežastis - depresija? Nes nelabai aišku iš tavo postų. Gal aš per daug klausinėju ir lendu kur nereikia, bet tiesiog labai domiuosi visokiais nemaloniais kūno simptomais ir psichosomatika, nes pati dėl to kenčiu, tik man tie simptomai nėra taip smarkiai išreikšti, kaip tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 17 gruodžio 2012 - 22:59