va va, girkit mane, tvarka turi but!!!
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 14:33)
Labas dienas moterai...as siandien i darba su nuotykiais...gi nulekiau biski i pusni, autostradoj kai pradejo sukt, maniau amen, nuo atitvaru tik per plauka, nukabinau pusnies gala ir soviau i kita juosta...pievos link....Zodziu...Masinai lyg ir nieko, laukiu kol bernai tures laiko,pakels paziures, as viskas tvarkoj, tik numerius nuplese...va dabar kai pagalvoju kaip galejo baigtis tai kojos rankos pradejo drebet
nu nafik! as tik isivaizduot galiu kiek tau strioko buvo!
kaip gerai kad niekas nenukentejo, o va siandien ryte pries pat mano nosi gatveje dviratininka motociklininkas partrenke, nesusivokiau kad tai vyksta, geriau tokiu dalyku nematyt. kazi ar mamai pasakosiu, ta vis baiminasi, as gi pati gatveje dviratininku juosta vazineju.
o avarija ivyko taip, dviratininkas rode posuki su ranka, jau ir buvo bepradedantis kirsti kelia, is galo vaziavo motociklas, man rodos jie abu mane kad kitas sustos, ir prasom.
QUOTE(Klasta @ 2012 12 18, 14:44)

, as suabejojau, ar tavo, tokie idealus, grazus, tikro profesionalo....
Tai gal receptu pasidalinsi...
dariau pagal sita
http://www.grybai.ne...e...&receptas=1
pradejus produktus maisyti tik tada pastebejau kad recepte nesamoningai nurodytas miltu kiekis, kazkaip abu kiekiai labai jau daug atrodo

tai teko paciai spelioti, kazkur apie 700g ir gavosi.
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 15:16)
P.s.
Raimuk as ir FB uzmaciau tavo grozius, bet nepakomentavau

Tik zadejau klaust kaip tu taip lygiai tuos ragiukus padarei?
privargau istikruju
patarimas toks, kad tesla iskart kociot ant kepimo popieriaus ar folijos, tada spausti formeles ir nereikiama tesla veliau pasalinti, nes tas deliojimas nuo stalo i skarda gadina forma, ypac jei receptas yra minkstesniu meduoliu. kociojau plonai vien tam kad ir liktu tokie ploksti, storesni labiau iskildavo.
o su puosimu tai ka, patirpinau sokolda ir davai su taptuku
raudona nosis tai tiesiog puosimo saldainis yra, ta balta glazura as tepiau vien del to kad ta nosis laikytusis
Papildyta:
gavau Hario Poterio penktaja knyga (truko jos pas mane kolekcijoje) vos skyriu perskaiciau, ant tiek miegas apeme!
einu bandysiu kilima plautis, ryt sesuo atskrenda