Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Aš būsiu Londone nuo vasario 28 iki kovo 8. smile.gif bet niekur nevažiuosiu, nesiorientuoju ten visai, pirmą kart aš...kas Londone būtų smagu susimatyti, su Raimuku nesugebėjau Lietuvoj, tai gal bent uk sugebėčiau blush2.gif biggrin.gif šiaip bijau organizuotis ką, nes važiuoju su tečiu ir nežinau kiek ten turėsiu laisvo laiko, šiaip planuoju su drauge susitkti, gal leliuko kūmytė į Londoną atvažiuos, apsišopint, aplankyti kažką nu ir dar dienelė kita būtų laisva, jei nereikalaus tetis pabūti ir svečiuose biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,
visoms siandien is manes daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes man pagaliau isauso didi diena. !6 val.teismas pagaliau pades taska ir garsiai pasakys,kad as JAUNA,GRAZI IR NETEKEJUS!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 17, 21:28)
Julioske, skaitau tavo istorijas ir matau vaizdus iš kino filmo, alia Bridžitos Džouns dienoraštis  biggrin.gif

thumbup.gif Labai teisingai tu čia pastebėjai mirksiukas.gif

QUOTE(obuoline @ 2012 12 17, 23:29)
Bet vel nebemiegu, dabar laukiu, kada vel negalesiu valgyti nuo savo puikaus gyvenimo doh.gif

Viskas praeis mirksiukas.gif
Daugiau nei prieš metus panašiai man buvo. Miegoti negalėjau, valgyti beveik mėnesį nevalgiau, kartais atrodydavo, kad ir kvėpuoti negaliu ir va, dabar čia iš karto ir numirsiu.... Bet viskas praeina, ypatingai, jei pats to nori ir stengiesi žiūrėti daugiau į priekį ir prie tų gyvenimo blogybių labai neužsiciklinti mirksiukas.gif Ir net gi pliusų galima įžvelgti, svorio numečiau, jaunystės sijonus išsitraukiau iš spintos vėl blush2.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 18, 00:36)
Kad labai nuodėmingo... nežinau iš kur pas mane namie čipsų atsirado??? doh.gif

Spindi, o gal tu nebadauk šitaip baisiai? Puikiai suprantu, kad prisibadavus paskui belenką ir belenkiek gali prisikimšti doh.gif Valgyk vakarienei kokių salotų. Ir nesigraužk tikrai, esi labai graži, tai tas +/- keli kilogramai tau tikrai nepakenks 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 18, 01:50)
Bet per pasaulio pabaigą bus kanciertas tėvams. good.gif

Pasaulio pabaigos koncertas? blink.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 12 18, 10:08)
garsiai pasakys,kad as JAUNA,GRAZI IR NETEKEJUS!!!!!!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Sekmės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 18 gruodžio 2012 - 09:22
Imelda, laikom kumščius.
Tai, kaip suprantu, vakare šampaninsimės, bo gi tokią progą reik atšvęst. biggrin.gif
Kita vertus, ko čia laukt to vakaro - radau namie prieš 2 sav. atkimštą Lmbrusco butelį - įsipyliau. lotuliukas.gif
Imelda, už tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 18 gruodžio 2012 - 10:15
Labas rytas!

Imelda,laukiam 16val,tada šausim šampą.

Mort,hihihi.gif koncerta kalėdinis,ale per pasaulio pabaigą. tongue.gif

Annomis,nu tu tikrai pateisini AA titulą. first.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

As ir prisidedu prie laukianciuju geru ziniu is Imeldos smile.gif

Mane ima pyktumas, nes svoris sustojo. Gal visgi sunkus raumenys keicia lengvus riebalus?

Julioske, matyt uranas tavo zodiake dabar, imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 18, 02:17)
Raimuk,patiko briediniai sausainiai.Super idėja.Gausi susitikimui kai Pūkita ir Dalužė atvyks prakept.

bent viena pastebejo doh.gif

kaip tau ten sekes akis draskyt lietuviu parduotuvej?

QUOTE(<imelda> @ 2012 12 18, 11:08)
NETEKEJUS!!!!!!!! 

deja ne, busi issiskyrusi tongue.gif

Spindi, butu saunu pasimatyt.

puikus problemos sprendimas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 18 gruodžio 2012 - 12:17
Labas dienas moterai...as siandien i darba su nuotykiais...gi nulekiau biski i pusni, autostradoj kai pradejo sukt, maniau amen, nuo atitvaru tik per plauka, nukabinau pusnies gala ir soviau i kita juosta...pievos link....Zodziu...Masinai lyg ir nieko, laukiu kol bernai tures laiko,pakels paziures, as viskas tvarkoj, tik numerius nuplese...va dabar kai pagalvoju kaip galejo baigtis tai kojos rankos pradejo drebet unsure.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 18, 00:17)
Pūkita,tai sakai išvalkatavo nuotaika,jaučiu,kad bledės abi su mano valia valkiojas.Manoji grįžo trumpam ir vėl dingo.

bet tai ot parazites g.gif matyt tusinasi pries pasaulio pabaiga...klausyk, jei uzmatysi tai siusk jas valkatas namo...

QUOTE(Upjora @ 2012 12 18, 00:50)
Kažkada pavasarį.  cool.gif Įtariu,kad ne Londone. ax.gif  biggrin.gif Pas mane taburetes skaičiavom.Bet aš galiu ir į Londoną atvažiuot.Kaip ten sako?Tikram šuniui(šiuo atveju kalei) kilometras ne vingis.  biggrin.gif

speju, kad geguze biggrin.gif pas tave ir i Londona tureciau atlekt, tai galim visur susitikt lotuliukas.gif tik noro turekit lotuliukas.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 12 18, 09:08)
kad as JAUNA,GRAZI IR NETEKEJUS!!!!!!!! 

u lia lia bigsmile.gif laukiam Hapy end'o thumbup.gif

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 18, 10:12)
Tai, kaip suprantu, vakare šampaninsimės, bo gi tokią progą reik atšvęst.  biggrin.gif
Kita vertus, ko čia laukt to vakaro - radau namie prieš 2 sav. atkimštą Lmbrusco butelį - įsipyliau.  lotuliukas.gif

ir as noriu stresui nuimti unsure.gif ale darbe nieka neturiu....ir negaliu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 18, 13:16)
bent viena pastebejo  doh.gif

thumbup.gif , as suabejojau, ar tavo, tokie idealus, grazus, tikro profesionalo.... blush2.gif
Tai gal receptu pasidalinsi...

Pukitas, siaubas blink.gif , gerai, kad gerai baigesi ...
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 18, 13:16)
bent viena pastebejo  doh.gif

Iš tiesų - tai ir aš pastebėjau ir net dukrai rodžiau, kokie fainučiai. nežinau, kodėl pamiršau pakomentuot. g.gif Bet žodžiu, man žiauriai patiko. Šaunuolė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 18, 12:44)
Pukitas, siaubas  blink.gif , gerai, kad gerai baigesi ...

nu jo..gerai pataikiau, kai tuo metu masinu nebuvo, pasisukiojau, pamete , nudroziau pusnies dali (pliki atitvarai dabar matosi), soviau i kelkrasti...tik nusivaliau priekini stikla nuo pusnies likuciu, paziuriu per veidrodeli, o ten kolona masinu..furos viena po kitos, lengvosios, tai kelias minutes rekejo laukt, kad islipt galeciau....net dirzo nesisegiau, maniau kai raus kasnors i mane...

gerai, kad man besisukant masinu nebuvo, butu is manes blynas likes.... unsure.gif
Papildyta:

P.s. Raimuk as ir FB uzmaciau tavo grozius, bet nepakomentavau g.gif Tik zadejau klaust kaip tu taip lygiai tuos ragiukus padarei? ax.gif
Atsakyti
va va, girkit mane, tvarka turi but!!!

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 14:33)
Labas dienas moterai...as siandien i darba su nuotykiais...gi nulekiau biski i pusni, autostradoj kai pradejo sukt, maniau amen, nuo atitvaru tik per plauka, nukabinau pusnies gala ir soviau i kita juosta...pievos link....Zodziu...Masinai lyg ir nieko, laukiu kol bernai tures laiko,pakels paziures, as viskas tvarkoj, tik numerius nuplese...va dabar kai pagalvoju kaip galejo baigtis tai kojos rankos pradejo drebet  unsure.gif

nu nafik! as tik isivaizduot galiu kiek tau strioko buvo!
kaip gerai kad niekas nenukentejo, o va siandien ryte pries pat mano nosi gatveje dviratininka motociklininkas partrenke, nesusivokiau kad tai vyksta, geriau tokiu dalyku nematyt. kazi ar mamai pasakosiu, ta vis baiminasi, as gi pati gatveje dviratininku juosta vazineju.
o avarija ivyko taip, dviratininkas rode posuki su ranka, jau ir buvo bepradedantis kirsti kelia, is galo vaziavo motociklas, man rodos jie abu mane kad kitas sustos, ir prasom.

QUOTE(Klasta @ 2012 12 18, 14:44)
thumbup.gif , as suabejojau, ar tavo, tokie idealus, grazus, tikro profesionalo.... blush2.gif
Tai gal receptu pasidalinsi...

dariau pagal sita
http://www.grybai.ne...e...&receptas=1
pradejus produktus maisyti tik tada pastebejau kad recepte nesamoningai nurodytas miltu kiekis, kazkaip abu kiekiai labai jau daug atrodo doh.gif tai teko paciai spelioti, kazkur apie 700g ir gavosi.

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 15:16)
P.s. Raimuk as ir FB uzmaciau tavo grozius, bet nepakomentavau  g.gif  Tik zadejau klaust kaip tu taip lygiai tuos ragiukus padarei?  ax.gif

privargau istikruju doh.gif
patarimas toks, kad tesla iskart kociot ant kepimo popieriaus ar folijos, tada spausti formeles ir nereikiama tesla veliau pasalinti, nes tas deliojimas nuo stalo i skarda gadina forma, ypac jei receptas yra minkstesniu meduoliu. kociojau plonai vien tam kad ir liktu tokie ploksti, storesni labiau iskildavo.
o su puosimu tai ka, patirpinau sokolda ir davai su taptuku doh.gif
raudona nosis tai tiesiog puosimo saldainis yra, ta balta glazura as tepiau vien del to kad ta nosis laikytusis biggrin.gif
Papildyta:
gavau Hario Poterio penktaja knyga (truko jos pas mane kolekcijoje) vos skyriu perskaiciau, ant tiek miegas apeme! doh.gif

einu bandysiu kilima plautis, ryt sesuo atskrenda thumbup.gif
Atsakyti