Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

‎"Gyvenk taip, kad nereikėtų gėdytis, kai apie tavo darbus ar ištartus žodžius bus paskelbta visam pasauliui,-net jei tai, kas sakoma, netiesa."
Atsakyti
... Vyrui, kuris tikrai myli merginą, nėra svarbu kaip ji apsirengusi, nesvarbu kokia jos šukuosena, pasidažiusi ji ar ne. Jam svarbiausia kad ji yra ir kad ji su Juo....

Vyras be moters, tai kaip šuo be blusų - gyventi galima, bet liūdna...O moteris be vyro, tai kaip blusa be šuns - gyventi galima, bet nėra ką kandžioti..smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2013 02 28, 18:07)
Kai uždirbi dvi rupijas, už vieną įsigyk vakarienei duonos, o už kitą nusipirk jacintą, jis papuoš tavo gyvenimą!
(Indų patarlė)

wub.gif

Melas palengva nužudo meilę, kaip lėtai veikiantys nuodai. Pradžioje nebelieka tikėjimo, po to užgęsta viltis, ir galiausiai – atšąla širdis...

Atsakyti

Aš nepamirštu žmonių. Nepamiršau nė vieno šokio ir nė vienos dainos. Nė vieno ačiū ir nė vieno iki pasimatymo. Nepamirštu jų sudie ir visa tai yra laukimas bei tikėjimas, kad gyvenau. Kad gyvenu ir kad yra dėl ko gyventi.
Atsakyti
Meilė – tai laimė...
....bet kodėl dėl meilės mes taip dažnai jaučiamės nelaimingi?
Meilė – tai pasitikėjimas...
....bet kodėl kai mes mylime, mes taip dažnai pavydime?
Meilė – tai juokas...
....bet kodėl dėl meilės mūsų akyse pasirodo ašaros?
Meilė – tai ištikimybė...
....bet kodėl mylėdami mes atleidžiame išdavystę?
Meilė – tai turtas…
….bet kodėl mes taip ir neišmokome branginti meilės?
Meilė – tai švelnūs prisilietimai…
….bet kodėl, nešami jausmų, mes nesusilaikome nuo grubumo?
Meilė – tai tikėjimas…
….bet kodėl mylėdami mes vis tiek bijome prarasti mylimą žmogų?
Meilė – tai šiluma…
….bet kodėl mes taip dažnai jaučiame šaltį?
Meilė daro mus stipresnius…
….bet kodėl ji tampa mūsų silpnybe?
Meilė teikia mums džiaugsmą…
….bet kodėl būtent tas, kurį mes stipriausiai mylime, gali suteikti mums didžiausią skausmą ?
Meilė – tai viskas…
….bet kodėl net ir tada, kai mes mylime, mums vis tiek kažko trūksta?
Atsakyti

Jei žmoguje matai tik teigiamas arba tik neigiamas savybes, reiškias to žmogaus nepažįsti.
Atsakyti
Kaip pastebėta, tam tikra konkurencija yra naudinga, tačiau bendradarbiavimas, kurio šiandien ir turime siekti, prasideda ten, kur liaujamės varžytis.
Franklin D. Roosevelt
Atsakyti
Paaiškinti tau brangiem žmonėm kaip tu juos myli - tai tas pats, kaip bandyti paaiškinti, kokio skonio yra vanduo.
Atsakyti
Rodosi, aš nėščia :mane pykina nuo darbo ir traukia prie sūrios jūros smile.gif

Į žinutes prasidedančias “Labas pupa” neatsakau. Čia jums ne žemės ūkis ir manęs jūsų žinios apie pupas, nedomina. tongue.gif

.. Kodėl geroji fėja iš pasakos padarė viską, kad pelenei teko palikti rūmus bėgant vidurnaktį ?
- Fėja buvo patyrusi moteriškė ir puikiausiai suprato: jei Pelenė nepabėgs vėlai vakare,tai princas pabėgs anksti ryte smile.gif...

O žinot kodėl Moters diena yra būtent Kovo 8? Nes moteris yra 8 pasaulio stebuklas.

... Niekada nemaišyk mano charakterio su mano požiūriu. Mano charakteris priklauso nuo manęs, o mano požiūris - nuo tavo elgesio....

Svarbiausia gyvenime yra šeima. Karjera nelauks Jūsų namie, pinigai nenušluostys ašarų, o šlovė - neapkabins naktį.
Atsakyti
Pinigai - geriausia raminamoji priemonė.
L. Levinsonas

Įsigyti gerą kaimyną - tas pats, kas rasti lobį.
Kinų patarlė
Atsakyti
Moters rankos…švelnios ir šiltos, gležnos, bet daug pakeliančios…namų židinio ugnį laikančios, nors kartais liepsna degina, kartais ir skauda…
Moters rankos…ant jų supasi gerumas, jos apglėbia gyvybę…glaudžia, glosto, ramina, ašaras nubraukia…
Moters rankos…mylinčios moters aistringos rankos…uždegančios savo prisilietimu ir užvaldančios…
Moters rankos…tobolos, gražios , net ir pavargusios…

Milda Le
Atsakyti
Niekas geriau nesaugo paslapties už tą, kuris jos nežino.
Atsakyti