Gyvenime Yra Akimirku, Kai Kažko Labai Ilgiesi, Noretum Ištraukti Tai Iš Savo Sapnų Ir Stipriai Apkabinti...♥
Tikras draugas yra Tikras draugas ir jis visada lieka Tikru Draugu, kas benutiktų, kaip viskas susiklostytų. Jis lieka, jei ne gyvenime, tai bent atmintyje

Ieškok Gėrio kituose ir jie ims ieškoti jo tavyje

Vyras, kaip ledo kubelis. - Suteik truputį šilumos, ir stebėk kaip lydosi.
~Tabute*
Jeigu tenka rinktis tarp taip ir ne, rinkis TAIP. Padaryk tai! Pabučiuok, apkabink, pasivyk, susitik, pasakyk. Jei ir nieko iš to neišeis, bent jau būsi pabandęs
~Tabute*
~Tabute*
Jeigu tenka rinktis tarp taip ir ne, rinkis TAIP. Padaryk tai! Pabučiuok, apkabink, pasivyk, susitik, pasakyk. Jei ir nieko iš to neišeis, bent jau būsi pabandęs
~Tabute*
Tas, kuris pirmas atsiprašo, yra drąsiausias.
Tas, kuris pirmas atleidžia, yra stipriausias.
Tas, kuris pirmas pamiršta, yra laimingiausias.
Tas, kuris pirmas atleidžia, yra stipriausias.
Tas, kuris pirmas pamiršta, yra laimingiausias.
Kasdien dėkoju Dangui už laimę būti su tavim, mano vaike. Neatsiprašinėk manęs už savo vaikiškas pražangas. Jos tokios menkos palyginti su manosiomis. Gyvenu daug ilgiau už tave ir daug ko išmokau, o vis tiek prarandu, palieku, pamirštu, ir pažymiai ne patys geriausi Blogiausia užsižaidžiu savo bėdų dėlionėmis ir nepastebiu tavo vaikiško rūpesčio. Ne visada išgirstu, ką man sako tavo tikros ir tariamos ligos, tavo kaprizai, tavo tylus liūdesys.
Atleisk man, tu vertas tobulos meilės ir tobulo teisingumo. Tu augi žiūrėdamas į mane, o aš vis mokausi ir mokausi iš savo klaidų. Atsiprašau už amžiną laiko skolą, už skubinimą ir vėlavimą, už pakeltą balsą, už nuobodžius klausimus ir paruoštus atsakymus.
Tu išmintingas, vaike. Taip greit nusišluostai ašaras ir vėl juokiesi. Aš mokausi iš tavęs. Nedėkok man už tai, kad esu tavo mama tai aš tau dėkoju už tai, kad esi. Nedėkok man už meilę aš pati iš tavęs ją imu. Suirzusią, griežtą, negerą, negražią, tu myli mane visokią. Kad ir ką padaryčiau, seki paskui mane, glaudiesi ir manimi pasitiki. Tik tu taip gali, mano vaike. Aš mokausi iš tavęs.
Nedėkok, kad tave auginu, aš augu kartu su tavim. Niekada nesijausk man skolingas. Apsikabinkime stipriai,nes galėjome ir nesusitikti.
Tyras dangaus gabalėli, ačiū, kad nukritai man į širdį. Kad angelo rankomis laikai mane ir lydi...
Mama
Psichologai tikina, kad gerai nuotaikai atsirasti užtenka kasdien apkabinti bent 8 žmones. Arba nors vienam duoti į snukį...
Dietoje svarbiausia - miegas. Nenuėjai laiku miegoti - persiėdei...
Žmogus suauga tada, kai sugeba nusišypsoti tam, kas jam sukėlė skausmą.
Žmonės kaip ir knygos, vertingi dėl savo turinio, o ne dėl viršelio.
Savęs priežiūrą reikia pradėti nuo širdies, antraip nepadės jokia kosmetika...
Žmonės visada turi du motyvus. Vieną tikrą, o kitą - gražiai skambantį.
Pralaimėti - nėra blogiausia. Blogiausia - nepabandyti. (George E. Woodberry)
Žmogus turi būti su tuo, su kuo gyvena jo mintys.
Dietoje svarbiausia - miegas. Nenuėjai laiku miegoti - persiėdei...

Žmogus suauga tada, kai sugeba nusišypsoti tam, kas jam sukėlė skausmą.
Žmonės kaip ir knygos, vertingi dėl savo turinio, o ne dėl viršelio.
Savęs priežiūrą reikia pradėti nuo širdies, antraip nepadės jokia kosmetika...
Žmonės visada turi du motyvus. Vieną tikrą, o kitą - gražiai skambantį.
Pralaimėti - nėra blogiausia. Blogiausia - nepabandyti. (George E. Woodberry)
Žmogus turi būti su tuo, su kuo gyvena jo mintys.
Kartą žmogus pasodino rožę, nuoširdžiai ja rūpinosi ir laistė
Kai gėlė paaugo jis pamatė didelius ir aštrius spyglius bei mažą neišsiskleidusį žiedelį. Pagalvojęs, kad nieko gražaus neverta tikėtis iš tokio augalo su spygliais jis nuliūdo ir nustojo rūpintis rože. Gėlė nuvyto. Taip ir nespėjo išsiskleisti
Kiekvieno žmogaus prigimtyje slypi unikalūs gebėjimai, talentai, savybės, bet jie auga tarp spyglių mūsų klaidų.
Daugelis žvelgdami į save temato tik tuos spyglius trūkumus, ydas, netobulumus. Žmonės dažnai praranda viltį ir nusimena manydami, kad iš jų negali išeiti nieko gero.
Viena iš didžiausių dovanų, tai gebėjimas prasiskverbti pro kito dyglių raizgalynę ir išvysti jame Rožę. Tai viena iš meilės savybių Matyti žmogų, regėti jo klaidas, bet nevyti lauk iš savo gyvenimo, gerbti tą taurų grožį kuris yra jo sieloje.
Parodę šalia esančiam Rožę slypinčią jo viduje, mes suteikiame žmogui jėgų įveikti savo klaidas, savo spyglius ir nuolat žydėti.
Kiekvieno žmogaus prigimtyje slypi unikalūs gebėjimai, talentai, savybės, bet jie auga tarp spyglių mūsų klaidų.
Daugelis žvelgdami į save temato tik tuos spyglius trūkumus, ydas, netobulumus. Žmonės dažnai praranda viltį ir nusimena manydami, kad iš jų negali išeiti nieko gero.
Viena iš didžiausių dovanų, tai gebėjimas prasiskverbti pro kito dyglių raizgalynę ir išvysti jame Rožę. Tai viena iš meilės savybių Matyti žmogų, regėti jo klaidas, bet nevyti lauk iš savo gyvenimo, gerbti tą taurų grožį kuris yra jo sieloje.
Parodę šalia esančiam Rožę slypinčią jo viduje, mes suteikiame žmogui jėgų įveikti savo klaidas, savo spyglius ir nuolat žydėti.
Žmonės, kuriuos mums lemta sutikti ir kurie būna mūsų gyvenime ilgesnį ar trumpesnį laiką tai lyg mūsų pačių atspindys. Ar nepastebėjote, kaip dažnai jie būna į mus panašūs, ir savo teigiamomis savybėmis ir trūkumais. Šiuos žmones sutinkame neatsitiktinai. Jie likimo siunčiami mums tam, kad bendraudami pamatytume savo klaidas, kad iš jų pasimokytume ir tas klaidas taisytume, kad ateityje nekartotume tų pačių klaidų. Ir kai mes pasikeičiame, šie žmonės arba lieka, arba išeina iš mūsų gyvenimo
Ir mes niekada iš anksto negalime žinoti, kokia misija skirta šalia mūsų esančiam žmogui likti su mumis visam gyvenimui, ar padėjus mums tapti kitokiu žmogumi, visam laikui išeiti.
Vyras myli moterį, moteris myli vyrą. Nei klausimų nei komentarų nereikia. Juolabiau nereikia svetimos nuomonės ir svetimų patarimų. Sakoma kad, iš šalies geriau matyti. Taip labai gerai viskas matyti, kad aplinkiniai savo patarimais (užkulisiniais) ir noru padėti ( kam?) gali sugriauti jūsų draugystę. Ne iš pikto, ne iš blogo, tiesiog iš paprasto pavydo
o kartais ir iš pikto
o kartais ir iš neapykantos
kad myli ne jį, kad pasirinko ne ją
toks gyvenimas, su nuolatiniais klausimais - kodėl kitiem geriau nei man
Milda Le
Milda Le
Aš nebėgu nuo Tavęs. Aš einu lėtai ir mane žudo tai, kad aš tau nerupiu tiek, kad mane sulaikytum.
Nori manęs? Išsiųsk žinutę su kodu Noriu numeriu 3388 ir gausi melodiją Svajok toliau
Būk tas, kurio man niekas nepakeis. Ir aš būsiu ta, kuri Tau pakeis visas.
Nori manęs? Išsiųsk žinutę su kodu Noriu numeriu 3388 ir gausi melodiją Svajok toliau
Būk tas, kurio man niekas nepakeis. Ir aš būsiu ta, kuri Tau pakeis visas.
Džiaukitės šia diena tokios kaip ši jau nebus. Ir niekam neleiskite užmesti niūrumo ir blogos nuotaikos skraistės. O jei kažkas kėsinsis į jūsų gražią dieną pykčiu atsakykite šypsena. Diena per daug trumpa, kad eikvotumėt laiką reaguodami į svetimą nelaimę. Taip, teisingai perskaitėte nelaimę. Nes piktas žmogus nelaimingas. Todėl tiesiog nusišypsokite jam
Milda Le
Milda Le
Gal turite kokių gražių minčių mamai, apie mamą