Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

QUOTE(SKAISTES mama @ 2013 04 04, 15:29)
Sveikos turiu prašymą. Šiandien 5 metai santuokoje. Norime medyje išraižyti trumpą frazę . Gal ką nors galit pasiūlyti? 4u.gif

nuosirdus aciu,myliu istartas taip kaip jus viena te mokate,bus kur kas mielesnis. o vietoj medzio raizymo siulau pasodint medi bus kur kas prasmingiau mirksiukas.gif
P.S. Sveikinu ! 4u.gif
Atsakyti
Jei pirma marškinių saga užsegta neteisingai, tai ir visos kitos bus užsegtos negerai. Gyvenime pasitaiko nemažai klaidų, kurios pačios savaime nėra klaidos, o tiesiog pirmos neteisingai užsegtos sagos pasekmė…
Atsakyti

Trys kalbos sietai

Kartą vienas žmogus paklausė Sokrato:
- Ar žinai, ką apie tave pasakė tavo draugas?
- Palauk, – sustabdė jį Sokratas, – pirmiausia tai, ką nori pasakyti, persijokim per tris sietus.
- Tris sietus?
- Taip, prieš ką nors sakant, reikia persijoti per tris sietus. Pirmas – tiesos sietas. Ar tu įsitikinęs, kad tai tikrai tiesa?
- Ne, aš tik girdėjau taip šnekant.
- Taigi, tu nežinai, tiesa tai ar ne. Tada persijokim per antrąjį, per gerumo sietą. Ar nori pasakyti apie mano draugą kažką gera?
- Ne, priešingai.
- Taigi, – tęsė Sokratas – tu ketini man pasakyti apie jį kažką bloga, nors nė nežinai ar tai tiesa. Išmėginkime dar ir trečiąjį – naudos sietą. Ar man tikrai yra būtina išgirsti tai, ką nori pasakyti?
- Ne, tai nėra būtina.
- Taigi, – apibendrino Sokratas, – tame ką norėjai pasakyti nėra nei tiesos, nei gerumo, nei naudos. Kam tada tai sakyti?

...............................

Tarpusavio santykiuose turi būti tiek laisvės, kad žmogus norėtų kuo dažniau būti su jumis. Kai žmogaus nelaikai, nekontroliuoji, neuždarai santykių rėmuose, jis pats turi pasirinkimo laisvę, ir dažniausiai jis pasirenka būti šalia jūsų...grįžti pas jus, nes žino, kad čia ras ramybę , jaukumą ir laukiantį, mylintį, o svarbiausia – nepriekaištaujantį savo žmogų.
Atsakyti
Visada eik tik į priekį, dėk ant visko kas buvo, - niekada neverk, niekam nerodyk savo ašarų, būk stipri, ir po velnių - stenkis !
Atsakyti

Nešvarūs skalbiniai

skalbiniaiViena sutuoktinių pora atsikraustė gyventi į naują butą.
Ryte, tik pabudus, žmona dirstelėjo prolangą ir pamatė kaimynę džiaunančią skalbinius.
- Žiūrėk, kokie nešvarūs jos skalbiniai, – pasakė ji savo vyrui.
Bet tas skaitė laikraštį ir neatkreipė į šį pasakymą jokio dėmesio.
- Turbūt ji naudoja prastus skalbimo miltelius arba ji išvis nemoka slabti. Reiktų ją pamokyti.
Tai kartojosi kas kart, kai tik kaimynė džiaudavo skalbinius, žmona vis stebėdavosi, kokie tie skalbiniai nešvarūs.
Viena gražų rytą, pažvelgusi pro langą, žmona sušuko:
- O! Šiandien skalbiniai balti it sniegas! Turbūt, kad išmoko skalbti!
- Ne, – atsakė vyras, – tiesiog šiandien aš atsikėliau ankščiau ir nvaliau mūsų langus.

........................................................................................................................
Laiškas buvo trumpas. Tik šeši sakiniai. Sakiniai, pasakantys viską…
“Aš noriu tave mylėti, bet nenoriu tavęs pasisavinti. Aš noriu vertinti tave be jokių svarstymų. Aš noriu prisijungti prie tavęs, bet nenoriu įsiveržti į tavo gyvenimą. Aš noriu prašyti, bet nenoriu reikalauti. Aš noriu tau padėti, bet nenoriu tau priekaištauti dėl tavo klaidų. Jeigu ir tu nori to paties – aš su tavimi.”
Atsakyti
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2013 04 10, 15:25)
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti 4u.gif

thumbup.gif

Atsakyti
Šiandien man tereikia žinoti, kad noriu pakeisti savo gyvenimą. Noras yra mano raktas. (J.Sandsmark)
Atsakyti
ankstesnių temų,bet geri smile.gif
"kai nereiški gyvenimui jokių pretenzijų, tai viskas, ką tik gauni, yra dovana"

Remarkas

Hienos juokas dar neirodo, kad ji turi jumoro jausma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 11 balandžio 2013 - 10:39

... Dievas neduoda jums žmonių, kurių jūs norite. Jis duoda jums žmones, kurių jums reikia. Jie suteikia jums skausmą, myli,moko jus,"laužo" jus, kad taptumėte tokie, kokiais turite būti....
Atsakyti
Sudie – laukimui. Ilgam, nuobodžiam, slegiančiam šaltais vakarais ir stingdančia apatija. Sveikas , Pavasari, pagaliau išdrįsęs įžengti į atkalios žiemos užimtą teritoriją. Kvepiantis šviežumu rytmečio oras, vis drąsiau iš už debesėlių pasirodanti saulė, vis garsiau skambančios paukščių dainų melodijos...
Argi nenuostabu, kad turime daug pavasarių? Ir kiekvienais metais patiriame tą išlauktą ir nepakartojamą jausmą, kai bundant gamtai, kartu su ja ir mes palengva pabundame iš tos pabodusios nieko nenorėjimo būsenos...
Moteris , kaip ir visa, kas gyva žemėje, nekantriai laukia pavasraio. Ji tokia panaši į gėlę, kuriai brandinti pumpurą padeda vis kaitriau šildanti saulė, ankstyvas šviesus rytas išskleidžia žiedlapius, o pavasarinio lietaus lašai nuprausia, pagirdo... ir išsiskleidžia gėlė visu savo stulbinančiu grožiu...Taip ir mes, moterys. Nusimetame sunkius žiemos apdarus, apsiauname lengvučiais spalvingais bateliais ir rodos skriste skrendame gatve, atgręžusios veidus glamonėjantiems saulės spinduliams. Mes pražystame. Ir išore ir vidumi. Norisi visko, dabar, kartais net pačios nežinome ko:) - bėgti, džiaugtis, pradėti kažką naujo, gyventi, svajoti, mylėti...
Ačiū, tau , Pavasari. Už tai, kad kasmet ateini. Ir kasmet leidi iš naujo sužydėti...
Atsakyti
Kai Siela nori skristi...kūnui belieka paklusti...
Atsakyti