Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Būk su tais, kurie priverčia Tave šypsotis...Juokis ir mylėk... negalvok apie laiką, neklausyk svetimų "nuomonių", negalvok apie tai, kas gali būti paskui... Gyvenk su tais, su kuriais Tau gera.
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarejbg @ 2013 11 05, 19:51)
LAIŠKAS MAMYTEI <3 <3 <3

net apsiverkiau wub.gif cry.gif
Atsakyti
Tam, kad aukštai pakiltum, kartais tenka žemai nusileisti, kad gerai atsispirtum...
Atsakyti
Būk pasirinkimu, priežastimi, prioritetu, tačiau ne variantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarejbg @ 2013 11 05, 17:51)
LAIŠKAS MAMYTEI <3 <3 <3

uz srdies griebiantis laiskas wub.gif jautru..trapu..tikra.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamis*: 09 lapkričio 2013 - 21:17
Kaip stipriai ji myliu supratau tik tada,kai pasakiau jam 'As daugiau nenoriu taves matyti' ,kai jis nuejo prie duru,bet vietoj to,kad iseitu,tiesiog isjunge sviesa wub.gif
Atsakyti
Aš nepradėjau tavęs mažiau mylėti, paprasčiausiai nutariau, labiau save vertinti.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2013 11 09, 23:13)
Kaip stipriai ji myliu supratau tik tada,kai pasakiau jam 'As daugiau nenoriu taves matyti' ,kai jis nuejo prie duru,bet vietoj to,kad iseitu,tiesiog  isjunge sviesa  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Zinute ex'ui:
Ten,kur mane pasiuntei,jau puse metu einu kasdien,ilgam ir su malonumu,ne taip kaip pas tave:nenoredama,karta per menesi ir tik 5 minutes. biggrin.gif

Atsakyti
...Laimingos moters neįmanoma įžeisti... Ją galima tik prajuokinti....
Dideli tampame ne tada, kai dideli užaugame, bet tada, kai turime didelę širdį ir dalinamės ja.
Didžiausia žmogaus nuodėmė – nesidžiaugti savo gyvenimu. Gal todėl ir duodami sunkumai , kad pagaliau suprastume tai?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 10 lapkričio 2013 - 18:59
,,Jei sugrįžtų atgal valanda, tavo skruostą paglostyčiau žymiai švelniau nei tada'' user posted image

,,Kaip greitai mano gyvenime viskas tapo per vėlu''

,,auksas - tai tavo tikslai
miestas - laukinių namai
žvaigždės - pasauliai kiti
norai - tai ką jauti
mirti - tai gimti kitur
kristi - tai kilt žemyn
meilė - tai tavo kančia
niekas - visa kas čia
laisvė - tu jos nejutai
paukščiai - tai laisvės vaikai
himnai - tai masių daina
melas - tai tavo tiesa''

user posted image
Atsakyti
Mes dažnai nevertiname to, kas yra šalia, kol neprarasime... Mes ištriname telefono numerį, žinodami, kad visam laikui jis liks mūsų atmintyje... Mes sakome "Sudie", žinodami, kad susitiksime vėl... Mes sakome, kad pagalvosime, bet atsakymą jau žinome iš anksto... Mes ieškome kažko naujo, žinodami, kad be seno negalėsime gyventi... Mes laukiame, net tada, kad sakome "Išeik"... Mes pykstamės, nors sielos gilumoje sakome "Apkabink mane"... Tiesiog gyventi ir būti kažkam reikalingam, tai jau - laimė. Svarbu žinoti, kad tu kažkam esi reikalingas. Ir kad kažkieno širdis plaka tau.
Atsakyti