Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. (Dalai Lama)
Atsakyti
Graži MOTERIS patinka akims, gera – širdžiai; pirmoji yra papuošalas, antroji – lobis. (Napoleonas Bonapartas)
Atsakyti
"Paradoksalu, bet kuo labiau stengiamės ... nebegalvoti, nebeprisiminti, nustumti ... tuo įkyriau tokios mintys grįžta. O kuo labiau bandome įsigilinti į tokias mintis ar prisiminimus, suprasti, kuo jie mums tokie svarbūs, tuo lengviau apie juos nebegalvoti."
Atsakyti
- Mamyte, aš myliu savo vyrą. Tačiau neseniai sutikau kitą vyrą, ir dabar visos mano mintys tik apie jį. Nenoriu išduoti, net mintimis, bet aš neturiu jėgų išplėšti šio nuodėmingo jausmo iš savo širdies. Ką man daryti?

Mama tarė savo dukrai:
- Dukra, mūsų jausmai – tai gėlės, kurios auga mūsų sieloje.
Pas tave dabar joje auga dvi gėlės. Viena iš jų – silpna, bet švelni ir kilni meilės vyrui gėlė, kurią pati pasodinai. Ji žydi ir žydės visą tavo gyvenimą ir suteiks tau džiaugsmo vaisių, jei tik ją laistysi.

Antroji gėlė – ryški, tačiau nuodingas aistros gėlė, kuri užaugo be tavo leidimo, ir kaip piktžolė vagia visas pirmosios gėlės jėgas. Tačiau ji – trumpalaikė ir bevaisė, kiek tu ją belaistytum… Dukra, ne tavo jėgose išrauti šią gėlę iš sielos. Ji yra.

Bet tu visada turi pasirinkimą. Tu visada gali pasirinkti, kurią iš šių gėlių laistyti, o kurios – ne. Jei puoselėsi tik pirmąją – antroji netrukus suglebs ir nustos nuodyti tavo sielą…
Atsakyti
Jie Stovėjo ant olos krašto, Jis paklausė Jos: - Pasakyk man, Tu mane myli? Ji atsakė : Myliu.. Jis pasakė : Tada irodyk.. Nušok.. Ji nusišypsojo, pažvelgė jam į akis ir pasakė: -O Tu ar myli mane? jis pasakė : Taip! - Tai pastumk .
Atsakyti
schmoll.gif , kažkoks keistas posakis paskutinis, nei šis, nei tas
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2013 12 08, 21:07)
schmoll.gif , kažkoks keistas posakis paskutinis, nei šis, nei tas

Turbut reiktu zvelgti giliau? tongue.gif
Man patiko 4u.gif
Atsakyti
"Aš esu kitas. Pats sau kitas. Tau kitas. Jam kitas. Visiems kitas. Kam aš esu aš?" A. Nyka-Niliūnas

"Jeigu aš nieko nesakau, tai reiškia, kad aš žinau, jog tai vienintelis būdas viską pasakyti." A. Nyka-Niliūnas
Atsakyti
Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neseniai sutikau seną hipį. Jis manęs paklausė, ko aš "siekiu". Kai aš jam atsakiau: "Aš noriu ramybės", jis šiek tiek sukrizeno ir, nedvejodamas, pasakė: "Aš - savimeilė, noriu – geidimas... atsisakyk šių ir įgysi ramybę". (Geraint Anderson)

Kai daug bedų supa mane, pirmiausia, bandau suprasti save. Nekaltinu aplinkybių ir nebandau keisti kitų. Pirmiausia žengiu į savo vidų. (Sri Paramahansa Yogananda)
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2013 12 10, 00:20)
Turbut reiktu zvelgti giliau? tongue.gif
Man patiko 4u.gif

Tada išverskit g.gif
Atsakyti
Turetų būti sunku gyventi tiems žmonėms, kurie sako, kad neturi laiko šeimai, atostogoms, puodeliui kavos - juk darbas tik priemonė, kad galėtum gyventi laisviau, o visa kita ir yra gyvenimas.

Gyvenimas suveda svetimus, bet išskiria draugus. [Auksita]

Aš vertinu draugą, kuris randa man laiko savo kalendoriuje, bet puoselėju ir myliu draugą, kuris nederina laiko man kalendoriuje. (Robert Brault)
Atsakyti
Kiekvienas esam iš dangaus į žemę atsiųsti gyventi, Kažką sukurti ar sugriauti, po to atgal namo keliauti... Kažkam trumpiau, kažkam ilgiau šioj žemėj lemta pagyventi, Bet kaip bebūtų visada mes norim niekad nepasenti... Vienur mes esame kūrėjai, kitur atstojam griovikus, Ir kas gi atsakyti gali, kuomet laimingas tas žmogus? Juk kartais sukuriam stebūklą, bet kartais griaunam svajones, Kažkur tenais viltis pražūsta, didingiems dedam karūnas... Tad kas aukščiau ar pjėdės stalas, ar vargetos rami širdis? Ne viska sukuria karaliai, ne viską griauna neviltis...
Atsakyti