Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Vieną sykį... tu supranti - niekas nemato pasaulio tavo akimis...
Atsakyti
Išeidamas iš mano gyvenimo, mane kai ko iš išmokei.. Išeit iš kitų.
Atsakyti
Nebijokite prarasti žmogaus, kuris nebijojo prarasti jūsų.
Atsakyti
Ugdykite savyje vieną išties naudingą charakterio savybę - niekada nesiaiškinkite santykių su žmonėmis, kurie jus nuvylė. Tiesiog tylėdami palikite juos su visu jų mėšlu ir eikite sau
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2014 05 06, 08:12)
Ugdykite savyje vieną išties naudingą charakterio savybę - niekada nesiaiškinkite santykių su žmonėmis, kurie jus nuvylė. Tiesiog tylėdami palikite juos su visu jų mėšlu ir eikite sau

Siuo metu man tinka kaip pirstas i aki smile.gif Gal galetumet pasakyti is kur si istrauka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2014 05 06, 16:45)
Siuo metu man tinka kaip pirstas i aki smile.gif Gal galetumet pasakyti is kur si istrauka? smile.gif

fb radau,o pasidalino tai www.psichologija.eu (čia ) kaip ir Eminemo žodžiais.
Atsakyti
Kazkada kazkur skaiciau viena grazia minti smile.gif -Viena diena tu liepsi rinktis -Tave,arba Gyvenima.As pasirinksiu Gyvenima.Tu apsisuksi ir iseisi,taip niekada ir nesuzinojes,kad visas mano Gyvenimas-tai Tu.
Atsakyti
Kol neišmokote naudotis irklais, beprasmiška keisti valtį.

Atsakyti

....Žmonės verkia ne todėl, kad jie silpni, o todėl, kad jie labai ilgą laiką buvo per stiprūs....

Atsakyti
Dievas duoda riešutų,bet jų neišgliaudo.

Nieko nėra amžino,tik kai kas trunka ilgai.
Atsakyti
Saugokite žmones, kuriuos sutikus, kažkas šviesaus ir džiugaus apsigyvena jūsų viduje.

Atsakyti
Nekelkit vaiko poreikio aukščiau santuokos, nes be santuokos jo išvis galėjo nebūti
Atsakyti