Šiandien - džiaugsmo diena ir dar niekada nebuvo šviesiau. Šiandien paukščių pulkai sugrįžo namo, nes čia jiems geriau. Ir nesvarbu, kas tu toks ar kas tu tokia. Svarbu, kad esi čia. Šiandien visko pradžia, tavo ranka - mano delne.
A. Mamontovas "Būkim draugais"
Motinystė yra pati kilniausia užduotis, nes joje negali ieškoti sau patogių sprendimų, negali sukirpti jos it kostiumo. Turi būti pasirengusi paukoti daugybę dalykų - savo laiką, ramų nakties miegą, pomėgius, sportą ir grožio procedūras. Ir visas asmenines smulkmenas, kurios seniau taip patiko - nuo ilgų vakarienių žvakių šviesoje, mirkimo vonioje iki spontaniškų savaitgalio kelionių ir dviračių žygių.
Nesakau, kad mamos niekada neužsiima visais šiais dalykais, tačiau jos turi būti pasirengusios jų atsisakyti, jeigu tik tą akimirką jų prireiks vaikams. - Johann Christoph Arnold
Nesakau, kad mamos niekada neužsiima visais šiais dalykais, tačiau jos turi būti pasirengusios jų atsisakyti, jeigu tik tą akimirką jų prireiks vaikams. - Johann Christoph Arnold
Didžiosios meilės negali būti laimingos. Jos per daug didelės, todėl joms pristinga drąsos, jas įveikia paprastas nesusipratimas, bet neištrina metai. (2012 m. Lietuvos moteris Laima Lavaste)
Mama yra toks žmogus, kuris, matydamas 4 pyrago gabalus 5 žmonėms, iš karto pareiškia, kad pyrago ji niekada ir nenorėjo. - Tenneva Jordan
Gryną, tikrą tiesą reikia pakęsti ir tada, kai ji apverčiama. Kas teisinga, to ir priešybė turėtų būti teisinga. Nes kiekviena tiesa yra trumpa formulė žvilgsniui į pasaulį iš tam tikro poliaus, ir nėra nė vieno poliaus be jam priešingo.
[H. Hesse]
[H. Hesse]
Gera būdavo vaikystėje, kai vienintelis dalykas, kuris galėjo būti sudaužytas - puodukas. Kai vienintelis dalykas, kurį galėjo skaudėti - nubrozdinti keliai. Kai visi atsisveikinimai baigdavosi žodžiais "iki rytojaus".
QUOTE(lavega @ 2012 12 25, 23:15)
.... Kiekvieno žmogaus viduje egzistuoja riba. Riba jausmų. Riba skausmo. Riba ašarų. Riba neapykantos. Riba atleidimų.
Todėl žmonės kartais gali ilgai kentėti. Ilgai tylėti. Ilgai daryti išvadas. O paskui išeiti - be žodžių, be paaiškinimų....
neperženkite ribos...
Todėl žmonės kartais gali ilgai kentėti. Ilgai tylėti. Ilgai daryti išvadas. O paskui išeiti - be žodžių, be paaiškinimų....
neperženkite ribos...

čia tikslus dabartinis mano gyvenimo apibūdinimas
Ačiū už šią frazę

Gerbk tuos žmones, kurie tau randa laiko, kai yra užimti, bet mylėk tuos, kurie niekada tavęs neignoruoja, kai jų reikia.

QUOTE(Visgi @ 2013 01 03, 11:10)
Gera būdavo vaikystėje, kai vienintelis dalykas, kuris galėjo būti sudaužytas - puodukas. Kai vienintelis dalykas, kurį galėjo skaudėti - nubrozdinti keliai. Kai visi atsisveikinimai baigdavosi žodžiais "iki rytojaus".
Kad man tokią vaikystę...

"Negabūs žmonės - visų reikliausi kritikai, nesugebėdami padaryti paprasčiausio dalyko ir nežinodami, ką ir kaip daryti, jie reikalauja iš kitų to, kas neįmanoma."
(V. Kliučevskis)
Sakai: Atstok.
Aš užsimerkiu ir bandau
Atstot tau šilumą,
Atstoti maldą
Aš mėginu atstoti tau namus...
Ir jaukią tylą,
Ir paukštį tavo delniuke,
Atstot prieš miegą pasaką,
Užmigus - sapną.
Ryte - kavos puodelį,
Dieną - juoką...
(V. Kliučevskis)
Sakai: Atstok.
Aš užsimerkiu ir bandau
Atstot tau šilumą,
Atstoti maldą
Aš mėginu atstoti tau namus...
Ir jaukią tylą,
Ir paukštį tavo delniuke,
Atstot prieš miegą pasaką,
Užmigus - sapną.
Ryte - kavos puodelį,
Dieną - juoką...
Laime - kaip sveikata: jeigu jos nepastebi, vadinasi, ji yra. (I.Turgenevas)
Nelaime visada atskrenda ant sparnu, o iseina klibiksciuodama. (Volteras)
Nelaime visada atskrenda ant sparnu, o iseina klibiksciuodama. (Volteras)
Tinkamai elkis ir būk taupus,
Kad pamaitintum tuos, kurie davė tau gyvybę.
Kad pamaitintum tuos, kurie davė tau gyvybę.