Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

o as galvojau, kad jau issigydei visas baimes smile.gif man irgi taip buvo pradzioj, dabar net nezinau kaip pavadinti ta busena, kazkas tarp "dzin man jau viskas" ir "kaip bus taip" smile.gif
Atsakyti
aš jaustis pradėjau panašiai kaip Tinaa, gal todėl, kad laiko lieka vis mažiau, o reikalų vis daugėja doh.gif
Atsakyti
Leduti, ne i tema klausiu, bet kodel nebuvai Kauno meetuke? tik savaite skiriasi musu sventes, butu buve puiku pasidalinti dziaugsmais ir rupesciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 25, 09:26)
Leduti, ne i tema klausiu, bet kodel nebuvai Kauno meetuke? tik savaite skiriasi musu sventes, butu buve puiku pasidalinti dziaugsmais ir rupesciais smile.gif

Prižadu sekančiame dalyvauti, Tinaa, jei man priminsi, kada jis bus blush2.gif Sutariam g.gif
Atsakyti
va dabar guostis noriu... cray.gif galvojau, kad manes tai tikrai vestuvine depresija "nepaims", o dabar panikuoju fear.gif visada isivaizdavau, kaip atrodysiu, kaip sukuosiuos, koks bus makiazas ir tt., bet niekas man nesigauna! nei sukuosenos neisirenku, jau ir suknele kazkokia netokia ir basutes netinka, ai..
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 01, 22:03)
va dabar guostis noriu... cray.gif galvojau, kad manes tai tikrai vestuvine depresija "nepaims", o dabar panikuoju fear.gif visada isivaizdavau, kaip atrodysiu, kaip sukuosiuos, koks bus makiazas ir tt., bet niekas man nesigauna! nei sukuosenos neisirenku, jau ir suknele kazkokia netokia ir basutes netinka, ai..

Mat cia kaip... as maniau kad priesvestuvine depresija susijusi su tuo, jog pradedi abejoti ar isvis teisingai elgiesi, kad isteki apskritai ir uz konkretaus zmogaus...smile.gif
O del tu visu smulkmenu... cia tiesiog normalus jaudulys (sveikas) biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo ne man vienai cia neramu su kiekviena diena darosi, nors laiko atrodo dar pakankamai yra, bet kaip ir kitoms ir suknele ne ta, ir basutes netos ir viskas jau negerai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2006 06 01, 23:25)
Pasirodo ne man vienai cia neramu su kiekviena diena darosi, nors laiko atrodo dar pakankamai yra, bet kaip ir kitoms ir suknele ne ta, ir basutes netos ir viskas jau negerai  blink.gif

gal tai yra todel , kad viska norisi i ta viena diena sukisti blink.gif ta prasme , man dazniausiai buna taip, jei kur nors einu, tai jei makiazas labai gerai atrodo, tai plaukai "nestovi" doh.gif o cia reikia, kad viskas butu tobulai, tai va ir nervas ima...diedam geraiusia, susisukuos ant sono ir gerai bus lotuliukas.gif bet tai as nezinau, gal raminamuosius pradet vartot? unsure.gif
Atsakyti
sveikos nuotakos.
man lygiai tas pats ,taip pat kazkokia baime apeme,gal darau ne taip ,gal ne ta zmogu pasirinkau,vis galvoju pergalvoju ir kuo arciau ta diena tuo man baisiau. Jau pradejo taip pat ir suknele kuria issirinkau nebepatikti ir sukuosenos nerandu sau patinkancios na zodziu baisu ,zadu nueiti pas psichologe, nes nebeuzmiegu naktim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ededuruva @ 2006 06 02, 10:54)
sveikos nuotakos.
man lygiai tas pats ,taip pat kazkokia baime apeme,gal darau ne taip ,gal ne ta zmogu pasirinkau,vis galvoju  pergalvoju ir kuo arciau ta diena tuo man baisiau. Jau pradejo taip pat ir suknele kuria issirinkau nebepatikti ir sukuosenos nerandu sau patinkancios na zodziu baisu ,zadu nueiti pas psichologe, nes nebeuzmiegu naktim sad.gif

o kodel del zmogaus abejoji?
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 02, 10:17)
gal tai yra todel , kad viska norisi i ta viena diena sukisti  blink.gif ta prasme , man dazniausiai buna taip, jei kur nors einu, tai jei makiazas labai gerai atrodo, tai plaukai "nestovi" doh.gif o cia reikia, kad viskas butu tobulai, tai va ir nervas ima...diedam geraiusia, susisukuos ant sono ir gerai bus lotuliukas.gif bet tai as nezinau, gal raminamuosius pradet vartot? unsure.gif

sveikos, o as pagalvojau, kad galbut sitas jaudulys atsiranda del to, kad vestuves yra viena karta. Na tarkim, jei nepavyktu kokai gimtadienio sukuosena ar siaip koks balius, tai viska galim apakartoti bent jau po metu. O cia viskas turi buti cia ir dabar... ir tobula, pagal mus smile.gif Todel ir jaudinames drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 06 02, 13:55)
sveikos, o as pagalvojau, kad galbut sitas jaudulys atsiranda del to, kad vestuves yra viena karta. Na tarkim, jei nepavyktu kokai gimtadienio sukuosena ar siaip koks balius, tai viska galim apakartoti bent jau po metu. O cia viskas turi buti cia ir dabar... ir tobula, pagal mus smile.gif Todel ir jaudinames  drinks_cheers.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti