Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

vajetau, panelytes! baikit taip baisiai jaudintis! mirksiukas.gif nes vestuviu diena nelaimiu tik ir lauksit blink.gif netgi jei ir sulus masina (tfu tfu tfu, aisku mirksiukas.gif )ar dar koks negerumas nutiks, visada galima rasti kazkokia iseiti. svarbiausia ta diena ne nelaimiu dairytis, o apsiginkluot gera nuotaika ir megautis demesiu thumbup.gif ir dar- dabar apie visokias katastrofos formas vestuviu diena galvodamos tik bereikalingai nervus gadinates. juk kaip bus, taip bus. suprantu, kad man dabar jau lengva kalbeti, bet kad ir pries vestuves as kazkodel nesijaudinau del veluojanciu fotografu, masinu ar dar kokio velnio. man buvo svarbiau jaudintis del to kaip atrodysiu, koki makiaza pasirinkt ir kur gauti reikiamus baltinius vyrui mirksiukas.gif wub.gif kulka, suprantu tave, tu dabar be mylimo zmogucio viska pradedi organizuoti, bet kai jis gris, viskas daug paprasciau atrodys ok.gif
Atsakyti
Man dabar ramybės neduoda tai: o ką jei išsitepsiu suknutę dar prieš ceremonija, oficialumus ir pan. ir išvis kaip atrodysiu ir ką reikės daryt, jei išsipurvinsiu suknutę , pvz. ant korseto koks kleckas užtikš unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyte @ 2006 02 24, 20:26)
vajetau, panelytes! baikit taip baisiai jaudintis!  mirksiukas.gif nes vestuviu diena nelaimiu tik ir lauksit  blink.gif netgi jei ir sulus masina (tfu tfu tfu, aisku  mirksiukas.gif )ar dar koks negerumas nutiks, visada galima rasti kazkokia iseiti. svarbiausia ta diena ne nelaimiu dairytis, o apsiginkluot gera nuotaika ir megautis demesiu  thumbup.gif ir dar- dabar apie visokias katastrofos formas vestuviu diena galvodamos tik bereikalingai  nervus gadinates. juk kaip bus, taip bus. suprantu, kad man dabar jau lengva kalbeti, bet kad ir pries vestuves as kazkodel nesijaudinau del veluojanciu fotografu, masinu ar dar kokio velnio. man buvo svarbiau jaudintis del to kaip atrodysiu, koki makiaza pasirinkt ir kur gauti reikiamus baltinius vyrui  mirksiukas.gif  wub.gif  kulka, suprantu tave, tu dabar be mylimo zmogucio viska pradedi organizuoti, bet kai jis gris, viskas daug paprasciau atrodys  ok.gif

aciu pupa tau, padeda man tavo zadziai 4u.gif
tikekimes, kad kiek nurimsiu, bet as visad tokia, visada numatau atsarginius varijantus, tik daznai, atsitinka visai kaskas nenumatyto.........aaaaaaaaaaaaaa

nu gerai gerai jau, rami as rami.............................beveik
Papildyta:
QUOTE(Irme @ 2006 02 24, 21:11)
Man dabar ramybės neduoda tai: o ką jei išsitepsiu suknutę dar prieš ceremonija, oficialumus ir pan. ir išvis kaip atrodysiu ir ką reikės daryt, jei išsipurvinsiu suknutę , pvz. ant korseto koks kleckas užtikš unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na pirmiausia manau reikia pagalvoti apie tai, kad ko nedaryti, kad NEUŽTIKŠTŲ nono.gif užkask dar neapsirengusi (jei iš vis galėsi ta diena valgyt iš to jaudulio) jei pati ar draugės darys makiaža, tai žinoma užsidenk kažkuo
o geriausia, jei leidžia suknellės modeliukas, darykis makiaža neapsirengusi, ir neleisk apie tave sukinetis vaikams su sšokaloduotais pirštais, ar šiaip kam nors su skysto ar kieto pavidalu maistu

na o jei jau taip atsitiks, tai jei namie tai gi greitai praplauti dėmę ir su vėjeliu išdžiovinti, o jei prieš ceremonija jau pačią, tai nežinau, kas galėtų užtikšt, nebent koks paukščiukas purptels.... hah.gif bet tai tik sekme ir laime žada biggrin.gif
Atsakyti
Zinot unsure.gif ko aš dar bijau, kad per vestuves lis...mes tuoktis planuojam 09 09, nes mums bus 6 metukai tada ir labai nerimauju,...na jei ten palynos truputi, tai nieko, sako laimei, bet jei visai slapia bus......... scare.gif
per grupiokes vestuves lynojo tik truputi, tai tokius skecius labai labai gražius turejo visos poros labai gražiai atrodė ir nieks jų net suskleist nenorėjo,....o kai pliaups...mmmmmmmmm

o kur tikslia prognoze galima suzinot?aaaaaaa?
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2006 02 25, 15:25)
Zinot unsure.gif  ko aš dar bijau, kad per vestuves lis...mes tuoktis planuojam 09 09, nes mums bus 6 metukai tada ir labai nerimauju,...na jei ten palynos truputi, tai nieko, sako laimei, bet jei visai slapia bus......... scare.gif   
per grupiokes vestuves lynojo tik truputi, tai tokius skecius labai labai gražius turejo visos poros labai gražiai atrodė ir nieks jų net suskleist nenorėjo,....o kai pliaups...mmmmmmmmm

o kur tikslia prognoze galima suzinot?aaaaaaa?

Va va, apie tai skaitydama ir norejau parasyti smile.gif - viska galima suplanuoti, viska galima pakeisti - tik ne ora doh.gif Per mano vestuves lijo ir labai labai stipriai visa diena, nuo ryto iki vakaro, gal su kokiu 5 minuciu pertrauka pora kartu verysad.gif
Jau ryte is kirpejos isejusi, supratau, kad per toki ora mano labai jau is prigimties tiesus plaukai nebus ilgai susigarbanoje unsure.gif, kai isejom is namu, jau stipriai lijo ir taip visa laika, ir zinot, ka?... ogi pagalvojom abu su vyru, kad joks lietus ir blogas oras musu sventes, kurios abu taip laukem, nesugadins biggrin.gif Ir negadinom savo sventes, nesvarbu, kad suknele mano buvo slapia ir varvanti, kaip ir mano vyro svarkas, nesvarbu, kad teko plauti kojas baloj, ar issileido plaukai, mes buvome be galo LAIMINGI blush2.gif ax.gif , o ir nuotraukose to lietaus beveik nesimato...
Galite jaudintis iki vestuviu, bet ta diena, kad ir kas nutiktu netiketo, negadinkite sau sventes, nes ta diena Jusu atminty liks labai ilgam, ir geriau, kad ji butu nudazyta graziausiom spalvom, net ir esant niuriam orui 4u.gif
Atsakyti
labai pritariu *Frezijai* drinks_cheers.gif juk net ir blogas oras negali sugadinti tos pacios nuostabiausios sventes! mirksiukas.gif tiesiog apsirupikint visa imanoma ginkluote- skeciais, atsarginem kojinem, svarkeliais, jei kartais saltoka butu... kaip jau sakiau- kaip bus, taip bus. pakeisti nieko neimanoma (ypac oro), o va nuotaikos gadintis sau tai tikrai nereikia! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2006 02 27, 11:51)
Galite jaudintis iki vestuviu, bet ta diena, kad ir kas nutiktu netiketo, negadinkite sau sventes, nes ta diena Jusu atminty liks labai ilgam, ir geriau, kad ji butu nudazyta graziausiom spalvom, net ir esant niuriam orui  4u.gif

Aukso žodžiai thumbup.gif
Iš tikrųjų, juk nervintis galima dėl visko: jei saulė šviečia, tai vaje, visą laiką nuotraukose susiraukę būsim; jei lietus lyja - blogai, šlapia; jei apsiniaukę - vaje, kur ta saulė? doh.gif
Oro juk tikrai nepakeisit. Per mūsų vestuves (rugpjūčio 26d) lijo kelias valandas, kaip tik tada, kai pagal planus mane per tiltą turėjo nešti. Tai tiesiog pakeitėm planus - važiavom į gamtą, kelionė apie valandą truko, bet lietus dar nebuvo pasibaigęs, tai pikniką po stogine susiorganizavom, tada lietus nustojo ir pasidarėm fotosesiją ant piliakalnio, o grįždami atgal sustojom prie vieno tilto, ir viskas.
Svarbiausia - pačioms jaustis laimingoms, juk ištekate už mylimo žmogaus.
Nusiteikite, kad niekas nesugadins jūsų nuotaikos, kad tai JŪSŲ diena wub.gif
Atsakyti
Didelių priešvestuvinių baimių dar nejaučiu, o neduodančius ramybės reikalus pavadinčiau maloniais rūpesčiais, ne baimėm tongue.gif
Dalykas kitas. Jau kelinta naktis iš eilės sapnuoju tas savo vestuves, vis kažkas ne taip, va šiąnakt suknelę susiplėšiau, po bažnyčios išvis iš vestuvių pabėgau ir pan. Anksčiau tų sapnų vienas/mėn. buvo, o dabar... blink.gif Negi dar tris mėnesius taip kasnakt ir švęsiu?! wacko.gif
Atsakyti
svesdavau ir as blink.gif viena karta suknele dar nesutvarkyta buvo, o is po jos ''inkaro'' sportbaciai kysojo, kita karta zirneliu pritrukau ir t.t. lotuliukas.gif tik kas baisiausia, kad kiekvienam sapne apie vestuves ir koks nors jau mires giminaitis dalyvaudavo fear.gif siaubas kazkoks! vienu metu jau ir uzmigt bijodavau, bet paskui tu sapnu pamaziukais mazejo karsta.gif ir galu gale pasitaikydavo tik vienas kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 02 28, 19:11)
Aukso žodžiai  thumbup.gif
Iš tikrųjų, juk nervintis galima dėl visko: jei saulė šviečia, tai vaje, visą laiką nuotraukose susiraukę būsim; jei lietus lyja - blogai, šlapia; jei apsiniaukę - vaje, kur ta saulė?  doh.gif
Oro juk tikrai nepakeisit. Per mūsų vestuves (rugpjūčio 26d) lijo kelias valandas, kaip tik tada, kai pagal planus mane per tiltą turėjo nešti. Tai tiesiog pakeitėm planus - važiavom į gamtą, kelionė apie valandą truko, bet lietus dar nebuvo pasibaigęs, tai pikniką po stogine susiorganizavom, tada lietus nustojo ir pasidarėm fotosesiją ant piliakalnio, o grįždami atgal sustojom prie vieno tilto, ir viskas.
Svarbiausia - pačioms jaustis laimingoms, juk ištekate už mylimo žmogaus.
Nusiteikite, kad niekas nesugadins jūsų nuotaikos, kad tai JŪSŲ diena wub.gif

as tai ne tokia gabi... nemoku nesinervint jei mane nervina doh.gif doh.gif
niu gal jaunikis kaip nors mane nuramins
Atsakyti
aha, tas irgi svarbu, Mike mirksiukas.gif jei jaunikis tik ziures kaip tu nervuojiesi ir nieko nesistengs daryti, tai man rodos, kad ir pats savo kailiu patirs, ka reiskia Vestuves Beorganizuojancios Nuotakos Jaudulys lotuliukas.gif o jei rimtai, tai svarbiausia ir yra mylimo zmogaus palaikymas sunkiomis ir nervinanciomis akimirkomis wub.gif juk vestuves tai jusu abieju. tai ir nervus dalinkites perpus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 03 01, 13:27)
svesdavau ir as  blink.gif viena karta suknele dar nesutvarkyta buvo, o is po jos ''inkaro'' sportbaciai kysojo, kita karta zirneliu pritrukau ir t.t.  lotuliukas.gif tik kas baisiausia, kad kiekvienam sapne apie vestuves ir koks nors jau mires giminaitis dalyvaudavo  fear.gif siaubas kazkoks! vienu metu jau ir uzmigt bijodavau, bet paskui tu sapnu pamaziukais mazejo  karsta.gif ir galu gale pasitaikydavo tik vienas kitas  mirksiukas.gif

labas, visoms, ilgai pradingusi buvau, isjunge neta namie, del tu sapnu tai ir man neramu, dar daug to laiko liko, o vis sapnuoju nesamones, paskutiniajam tai nuo altoriaus maniskis pabego fear.gif
Atsakyti