QUOTE(debesyte @ 2006 02 24, 20:26)
vajetau, panelytes! baikit taip baisiai jaudintis!

nes vestuviu diena nelaimiu tik ir lauksit

netgi jei ir sulus masina (tfu tfu tfu, aisku

)ar dar koks negerumas nutiks, visada galima rasti kazkokia iseiti. svarbiausia ta diena ne nelaimiu dairytis, o apsiginkluot gera nuotaika ir megautis demesiu

ir dar- dabar apie visokias katastrofos formas vestuviu diena galvodamos tik bereikalingai nervus gadinates. juk kaip bus, taip bus. suprantu, kad man dabar jau lengva kalbeti, bet kad ir pries vestuves as kazkodel nesijaudinau del veluojanciu fotografu, masinu ar dar kokio velnio. man buvo svarbiau jaudintis del to kaip atrodysiu, koki makiaza pasirinkt ir kur gauti reikiamus baltinius vyrui

kulka, suprantu tave, tu dabar be mylimo zmogucio viska pradedi organizuoti, bet kai jis gris, viskas daug paprasciau atrodys
aciu pupa tau, padeda man tavo zadziai
tikekimes, kad kiek nurimsiu, bet as visad tokia, visada numatau atsarginius varijantus, tik daznai, atsitinka visai kaskas nenumatyto.........aaaaaaaaaaaaaa
nu gerai gerai jau, rami as rami.............................beveik
Papildyta:
QUOTE(Irme @ 2006 02 24, 21:11)
na pirmiausia manau reikia pagalvoti apie tai, kad ko nedaryti, kad NEUŽTIKŠTŲ

užkask dar neapsirengusi (jei iš vis galėsi ta diena valgyt iš to jaudulio) jei pati ar draugės darys makiaža, tai žinoma užsidenk kažkuo
o geriausia, jei leidžia suknellės modeliukas, darykis makiaža neapsirengusi, ir neleisk apie tave sukinetis vaikams su sšokaloduotais pirštais, ar šiaip kam nors su skysto ar kieto pavidalu maistu
na o jei jau taip atsitiks, tai jei namie tai gi greitai praplauti dėmę ir su vėjeliu išdžiovinti, o jei prieš ceremonija jau pačią, tai nežinau, kas galėtų užtikšt, nebent koks paukščiukas purptels....

bet tai tik sekme ir laime žada