Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(hefaiste @ 2006 06 28, 23:14)
o as jau maniau kad toje temoje viena cia kimarinsiu...  4u.gif

bet tu lijo atrodai stipri! cia bent jau man taip atrodo  mirksiukas.gif

QUOTE(siamka @ 2006 06 29, 16:32)
Lijo tu stipri mergaite viskas bus ciki piki  user posted image

ačiū mergicos rolleyes.gif stipri stipri... stengiuosi tokia būt (kaip kad pati juokauju sakydama - ŠEIMOJ GI TURI BŪTI BENT VIENAS VYRAS biggrin.gif ), bet kad jau kartais nebepakeliu karsta.gif pastaruoju metu gyvenu svetimom problemom, kurios tiesiogiai kertasi su mano vestuvių užmačiom... o žmonių abejingumas VISAI užmuša mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 30, 00:29)
ačiū mergicos  rolleyes.gif stipri stipri... stengiuosi tokia būt (kaip kad pati juokauju sakydama - ŠEIMOJ GI TURI BŪTI BENT VIENAS VYRAS  biggrin.gif ), bet kad jau kartais nebepakeliu  karsta.gif pastaruoju metu gyvenu svetimom problemom, kurios tiesiogiai kertasi su mano vestuvių užmačiom... o žmonių abejingumas VISAI užmuša  mega_shok.gif

Laikykis barngioji laikykis, pamatysi viskas bus gerai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 06 30, 08:43)
Laikykis barngioji laikykis, pamatysi viskas bus gerai  thumbup.gif  4u.gif

bus bus ir jau greit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 30, 08:56)
bus bus ir jau greit wink.gif

ti kada tavoji diena isaus???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 06 30, 10:53)
ti kada tavoji diena isaus????  4u.gif

kitą šeštadienį unsure.gif

Atsakyti
mane tai pradėjo kamuoti visokie košmarai.
atrodo nesijaudinu ir daug negalvoju, gerai užmiegu.....bet nakti tai kai susapnuoju, jau kelias savaites sapno negaliu pamiršt
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 30, 11:57)
kitą šeštadienį  unsure.gif

SVEIKINU!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hefaiste: 06 liepos 2006 - 19:33
[quote=Isila,2004 08 02, 13:24]
Rrina, pas mus Dzineta buvo. irgi esu labai patenkinta, nekantraudama alukiu filmuko. ji tikrai zino, ka daro. sakiau, kai vaika krikstysiu, irgi ja kviesiu fotografuoti arba filmuoti thumbup.gif

Sveikute!
o gal galima butu suzinot sios fotografes koordinates? 4u.gif Aciu!
Atsakyti
O aš jau tikriausia visas stadijas praėjau ax.gif Visų pirma kai iki vestuvių buvo likę daugiau nei pusę metų labai norėjau kad greičiau sulaukčiau tos dienos. Artėjant šiai datai pradėjau stresuot kad dar daug darbų reikia padaryt ir kad nespėju, norėjosi bent mėn atidėti. O dabar kai jau nei mėn neliko ir tiek visokių problemų iškilo tai noriu kad kuo greičiau praeitų. Ir vis daugiau pagalvoju kad visai nereikėjo mums tų vestuvių daryt g.gif penktadienį atsisakė eiti į vestuves piršlienė, nes smarkiai vaikas susirgo; nuėjom pas kinigą į bažnyčią, o ten didelis remontas ir neplanuoja pabaigti iki vestuvių doh.gif Buvau susitarus su visažiste, pas ją pasikeitė planai ir ji tikrai negalės manes dažyti doh.gif Va kaip viskas griūva cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 17, 08:10)
O aš jau tikriausia visas stadijas praėjau  ax.gif  Visų pirma kai iki vestuvių buvo likę daugiau nei pusę metų labai norėjau kad greičiau sulaukčiau tos dienos. Artėjant šiai datai pradėjau stresuot kad dar daug darbų reikia padaryt ir kad nespėju, norėjosi bent mėn atidėti. O dabar kai jau nei mėn neliko ir tiek visokių problemų iškilo tai noriu kad kuo greičiau praeitų. Ir vis daugiau pagalvoju kad visai nereikėjo mums tų vestuvių daryt  g.gif  penktadienį atsisakė eiti į vestuves piršlienė, nes smarkiai vaikas susirgo; nuėjom pas kinigą į bažnyčią, o ten didelis remontas ir neplanuoja pabaigti iki vestuvių  doh.gif  Buvau susitarus su visažiste, pas ją pasikeitė planai ir ji tikrai negalės manes dažyti  doh.gif  Va kaip viskas griūva  cry.gif  cry.gif  cry.gif

as paskutiniu metu irgi pagaunu save mastant kad gal ir nereikia tokiu dideliu vestuviu, butume nuvaziave su artimaisiais i baznycia susituoke, pasivazineje po gamta, piknika pasidare ir butu dar daug pinigeliu like, kuriuos butume skyre povestuvinei kelionei ir buto remontui, o dabar neaisku ar isvaziuosim kur verysad.gif , be to atsisake muzikantas groti o kiek skambinau visi jau uzimti, o vestuves tai rugpjucio 12 d. as jau pradedu galvoti kad man stogas prades ciuozti salin tikiuosi kad visai nenupusiu iki tu vestuviu
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 17, 08:10)
O aš jau tikriausia visas stadijas praėjau  ax.gif  Visų pirma kai iki vestuvių buvo likę daugiau nei pusę metų labai norėjau kad greičiau sulaukčiau tos dienos. Artėjant šiai datai pradėjau stresuot kad dar daug darbų reikia padaryt ir kad nespėju, norėjosi bent mėn atidėti. O dabar kai jau nei mėn neliko ir tiek visokių problemų iškilo tai noriu kad kuo greičiau praeitų. Ir vis daugiau pagalvoju kad visai nereikėjo mums tų vestuvių daryt  g.gif 

as taip pat jauciausi!!!! rolleyes.gif ir kaip dabar dziaugiuosi, kad viskas praejo bis.gif lithuania.gif antra karta tikrai netekesiu biggrin.gif , nes vestuviu vargai labai isvargino 000189.gif

p.s Laumene, pakentek dar, jau neuzilgo ir tu atsigausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinaa: 18 liepos 2006 - 11:23
QUOTE(tinaa @ 2006 07 18, 13:22)
as taip pat jauciausi!!!!  rolleyes.gif  ir kaip dabar dziaugiuosi, kad viskas praejo  bis.gif  lithuania.gif  antra karta tikrai netekesiu  biggrin.gif , nes vestuviu vargai labai isvargino  000189.gif

p.s Laumene, pakentek dar, jau neuzilgo ir tu atsigausi  drinks_cheers.gif

tikrai taip, jau galima sakyt nelaukiu, o kenčiu doh.gif
Atsakyti