Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 17, 08:10)
O aš jau tikriausia visas stadijas praėjau  ax.gif  Visų pirma kai iki vestuvių buvo likę daugiau nei pusę metų labai norėjau kad greičiau sulaukčiau tos dienos. Artėjant šiai datai pradėjau stresuot kad dar daug darbų reikia padaryt ir kad nespėju, norėjosi bent mėn atidėti. O dabar kai jau nei mėn neliko ir tiek visokių problemų iškilo tai noriu kad kuo greičiau praeitų. Ir vis daugiau pagalvoju kad visai nereikėjo mums tų vestuvių daryt  g.gif  penktadienį atsisakė eiti į vestuves piršlienė, nes smarkiai vaikas susirgo; nuėjom pas kinigą į bažnyčią, o ten didelis remontas ir neplanuoja pabaigti iki vestuvių  doh.gif  Buvau susitarus su visažiste, pas ją pasikeitė planai ir ji tikrai negalės manes dažyti  doh.gif  Va kaip viskas griūva  cry.gif  cry.gif  cry.gif

As irgi panasiai jauciuosi ir jauciausi smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif KUO DIDZIAUSIO OPTIMIZMO AS JUMS LINKIU thumbup.gif
GYVENIMAS YRA GRAZUS IR REIKIA DZIAUGTIS KIEKVIENA MINUTE, NORS KARTAIS TA MINUTE BUNA IR NELINKSMA, BET JUK KIEKVIENA JU BUNA ISSKIRTINE, TAD NELIUDEKIM IR NEDEPRESUOKIM, NELEISKIM SMULKMENOM GADINTI NUOTAIKELIU kiekviena skirkim laiko sau vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2006 07 18, 19:33)
As irgi panasiai jauciuosi ir jauciausi smile.gif

Kaip as Jus noreciau paguosti verysad.gif nezinau kodel..bet as jauciuosi puikiai, rami ir laiminga. Visiskai nestresuoju del ateinanciu vestuviu, liko 3sav.nezinau ar dar ka nors organizuoti man ar ne... g.gif Mes svente darome patys del saves, ne del kitu, todel atsisakom bereikalingu niuansu rolleyes.gif Bet siaip kol kas jokio streso...bet jeigu atsiras, zinokit, rasysiu Jums ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, mano vestuvės už 3 savaičių - jokios diprėsijos! biggrin.gif
Gal aš nenormali?!!!

Atsakyti
QUOTE(irusia82 @ 2006 07 21, 09:47)
Gal aš nenormali?!!!

nu cia dabar? tu ne tik kad normali, tu tiesiog labai laiminga, kad nejauti itampos ir streso! saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irusia82 @ 2006 07 21, 09:47)
Gal aš nenormali?!!!

gera megautis kiekviena akimirka, kuri veda link vestuviu dienos ax.gif
Atsakyti
man tai labai geitai isgaravo visos depresijos, kai liko 2 savites iki vestuviu... biggrin.gif darbai taip "isuko", kad nebuvo kada ir galvot apie visokias nesamones
Atsakyti
O man depresija kaip tik po vestuviu atsirado. Nes ta diena labai greitai praejo ir labai liudna buvo kad mano graziausia gyvenimo svente eme ir pasibaige sad.gif Dar dabar kartais paliudziu sad.gif
Atsakyti
Na nezinau, jokios depresijos nei pries, nei po vestuviu nebuvo. Vestuviu diena- buvau pati laimingiausia, be jokiu nesklandumu!!! Kita diena norejau kad vel butu vestuviu rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 22, 10:10)
O man depresija kaip tik po vestuviu atsirado. Nes ta diena labai greitai praejo ir labai liudna buvo kad mano graziausia gyvenimo svente eme ir pasibaige sad.gif Dar dabar kartais paliudziu sad.gif

va cia tai teisybe... blink.gif as vis i savo suknele kabancia spintoj ziuriu ziuriu...net verkt norisi, gaila, kad jau praejo viskas cray.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 07 22, 10:38)
va cia tai teisybe... blink.gif as vis i savo suknele kabancia spintoj ziuriu ziuriu...net verkt norisi, gaila, kad jau praejo viskas cray.gif

Jo as irgi prablioviau dvi savaites. O kai video pamaciau tai isviso blioviau biggrin.gif Dabar jau nieko, nes stengiuos negalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 22, 11:04)
Jo as irgi prablioviau dvi savaites. O kai video pamaciau tai isviso blioviau biggrin.gif Dabar jau nieko, nes stengiuos negalvot smile.gif

mano drauge ( ji irgi istekejusi ir jaucia sentimentus ) siulo man i vestuviniu sukneliu salona nueiti, sukneliu pasimatuoti lotuliukas.gif sakau, kaip isprotejusios butumem ir ziedus tektu nusiimti lotuliukas.gif
Atsakyti