Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(Amry @ 2007 08 10, 08:34)
kad jei dar kartą su savo juokais "nenešiu per tiltą" ir pan., tai jau tada aš netekėsiu  schmoll.gif

Na ir tegu neneša per tą tiltą - skaičiau, kad tai sovietų laikų taksistų išmonė, kad pro tris, septynis tiltus nuotaką reik pravežti, o taip savo kilomertažą didinti gudruoliai sugalvojo lotuliukas.gif

Sorry, čia biškį offtopic gavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 16, 10:23)
Man dabar povestuvine depresija lotuliukas.gif

dar ir tokia buna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 17, 15:34)
dar ir tokia buna doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif matyt buna rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Aš irgi nepavadinčiau to depresija,o greičiau panika ir ne dėl vestuvių organizavimo, o pačio fakto kad jau būsiu IŠTEKĖJUSI MOTERIS ir mano nerūpestingos dienos baigsis sulig balta suknele... kad svajonių diena virs gedulo diena, nes ji bus paskutinė laiminga mano gyvenime... Va tokia panika buvo užpuolisi, bet jau praėjo thumbup.gif Ir aleliuja kad pagaliau praėjo, nes buvo laikas kai nesusišnekėjau su niekuom ypač su būsimu vyru - jis man atrodė ne toks, per blogas, per bjaurus, per grubus ir pan... lotuliukas.gif Dabar jau juokas ima kai prisimenu:D Liko 3 savaitės iki vestuvių esma labai laimingi ir nekantriai laukiam tos dienos ir viso mūsų laukiačio gyvenimo wub.gif
Atsakyti
Aš greičiau pavadinčiau tą "priešvestuvine panika" smile.gif Man irgi ji yra...Liko mažiau nei mėnesis iki vestivių tai ir prasidėjo prieš savaitėlę...Per tą paniką persigalvojau dėl savo suknelės ir užsisakiau siūtis kitą g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 18, 09:15)
Aš greičiau pavadinčiau tą "priešvestuvine panika" smile.gif Man irgi ji yra...Liko mažiau nei mėnesis iki vestivių tai ir prasidėjo prieš savaitėlę...Per tą paniką persigalvojau dėl savo suknelės ir užsisakiau siūtis kitą g.gif  ax.gif

oho... na man taip stipriai tai nebuvo, suknele, jaunikis viskas lyg ir tiko. Bet likus kokiom 3 dienom iki vestuviu pamaciau kiek dar visko reikia padaryt, tai buvo begimas lekimas, o nuo to nuovargis, taigi vietom prasidedavo net priesvestuvine isterija ir verkimas del visko, rekimas ant visu (isskyrus MB, kuris ir taip buvo persigandes, nes manes tokios dar nebuvo mates, tai tik guode, guode ir geras labai buvo) ax.gif Bet va po visko uztat toks atsipalaidavimas, tokia ramuma... Tikiuosi ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Tikiu, kad nuotakoms yra priesvestuvine depresija (arba panika del vestuviu ruosos). Bet zinokit, mielosios, man, kaip pirslienei, ne ka mazesne depresija uzeina likus iki vestuviu 4 dienoms doh.gif
Atsakyti
nors man dar daug laiko liko, bet jau ir tai uzeina panika, kad nezino dar kazko nezinau, dar neturiu, ka cia sugalvot kad butu geriau huh.gif
manau perpuse ir prazilt gali, ooo........... kad nereiktu taip anksti viska planuot vacation4.gif
Atsakyti
O kaip dabartinem planuotojom su depresija ir panika pries vestuves sugyventi sekasi? smile.gif
Atsakyti
nekaip sekasi. g.gif
nuolatinis galvojimas apie simtus vestuviniu organizaciniu dalyku ir dar nervas del finansu-kainos auga kaip ant mieliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 12, 17:33)
nekaip sekasi. g.gif
nuolatinis galvojimas apie simtus vestuviniu organizaciniu dalyku ir dar nervas del finansu-kainos auga kaip ant mieliu doh.gif

va sitas tai jo.... as tai kartais uzpanikuoju, kad labai mazai laiko beliko ir nieko nespesiu blink.gif
Atsakyti
Na man iki vestuviu dar nemazai laiko, bet nera dienos kad apie tai negalvociau doh.gif o kaip bus kai visai bus arti ta data doh.gif doh.gif doh.gif
turbut nebereikes blondinikai nei besidazyti plauku biggrin.gif savaime prazilsiu lotuliukas.gif
Atsakyti