QUOTE(Samira @ 2008 05 06, 10:18)
Kas čia visiems darosi? Aš taip pat su tėvu pykstuosi net iki ašarų. Viską jau seniai sutarę esam, o jis saviveikla užsiima ir dar svečių naujų kviečia. Kai paprieštaravau ir parodžiau svečių sąrašą, kad daugiau jau ne pro kur negalime leisti daugiau žmonių, tai supyko ir pradėjo prikaišioti, kad už balių moka jis. Bet esmė ne piniguose, o tame, kad žmonės nakvoti netilps. Noriu, kad viskas būtų žmoniškai ir jeigu sutarėm vienaip, tai dabar ne laikas pildyti svečių sąrašą.
O dar MB tėvas dabar pradėjo burbėti, kam čia tos vestuvės, pinigai ant vėjo. Tai kur jis anksčiau buvo, kai mes svečius kvietėmės.
Iš principo galėtumėm ir patys 100 proc susimokėti ir be tėvų pagalbos. taip ir planavome padaryti. Bet kadangi tėvai darė didelę įtaką svečių sąrašui ir mums paprieštaravus, sakyavo, kad sumokės už savo svečius, tai leidome jiems pasirūpinti maitinimo ir nakvynės finansine puse.
Man labai skaudu, kai viską organizuojame tariamės, o paskui likus šiek tiek daugiau nei 2 mėnesiams reikia galvoti apie šventės atšaukimą.
As kaip ir tu,tik juodai pykstuosi su mama.Ji pastoviai aiskina,kad gyvenimo nebus ir t.t.Vestuves apmokam patys,patys ir zmones kvieciam,cia nei mano nei MB tevai visai nesikisa. Tik ir taip itampa kazkokia pries vestuves o jos man antros,o dar pastovus aiskinimas kad vel liksi su vaiku at ranku,paliks,nieko gero nebus ir taip toliau....
O su MB mes pastoviai jau kariaujame,rodos ziuriu i mylinaji ir visai jo nepazystu...klausiu saves nejaugi as toki zmogu isimylejau....likes saltas,grubus,egoistiskas,savanaudis ir abejingas bei izulus-va geriausios savybes jam apibudinti...nors man nuo to nelengviau.
As merginos irgi nebenoriu vestuviu.Mastau kad gal reikia jas atsaukti.Rodos viska kuri,saugai it porceliano gabaliuka o visi is visu pusiu stengiasi tave tik suzlugdyti.Taip nesazininga,juk mes turime buti laimingos pries vestuves... tai kyla man toks klausimas jei iki vestuviu dedasi tokios nesamones,kas bus po ju? nebenooooriu vestuviu