QUOTE(Echmėja @ 2011 07 19, 15:45)
tai as ir nesakau kad pasikeis,nereikia jokio baliaus tiesiog bunant 4galit susituokti baznycioje
arba kazkuriu vestuviu metiniu proga susituokti tenais su artimais
[b][/b]
Man kuo puikiausiai tiktų 4-iese bažnyčioje, bet esmė tame ir yra, kad viena bažnyčioje neapsiženysiu, o draugo tėvas kategoriškai prieš. Čia nei dabar nusileis manua jis, nei po 5 metų, nei po 10.. Toks jau tas jo charakteris...
QUOTE(salexa @ 2011 07 19, 17:03)
As turiu kitoki klausima tau paciai pamastyti, atsakymo nereikia.
Tu ne karta parasei apie skirybas. tai gal dar ne laikas santuokai isviso...
O ka tavo tevai sako?
Viskas šimtą kartų apmąstyta, pereita per daug šalto ir karšto...
Gali būti, kad ne tik apie dabartinį draugą rašyta, bet anyway, santuoka man rimtas dalykas, kad galėčiau į tai žiūrėti lengvabūdiškai.
Ką mano tėvai? Kaip nuspręsiu taip ir palaikys.. Visada palaiko, jei reikia išsako savo nuomonę.. Šiuo konkrečiu atveju nelabai supranta, ko jo tėvai kišasi..
QUOTE(ptashka @ 2011 07 19, 18:48)
Nepyk, bet man cia biski dar nesubrendimas santuokai.
Nepykstu..
Kartais keliais postais neįmanoma aprašyti visos situacijos taip, kad žmonės susidarytų teisingą nuomonę.
QUOTE(ptashka @ 2011 07 19, 21:19)
Bet man baznytine santuoka buvo pagrindinis punktas visame vestuviu organizavime, todel daug nepasitenkinimo nereiskiau

P.S. bet tevam prikisau, kad laiku nesutvarke
O aš visai norėčiau į tas paskaitėles, sako, kad labai įdomu būna. O jas gali lankyti bet kas, net jei nesituokia bažnyčioje, o tik CMB?
Santuoka bažnyčioje man irgi pagrindinis dalykas, gal dėl to skaudu jos atsisakyti..
QUOTE(Joviciuxas @ 2011 07 20, 01:07)
O kodel gi jaunikio tevai pries? Kas cia per nesamone? Tai gal tu jiems neitinki? Ir jie galvoja kad sunelis gales sau lengvai issikirti susituokes tik CMB????? Matyt jiems baznytine santuoka sventa o tu i ta sventuma neisipaisai?!
Jap, jiems bažnytinė santuoka tokia šventa, kad net nesituokė jo tėvai bažnyčioje ir sūnaus nepakrikštyjo..

Aij, man irgi sunku suvokti kaip tėvai kišasi į ne savo reikalus.. Negi ir aš tokia būsiu mama..

Gerai, kad dar manoji šeima reikalavimų nestato.
Yra problema, yra ir išeitis.

Manau, kad ką nors sugalvosim. Imkit mergaitės po balionėlį

ir ačiū už išsakytas nuomones.