Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(Atlantida* @ 2011 07 19, 13:39)
Vat vat, kad nepasikeis... tai čia tas variantas nelabai tinkantis..

tai as ir nesakau kad pasikeis,nereikia jokio baliaus tiesiog bunant 4galit susituokti baznycioje 4u.gif
arba kazkuriu vestuviu metiniu proga susituokti tenais su artimais
Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 19, 15:44)
tai as ir nesakau kad pasikeis,nereikia jokio baliaus tiesiog bunant 4galit susituokti baznycioje 4u.gif

nepatiks tevas gales nedalyvaut,juk jau nebebus taip svarbu
Atsakyti
As turiu kitoki klausima tau paciai pamastyti, atsakymo nereikia.
Tu ne karta parasei apie skirybas. tai gal dar ne laikas santuokai isviso...

O ka tavo tevai sako?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 07 19, 14:41)
Draugui irgi ta bažnyčia buvus nebuvus. Eitų grynai tik dėl manęs.  smile.gif

Jam idealiausia būtų: nuėjei į CMB, susirašei, vakare į restoraną ir vsio. smile.gif
Bet kadangi man norisi šventės, tai jis nusileidžia ir sutinka, kad abu susiorganizuotume vestuves.

Jei ne ta bažnyčia, tai praktiškai jau galėtume po truputį planuotis viską.  rolleyes.gif

Nepyk, bet man cia biski dar nesubrendimas santuokai.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 19, 08:02)
Ne, negalima, nebent draugas krikstytas artimos katalikybei konfesijos baznycioje. Pvz. pravoslavu. Jei visiskai nekrikstytas, teks krikstytis.

Klaidinga informacija. Jei bent vienas is sutuoktiniu yra katalikas,tai antroji puse gali buti ir be kriksto, tik reikes kelis papildomus popieriukus uzpildyti pas kuniga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2011 07 19, 18:57)
Klaidinga informacija. Jei bent vienas is sutuoktiniu yra katalikas,tai antroji puse gali buti ir be kriksto, tik reikes kelis papildomus popieriukus uzpildyti pas kuniga 4u.gif

He, vadinasi man grieztai nusiteikes kunigas pakliuvo cool.gif Arba vyskupas. Nes liepe krikstytis kaip priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 19, 18:03)
He, vadinasi man grieztai nusiteikes kunigas pakliuvo  cool.gif  Arba vyskupas. Nes liepe krikstytis kaip priklauso smile.gif

Gali buti,kad kunigas pasavivaliavo, nes siaip privalo leisti bent prasyti vyskupo leidimo del misrios santuokos:4u: Nors jei abu zmones tikintys, kodel gi nepasikrikstijus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontraversija1: 19 liepos 2011 - 20:13
QUOTE(kontraversija1 @ 2011 07 19, 20:13)
Gali buti,kad kunigas pasavivaliavo, nes siaip privalo leisti bent prasyti vyskupo leidimo del misrios santuokos:4u: Nors jei abu zmones tikintys, kodel gi nepasikrikstijus biggrin.gif

Na, gal bent kunigas nemeluotu smile.gif Jei sake, kad liepe vyskupas, tai tebunie smile.gif Is esmes krikstas problemu man jokiu nesudare, bet va tos pamokeles pries ji... Na nepatogu dirbanciam zmogui ir tiek ax.gif Bet man baznytine santuoka buvo pagrindinis punktas visame vestuviu organizavime, todel daug nepasitenkinimo nereiskiau smile.gif P.S. bet tevam prikisau, kad laiku nesutvarke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 07 19, 07:33)
O ką daryti, kai nori bažnyčioje, bet jaunikio tėvai kategoriškai prieš? Tada draugas siūlo tik CMB, o man širdelę skauda, kad turiu save priversti galvoti, kad santuokos bažnyčioje neturėsiu.
Kaip save įtikinti, kad pilka, šalta ir oficiali ceremonija CMB sukurs šventinę nuotaiką?

O kodel gi jaunikio tevai pries? Kas cia per nesamone? Tai gal tu jiems neitinki? Ir jie galvoja kad sunelis gales sau lengvai issikirti susituokes tik CMB????? Matyt jiems baznytine santuoka sventa o tu i ta sventuma neisipaisai?!
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 19, 15:45)
[b][/b]

Man kuo puikiausiai tiktų 4-iese bažnyčioje, bet esmė tame ir yra, kad viena bažnyčioje neapsiženysiu, o draugo tėvas kategoriškai prieš. Čia nei dabar nusileis manua jis, nei po 5 metų, nei po 10.. Toks jau tas jo charakteris...

QUOTE(salexa @ 2011 07 19, 17:03)
As turiu kitoki klausima tau paciai pamastyti, atsakymo nereikia.
Tu ne karta parasei apie skirybas. tai gal dar ne laikas santuokai isviso...
O ka tavo tevai sako?

Viskas šimtą kartų apmąstyta, pereita per daug šalto ir karšto... smile.gif
Gali būti, kad ne tik apie dabartinį draugą rašyta, bet anyway, santuoka man rimtas dalykas, kad galėčiau į tai žiūrėti lengvabūdiškai.
Ką mano tėvai? Kaip nuspręsiu taip ir palaikys.. Visada palaiko, jei reikia išsako savo nuomonę.. Šiuo konkrečiu atveju nelabai supranta, ko jo tėvai kišasi..

QUOTE(ptashka @ 2011 07 19, 18:48)
Nepyk, bet man cia biski dar nesubrendimas santuokai.

Nepykstu.. ax.gif
Kartais keliais postais neįmanoma aprašyti visos situacijos taip, kad žmonės susidarytų teisingą nuomonę. mirksiukas.gif

QUOTE(ptashka @ 2011 07 19, 21:19)
Bet man baznytine santuoka buvo pagrindinis punktas visame vestuviu organizavime, todel daug nepasitenkinimo nereiskiau smile.gif P.S. bet tevam prikisau, kad laiku nesutvarke biggrin.gif

O aš visai norėčiau į tas paskaitėles, sako, kad labai įdomu būna. O jas gali lankyti bet kas, net jei nesituokia bažnyčioje, o tik CMB?
Santuoka bažnyčioje man irgi pagrindinis dalykas, gal dėl to skaudu jos atsisakyti.. mirksiukas.gif

QUOTE(Joviciuxas @ 2011 07 20, 01:07)
O kodel gi jaunikio tevai pries? Kas cia per nesamone? Tai gal tu jiems neitinki? Ir jie galvoja kad sunelis gales sau lengvai issikirti susituokes tik CMB????? Matyt jiems baznytine santuoka sventa o tu i ta sventuma neisipaisai?!

Jap, jiems bažnytinė santuoka tokia šventa, kad net nesituokė jo tėvai bažnyčioje ir sūnaus nepakrikštyjo.. biggrin.gif Aij, man irgi sunku suvokti kaip tėvai kišasi į ne savo reikalus.. Negi ir aš tokia būsiu mama.. smile.gif Gerai, kad dar manoji šeima reikalavimų nestato. smile.gif

Yra problema, yra ir išeitis. mirksiukas.gif Manau, kad ką nors sugalvosim. Imkit mergaitės po balionėlį 4u.gif ir ačiū už išsakytas nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida*: 20 liepos 2011 - 08:24
QUOTE(Atlantida* @ 2011 07 20, 08:22)
O aš visai norėčiau į tas paskaitėles, sako, kad labai įdomu būna. O jas gali lankyti bet kas, net jei nesituokia bažnyčioje, o tik CMB?

As kalbejau ne apie kursus pries santuoka, o apie kursus pries kriksta, kai krikstijamas suauges.

O tu kursu idomumas nuo miesto priklauso smile.gif
Atsakyti
cia matau problema nebent draugas nenori tuoktis baznycioje, o kitaip, koks tevu reikalas, kur jus tuoksites... dar tuo labaiu taip stoti piestu pries baznycia... blink.gif nebent draugas ennori tada kita kalba, o kitaip, jei abu norit, nei uz ka tevams nenusileisciau.
Atsakyti
Atlantida, žinai joks forumas tau nepadės. Turite susėsti su tb ir pakalbėti. Norite būti abu visą gyvenima kartu, ir džiaugsme ir varge. Tai pradėkite nuo kompromiso. Sutarkite, kad dabar keliate vestuves CMS o po kurio laiko, metinės mėnuos savaitė ir panašiai (tiksliai data nustatykite) susituokite bažnyčioje. Nieko nesakykite jo tėvams ir bus ramybė.
Atsakyti