Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rejunjona @ 2012 12 21, 12:48)
niu tep, tik va paste dar, bet pagal koduka paziurejau, kad gauta  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2012 12 21, 12:48)
Blogai.. o gal tu gali paskambint, pasakyt, kad išprotėjusios shoppoholikės nervuojasi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Aga, butu super drinks_cheers.gif nes pas mane toks vienas degantis reikalas blush2.gif
Atsakyti
Nerandu Alaniuko mail'o adreso, bet jei ką - mano irgi prašom atidėti - atvažiuosiu biggrin.gif

P.S.:Gal kuri nors iš Pašilaičių važiuos ir galėtų mano paimti?
Atsakyti
Sveikos, mamos.
Gal per klaidą pas kurią papuolė žaislas Makvyno žaibo fūra Makas ( raudona) iš Toysrus.
Sūnaus kalėdinė dovana verysad.gif . Jau pašte kilo įtarimas, kad per lengvas siuntinys.
Labai gaila, jeigu sūnus negaus Kalėdinės dovanos.

Atsakyti
QUOTE(Žydrutė @ 2012 12 21, 13:02)
Sveikos, mamos.
Gal per klaidą pas kurią papuolė žaislas Makvyno žaibo fūra Makas ( raudona) iš Toysrus.
Sūnaus kalėdinė dovana  verysad.gif . Jau pašte kilo įtarimas, kad per lengvas siuntinys.
Labai gaila, jeigu sūnus negaus Kalėdinės dovanos.

Issiunciau jums masinyte 4u.gif
Atsakyti
as taip pat laukiu ziniu del sumaisyto alternos kondicionieriaus
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 12 21, 12:54)
Aga, butu super  drinks_cheers.gif nes pas mane toks vienas degantis reikalas blush2.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi yra Kalėdinė dovanėlė mb doh.gif kur tie kurjeriai fear.gif
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2012 12 21, 11:36)
mano jau maciau 277 paste, oiiii kaip noriu pasiimt, spirgu spirgu spirguliukas  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad Jus maisote siuntu numeriukus, nes Justarm rase, kad apie sia siunta kol kas jokiu ziniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2012 12 21, 12:09)
Man atrodo, kad Jus maisote siuntu numeriukus, nes Justarm rase, kad apie sia siunta kol kas jokiu ziniu  g.gif

Paste, tikrai paste, lekiu pasiimti thumbup.gif

Oi ne, cia 276 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selita: 21 gruodžio 2012 - 12:22
QUOTE(Selita @ 2012 12 21, 12:22)
Paste, tikrai paste, lekiu pasiimti thumbup.gif

Oi ne, cia 276 doh.gif

Taip ir pagalvojau, kad kalbate apie 276, bet visitek smagu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2012 12 21, 13:06)
Issiunciau jums masinyte 4u.gif

Labai didelis ačiū 4u.gif
Gal galyte parašyti reg. siuntinio Nr. į AŽ
Ačiū jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2012 12 21, 14:24)
Taip ir pagalvojau, kad kalbate apie 276, bet visitek smagu  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

g.gif g.gif g.gif o dar su JustArm susirasinejau, visur rasiau 277, nieks nepataise, tai va ir pati kitus klaidinu, nu cia matyt is to dziaugsmo lotuliukas.gif doh.gif

Ech,panos, paskutines mano nestuke.gif dienos, atleiskit, per daug ispudziu matyt blush2.gif
Atsakyti