Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rennika @ 2012 12 21, 12:36)
Laukiu su 277 siunta  4u.gif

o koki emet?koki nesiojat?
Atsakyti
as dar naujoke situose pirkimuose, todel nelabai suprantu. Rudaplauke man parase, kad siuntinys iskeliavo i LT 12.14 d. , o dezutes nr. 297-vilnius. tai ir nesuprantu ar dabar laukiat sitos siuntos ar dar ne? 297 cia siuntos nr ar cia mano uzsakymo nr. ?
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2012 12 21, 12:46)
g.gif  g.gif  g.gif o dar su JustArm susirasinejau, visur rasiau 277, nieks nepataise, tai va ir pati kitus klaidinu, nu cia matyt is to dziaugsmo  lotuliukas.gif  doh.gif

Ech,panos, paskutines mano  nestuke.gif dienos, atleiskit, per daug ispudziu matyt  blush2.gif

Oi, kokia grazi DOVANELE Jusu laukia ant svenciu wub.gif sveikinimai thumb_yello.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kuriai netiks ar nepatiks spurgyciu keptuve, pasiulykit, prasau man i AZ 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 12 21, 12:16)
thumbup.gif  svarbu, kad viskas gerai mirksiukas.gif  biggrin.gif
Linutelia ar tu gavai savo kaledine dovana? biggrin.gif  Vis apie tave pagalvoju, kaip ten tau baigesi, ar atsiunte... ax.gif

Aha, gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2012 12 21, 13:53)
o koki emet?koki nesiojat?

Emiau M,dazniausiai deviu S,bet cia lygtais elastano nera g.gif. Jei ka pamazinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2012 12 21, 12:56)
Mergytes, gal kuriai netiks ar nepatiks spurgyciu keptuve, pasiulykit, prasau man i AZ 4u.gif
user posted image

Laukiu tokios keptuves su siuo siuntinuku ax.gif Jau taip knieti isbandyti biggrin.gif
Mergaites, gal galetumes parasyti tikslu receptuka 4u.gif Berods, kazkuri raset, kad reikia labai tesla nutaikyt, kad abi puses issipustu.

Kazi, gavo Loren dezutes g.gif Gal uzversta, vargsiuke, iki kompo neprieina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestuke* @ 2012 12 21, 13:53)
as dar naujoke situose pirkimuose, todel nelabai suprantu. Rudaplauke man parase, kad siuntinys iskeliavo i LT 12.14 d. , o dezutes nr. 297-vilnius. tai ir nesuprantu ar dabar laukiat sitos siuntos ar dar ne? 297 cia siuntos nr ar cia mano uzsakymo nr. ?

kiek suprantu 297 siunta turi Vilniu pasiekti siandien mirksiukas.gif
kai tik Alaniukas gauna, paraso jums el. laiskeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 21 gruodžio 2012 - 13:15
QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 21, 15:13)
Laukiu tokios keptuves su siuo siuntinuku ax.gif  Jau taip knieti isbandyti biggrin.gif
Mergaites, gal galetumes parasyti tikslu receptuka 4u.gif  Berods, kazkuri raset, kad reikia labai tesla nutaikyt, kad abi puses issipustu.

Kazi, gavo Loren dezutes g.gif Gal uzversta, vargsiuke, iki kompo neprieina doh.gif

Uzklausiau db Loren del 247 siuntinuko ax.gif happy.gif gal nesupyks rolleyes.gif
Atsakyti
Klaipedietes, apsirgo mano mazius, esu namie uzsukit savo daikteliu ax.gif
Atsakyti
Aciu uz prekytes, jau kokie faini LOFT rubeliai, aciu kas imete kazkada nuoroda 4u.gif
Aciu Justarm uz issiuntimą 4u.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2012 12 21, 13:56)

O as dar negavau sios keptuves skaiciuku, gal kur nuklydo.... kas uzsakinejote, visos gavot skaiciukus? g.gif O taip laukiu, receptuko irgi noreciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 21 gruodžio 2012 - 14:07
Dėkui Fabiana, Rudaplauke už prekytes 4u.gif 4u.gif
JustArm už persiuntimą 4u.gif

Viskas tiko ir labai patiko 4u.gif
Atsakyti