Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Alaniuk, gal jau zinai ar siandien bus Vilniaus 297 dezute?
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2012 12 21, 15:06)
Pasiskambinau kurjeriams pati ir sužinojau, kad 277 dėžes atveš rytoj, tik neaišku dar, kuriuo laiku. Kadangi rytoj dirbu iki 21 val., tai siuntinius atskiriems miestams siųsiu per autobusų siuntas sekmadienį iš ryto. Reikia mergaičių iš Mažeikių ir Alytaus, kurios galės paimti dėžes ir padalinti prekytes. Ačiū iš anksto  4u.gif

Galiu ir as paimti Mazeikiu siunta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Pasiskambinau kurjeriams pati ir sužinojau, kad 277 dėžes atveš rytoj, tik neaišku dar, kuriuo laiku. Kadangi rytoj dirbu iki 21 val., tai siuntinius atskiriems miestams siųsiu per autobusų siuntas sekmadienį iš ryto. Reikia mergaičių iš Mažeikių ir Alytaus, kurios galės paimti dėžes ir padalinti prekytes. Ačiū iš anksto  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as imu Marijampoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 12 21, 14:53)
Labai prašau VILNIEČIŲ, kurios šiandien važiuos pas Alaniuką, jeigu atveš paskutinę dėžutę - gal galėtumėt ir mano siuntinuką prigriebt (ten tik 1 megztukas), nes šiandien aš niekaip negalėsiu, einu į teatrą, o ryt išvažiuoju savaitei?.. Užlėkčiau ryt pasiimt iš jūsų, skolinga neliksiu ax.gif

Galėsiu paimti, jei tinka Karoliniškės smile.gif jei bus dėžutės..

QUOTE(anabog @ 2012 12 21, 15:43)
Alaniuk, gal jau zinai ar siandien bus Vilniaus 297 dezute?

Tikiuosi Alaniukas tikrinasi šiuo metu jas smile.gif vis dar tikiu stebuklais Kalėdiniais biggrin.gif
Atsakyti
Alaniukas sakė praneš, jeigu gaus dėžes, matyt dar apskritai jų negavo...
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2012 12 21, 16:51)
Galėsiu paimti, jei tinka Karoliniškės smile.gif jei bus dėžutės..
Tikiuosi Alaniukas tikrinasi šiuo  metu jas smile.gif vis dar tikiu stebuklais Kalėdiniais biggrin.gif

Jei dėžės bus, man tinka, ačiū labai! wink.gif Tik jau negalėsiu, jei ką, Alaniukui atskirai parašyti, manau, atduos
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 12 21, 15:53)
Jei dėžės bus, man tinka, ačiū labai! wink.gif Tik jau negalėsiu, jei ką, Alaniukui atskirai parašyti, manau, atduos

drinks_cheers.gif parašysiu AŽ, jei bus ir paimsiu.
Atsakyti

JustArm, gal ir į Biržus įdėtumėte? Mano mažiukas turėtų būti ax.gif 4u.gif ir aciu uz siandien gauta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimmie: 21 gruodžio 2012 - 16:22
JustArm, galiu imti Alytų! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu R@F.....Aciu Loren uz siuntinuka....Matyt pirma prisitaciau siandien prie duru smile.gif
Keptuve spurgyciu atrodo wau....kai isbandysiu, papasakosiu daugiau...

Bet suknele teks pardavineti sia ( nemoku ikelti nuotraukos, gal kuri mergaite pagelbetu ar pamokintu). suknele labai grazi, taip jos laukiau, deja....maza man...Dydis M, bet manau S arba XS istikruju....Teks pirkti baliui kazkokia kita sad.gif

http://www.rugby.com...c...&cp=3768062

Aciu pagelbejusioms!!!

4u.gif
Atsakyti
Nieks neturt jokiu ziniu is Alaniuko? Gavo dezuciu ar dar laukia?
Atsakyti
Sirdingai dekoju uz siuntinuka 4u.gif ir uz ana ( nebuvo progos padekot blush2.gif ) ir uz dabar atejusi wub.gif Aciu Jums labai 4u.gif
Siltu ir jaukiu artejanciu svenciu ir prasmingu darbu artejanciais metais 4u.gif Lauksim griztant po atostogu, kad ir vel smagiai galetume shopintis mirksiukas.gif
Atsakyti