Pasidek prie duru mano petelnia
Loren, varauuu
Alaniuk, gal jau yra kokiu ziniu
Pasiskambinau kurjeriams pati ir sužinojau, kad 277 dėžes atveš rytoj, tik neaišku dar, kuriuo laiku. Kadangi rytoj dirbu iki 21 val., tai siuntinius atskiriems miestams siųsiu per autobusų siuntas sekmadienį iš ryto. Reikia mergaičių iš Mažeikių ir Alytaus, kurios galės paimti dėžes ir padalinti prekytes. Ačiū iš anksto
QUOTE(Loren @ 2012 12 21, 14:51)
Sveikos
Nu jau islindau
Einu rasyt laiskeliu
Galit skambintis ir vaziuot, nes dalinsiu iki 16 ir po to nuo 18 iki vakaro - darzelyje svente 
Nu jau islindau
Einu rasyt laiskeliu
Aš jau tada po 18 val. pasirodysiu
QUOTE(JustArm @ 2012 12 21, 16:06)
Pasiskambinau kurjeriams pati ir sužinojau, kad 277 dėžes atveš rytoj, tik neaišku dar, kuriuo laiku. Kadangi rytoj dirbu iki 21 val., tai siuntinius atskiriems miestams siųsiu per autobusų siuntas sekmadienį iš ryto. Reikia mergaičių iš Mažeikių ir Alytaus, kurios galės paimti dėžes ir padalinti prekytes. Ačiū iš anksto 
JustArm galiu paimti Mažeikių siuntą.
QUOTE(JustArm @ 2012 12 21, 15:06)
Reikia mergaičių iš Mažeikių ir Alytaus, kurios galės paimti dėžes ir padalinti prekytes. Ačiū iš anksto 
prisipazinkite pas kuria is Utenos belstis?
QUOTE(driu @ 2012 12 21, 16:22)
Taigi pas jus, maniau jau susitarėm
QUOTE(JustArm @ 2012 12 21, 16:06)
o sakykit kada bus utenoj siuntinys nezinot?sekmadieni ar pirmadieni?reikia pasiorganizuot atsiemima
QUOTE(driu @ 2012 12 21, 16:22)
Justarm rase, kad driu sius 277
QUOTE(JustArm @ 2012 12 21, 17:06)
Oooo dziugios naujienos
tai kaip ten mergaites su autobusu siuntom,ta pacia diena buna?
mergučiai,kas turit RL Denim liniją, atitinka ar mažinti ? 
Papildyta:
Loren, jei bus nevėlu, aš griždama iš teatro apie 20.30 val. užsukčiau
Papildyta:
QUOTE(Loren @ 2012 12 21, 15:51)
Sveikos
Nu jau islindau
Einu rasyt laiskeliu
Galit skambintis ir vaziuot, nes dalinsiu iki 16 ir po to nuo 18 iki vakaro - darzelyje svente 
Nu jau islindau
Einu rasyt laiskeliu
Loren, jei bus nevėlu, aš griždama iš teatro apie 20.30 val. užsukčiau