QUOTE(*Keila* @ 2013 03 02, 00:31)
Irmuliai - fantastiskai atrodo tas nematomas pyragas
O skanu? na ar keptumete dar karta? ir valgyti salta? lb gundausi, nes foto 10 balu
tai jau antrą kartą keptas per beveik 1,5 paros

taip kad tikrai taip

už šį pyragą guldau galvą, nes tai TOBULO skonio vaisinis pyragas, kuriam nereikia jokių papildomų priedų šalia kaip kokie ledai , padažas ir pan.
smagiausia tai, kad ingredientai nėra brangūs, gan ekonomiškas pyragiukas gaunasi, o skonis - 100 balų duodu

+ pagaminimo laikas iš ties trumpas - kepimui vos 35 minutės, o tešlos ir vaisių paruošimui - na primetu irgi kokį pusvalandį gan net trumpiau

na čia neskaičiuoju nakties, per kurią turi pyragiukas subręsti

Nors , tiesą pasakius, galima ir nelaukti tos paros, ir valgyti gerai pravėsusį tą pačią dieną
dar vakar draugams nuvežėm pusę, tai akimirksniu neliko
taip, geriausia valgyti vsiškai šaltą, tada skaniausias, labiausiai subrendęs būna