Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

Irmuliai - fantastiskai atrodo tas nematomas pyragas bigsmile.gif
O skanu? na ar keptumete dar karta? ir valgyti salta? lb gundausi, nes foto 10 balu biggrin.gif
Atsakyti
Irmulia, 10 balu!!!! thumbup.gif wub.gif ryt kepsiu, visko turiu drinks_cheers.gif aciu labai uz receptuka! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 02, 00:31)
Irmuliai - fantastiskai atrodo tas nematomas pyragas bigsmile.gif
O skanu? na ar keptumete dar karta? ir valgyti salta? lb gundausi, nes foto 10 balu biggrin.gif


tai jau antrą kartą keptas per beveik 1,5 paros biggrin.gif taip kad tikrai taip thumbup.gif už šį pyragą guldau galvą, nes tai TOBULO skonio vaisinis pyragas, kuriam nereikia jokių papildomų priedų šalia kaip kokie ledai , padažas ir pan. wub.gif

smagiausia tai, kad ingredientai nėra brangūs, gan ekonomiškas pyragiukas gaunasi, o skonis - 100 balų duodu mirksiukas.gif + pagaminimo laikas iš ties trumpas - kepimui vos 35 minutės, o tešlos ir vaisių paruošimui - na primetu irgi kokį pusvalandį gan net trumpiau biggrin.gif na čia neskaičiuoju nakties, per kurią turi pyragiukas subręsti ax.gif Nors , tiesą pasakius, galima ir nelaukti tos paros, ir valgyti gerai pravėsusį tą pačią dieną biggrin.gif

dar vakar draugams nuvežėm pusę, tai akimirksniu neliko hihihi.gif wub.gif

taip, geriausia valgyti vsiškai šaltą, tada skaniausias, labiausiai subrendęs būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 02, 10:33)
tai jau antrą kartą keptas per beveik 1,5 paros  biggrin.gif  taip kad tikrai taip  thumbup.gif  už šį pyragą guldau galvą, nes tai TOBULO  skonio vaisinis pyragas, kuriam nereikia jokių papildomų priedų šalia kaip kokie ledai , padažas ir pan.  wub.gif

smagiausia tai, kad ingredientai nėra brangūs, gan ekonomiškas pyragiukas gaunasi, o skonis - 100 balų duodu  mirksiukas.gif  + pagaminimo laikas iš ties trumpas - kepimui vos 35 minutės, o tešlos ir vaisių paruošimui - na primetu irgi kokį pusvalandį gan net trumpiau  biggrin.gif  na čia neskaičiuoju nakties, per kurią turi pyragiukas subręsti  ax.gif  Nors , tiesą pasakius, galima ir nelaukti tos paros, ir valgyti gerai pravėsusį tą pačią dieną  biggrin.gif

dar vakar draugams nuvežėm pusę, tai akimirksniu neliko hihihi.gif  wub.gif

taip, geriausia valgyti vsiškai šaltą, tada skaniausias, labiausiai subrendęs būna  mirksiukas.gif

nu kai sitaip graziai apibudinai, tai butinai reiks kita sav issikepti. aciu tau 4u.gif
Atsakyti
"Nematomas" obuolių/kriaušių pyragas .. šilkinis...

jau iskeptas,brandinasi.Tik as dejau du didelius obuolius ir dvi dideles kriauses.Is pradziu issigandau,kad tesla gavosi labai skysta ir kepant sirdis drebejo vis patikrinant pyraga(atrode,kad ne kiek nekepa unsure.gif .kampiuka iskrapsciau tai skonis burnoje tirpstantis,aciu 4u.gif
Atsakyti
Simona82, džiaugiuosi, kad viskas pavyko, nors vaisių dėjote mažiau 4u.gif

tikrai nesiūlau mažinti vaisų kiekio, geriau viską atlikti tiksliai pagal receptą - tada ir rezultatas bus garantuotai pavykęs thumbup.gif

beje, dėl obuolių, puikiai tinka ir paprastesni, pvz.: (rodos taip vadinasi) JONAGOLDEN obuoliukai thumbup.gif

o pyrago tešla ir turi būti netiršta, tokia kaip, sakyčiau, lietiniams/blynams - taip vaisių riekelės ją gali sugerti geriau thumbup.gif

Pyragas ir turi gautis drėgnas, tai ne kekso tipo pyragas, o labiau tokio kaip flan'o tipo - t.y. drėgnas viduje thumbup.gif Būtent dėl tokio jo drėgnumo ir nereikia šalia jokių papildomų priedų kaip kad prie kito (sauso) tipo vaisinių pyragų ax.gif

šiandien vėl jį kepu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 02, 17:42)

šiandien vėl jį kepu  lotuliukas.gif

na po tokių postų negaliu ir aš atsispirti doh.gif einu lupti obuolius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 02, 16:42)
šiandien vėl jį kepu  lotuliukas.gif


Užsikrėčiau. Kepsiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 01, 14:08)
- 4 dailūs tvirti (nepernokę) obuoliai (idealu būtų  naudoti rūšį "Golden" )
- 3 dailios kriaušės
- 2 kiaušiniai
- 100 migdolų pieno ( galima  keisti paprastu gyvuliniu pienu)
- 70 g miltų
- 50-70 g paprasto cukraus ( arba iš jų 25 g kokoso palmių cukraus)
- 20 g ištirpino sviesto
- 1 arbat.š. kepimo miltelių
- 1 valg. š. naminio vanilės ekstrakto (gaminamo iš romo ir vanilės ankščių)
- 1 žiupsnis druskos
- migdolų plokštelių (nebūtinai)
- cukraus pudros

ar gerai nurodytas sviesto kiekis? tik 20g g.gif
Atsakyti
QUOTE(deim@n@ @ 2013 03 02, 23:01)
ar gerai nurodytas sviesto kiekis? tik 20g g.gif


tikrai taip, viskas teisingai mirksiukas.gif , reikia TIK 20 gramų sviesto , ir jokiu būdu ne daugiau mirksiukas.gif


ir jei padauginsite sviesto, tešla bus per riebi ir ne tokia lengvutė, tai gali įtakoti pyrago skonį biggrin.gif
Atsakyti
Kątik ištraukiau pyragą iš orkaitės. Kvepia visi namai. Dieve, duok man jėgų išlaukti iki rytdienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 02, 14:37)
Kątik ištraukiau pyragą iš orkaitės. Kvepia visi namai. Dieve, duok man jėgų išlaukti iki rytdienos  doh.gif

vava, duokdie tu jegu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
as dariau ish 2 normu ishkart rolleyes.gif tik uzsizaidziau netrumpai, kol visus vaisius su tokiu skustukas "skustuku" susmulkinau biggrin.gif 4u.gif bet, tikiu, kad buvo verta thumbup.gif nes, juk Irmulia, galva guldo uz shi pyraga 4u.gif biggrin.gif o, jos kepiniai - nerealus wub.gif
Atsakyti