Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(Leksa @ 2012 12 28, 17:40)
2. Zinot ka. As save laikau vidutinybe. Eilinio grozio ar negrozio, neauksta, netgi su virssvoriu. Dirbu klijentu aptarnavimo srityje (nesipasakosiu kur, bet darbas padorus ir legalus  mirksiukas.gif ), kur 99proc. klijentu yra vyrai. Mes dirbam pamainom 4, dar sefe kartais buna. Bet tai mane vertina ir giria sefei klijentai! Jau net nesuskaiciuociau, kiek ju atnesa man sokoladus, saldaines. Man. Ne mano kolegem. Pasitaike, jog ir geliu kelis kartus gavau. Uz ka? Nagi, uz nieka! Gal uz tai, kad sypsausi, kad patariu, kad maloniai kalbu, kad esu draugiska jiems, isklausau, net kai apie asmenini gyvenima pradeda pasakotis. Bet, kai manes nera, tai jie klausia kur butent Leksute dingus. Tai man ju pagyros ir demesys, nors to ir nesiekiu. Tikrai nesirengiu issaukianciai, neflirtuoju, nedalinu niekam tel.Nr ir visiems sakau, kad turiu vyra. Bet jie labiausiai vertina mane, nori, kad butent as juos aptarnauciau, ne musu daili manekene Joana ar daili, bet zema blondine Jolanta. Ir ne auksu apsikabinusi sefe, o ta paprastute Leksa. Nes moku bendrauti su jais, nes butent tuo patraukiu vyrus, ne isvaizda (as savo dabartines isvaizdos gerai vertinti negaliu, lyginant su 10 metu atgal).

Kad jau jūs čia taip kukliai pasisakėt, tai aš irgi leisiu sau kukliai pakomentuot. Matot, reikalas tame, kad netraukiat jūs tų vyrų, todėl jiems taip lengva jums nešti šokoladukus ir klausinėti, kur prapuolus. Juk kai į žmogų žiūri tik kaip į draugą, tai lengva ir apsikabinti, ir į žandą pakštelėti, ir net pajuokauti dviprasmiškai, tuo tarpu, jei žmogus tau patrauklus kaip potencialus partneris - tai daryti daug sunkiau. Turiu draugų vyrų, kurie, nors yra labai šaunūs vyriškiai, manyje jokios kibirkštėlės neįžiebia - su jais tikrai lengva juokauti, bendrauti, apsikabinti atsisveikinant ir pan., o štai bendraujant su vyriškiu, kuris traukia kartais ir žodžių, ir oro pritrūksta, ir į parankę neįkibsi taip paprastai kaip draugeliui.
Tad neapgaudinėkit savęs tuo "mokėjimu bendrauti" - bendrauti moka ne tik storulės.

QUOTE(Leksa @ 2012 12 28, 21:32)
priimsim, priimsim friends.gif
Jei problema antsvoris, tai jums galiu visa tema sutrumpinti  biggrin.gif
Temoj vyrauja 2 poziuriai:
1.Sportuoti butina, vien jau, kad vyrui itikt, nes tik sportiskas kunas patrauklus ir seksulaus. Numetus svorio vyras gali vel pradet mylet, net jei dabar kasdien zemina ir izeidineja. Arba sportas ir dieta arba skyrybos. Ir svarbiausia - kiekviena gali puikiai atrodyti, jei tik panores!
2.Reikia nueiti pas dietologe konsultacijai. Sportuoti nebutina, bet butu gerai, vien del saves, ne del vyro reikalavimu. Ne visad sportuojant numetamas svoris - kai kurios moterys sportuojant daugiau valgo, tai dar kg priauga. Galima oda kaip sarpejaus. Jei vyras nemylejo anksciau, tai nemyles ir veliau, kad ir kiek jo moteris svers.

Na ir kur čia tas jūsų malonus būdas? Jūs kategoriška, linkusi į kraštutinumus, nematot toliau savo nosies, nes asmeniškai sureagavot į situaciją ir nepajėgiat pažvelgti į ją iš atstumo.

QUOTE(Ajste @ 2012 12 29, 00:57)
Del svorio metimo sporto nauda gali buti diskutuotina, bet sveikatai sportas, t.y. aktyvumas, o ne butinai darbas sporto salej, yra ypac naudingas dalykas. Na pavyzdziui sirdies ir kraujagysliu tonuso nepagerinsi dieta. Aisku sveika mityba (kalbant apie visu reikalingu medziagu ir vitaminu gavima) yra reikalinga.
Horo kalbejo apie tai, ka pirmiausia pastebi vyras. As tai ir budama moteriskos lyties atstove, tikrai pastebeciau Horo gatveje ar parduotuveje  blush2.gif  O toliau jau priklausytu nuo manieru, veido israiskos ir kitu smulkmenu parodanciu asmenybe, ar ji butu ivertinta teigiamai ar priskirta prie tusciagalviu fyfu, kurios tik dietinasi, mankstinasi, soliariuminasi ir kitaip cackinasi, kad atrodyt graziai. Jau ne viena pastebejo, kad net nepabendravus su zmogum vienas atrodo malonus, o kitas ne, visiskai sutinku. Uztat nekarta ir rasiau, kad vyro neuzskaitau kaip gero zmogaus kai taip zemina zmona metu metus  schmoll.gif  Ir autorei reikia santykius taisyti, ne tik svoriu (ir labiausiai sveikata) rupintis, nes vidus turi buti harmoningas, traukiantis zmones (kad ir ta pati vyra), o tai kiek sversi neapspres ar esi laiminga  schmoll.gif

Smagu skaityti adekvačius postus 4u.gif
Štai jums, Leksa, dar viena nuomonė, ne kartą panaši išsakyta temoje - prie kurio iš savo dviejų punktų ją priskirsite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 13:07)
1. Matot, reikalas tame, kad netraukiat jūs tų vyrų,
2.Na ir kur čia tas jūsų malonus būdas?
3. prie kurio iš savo dviejų punktų ją priskirsite?  g.gif

1.taigi ir nereikia, kad moteris trauktu visus aplink vyrus seksualiai. Na, gal kuriom ir reikia g.gif Man asmeniskai pakanka, kad mane pastebi, kad vertina, kad gerbia. Ir tam manekenes figura tikrai nebutina.
2.internete as visai neprivalau buti su nepazistamais zmonem maloni biggrin.gif
3.galima gi papildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip gerai Elodie parase. O svorio padidejimas susvelnina neistikimybes fakta? Ta prasme tai jau pateisinama priezastis vyrukui? O kai parbego namo pas ta nesimpatiska zmona,nes su svajoniu moterim nieko nesigavo,tai jis toks vistiek teisesnis,nes be antsvorio?smile.gif o ko isvis nesiskirt su baisia jam moterim? Kam nervus est? Kam zulint zmogu?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 13:22)
1.taigi ir nereikia, kad moteris trauktu visus aplink vyrus seksualiai. Na, gal kuriom ir reikia  g.gif Man asmeniskai pakanka, kad mane pastebi, kad vertina, kad gerbia. Ir tam manekenes figura tikrai nebutina.
2.internete as visai neprivalau buti su nepazistamais zmonem maloni  biggrin.gif
3.galima gi papildyti  mirksiukas.gif

1. Žinoma nereikia, o ir neįmanoma. Tiesiog teigti, kad "man rodo dėmesį, nors aš ne manekenė" nelabai tikslu - gal tiksliau būtų teigti, kad būtent dėl to tą dėmesį taip gausiai ir rodo biggrin.gif Prie tos jau labai labai gražuolės retas drįsta ir prieit... unsure.gif

2. Tai kad SM čia visi tam tikra prasme daugiau mažiau pažįstami biggrin.gif

3. Ir būtina papildyti, nes tikrai buvo daug tarpinių nuomonių.

O man tiesą sakant atrodo, kad autorė truputį patirština spalvas savo naudai. Kad ir tie 55 kg... Na žinant moteris, labai nenustebčiau, kad iš tikrųjų tas "spaudimas sverti kaip 10 klasėj" tebuvo kokia vienkartinė pastaba, kad štai toj nuotraukoj kokia tu gražuolė biggrin.gif Nepasveikinimas gimtadienio proga - o gal autorė koketiškai mestelėjo "man nieko nereikia", kaip neretai mėgstama? biggrin.gif Nebuvo taip? ax.gif

Vienai draugei, kuri, tiesa, viršsvorio realiai neturi, na šiaip putli, bet telpa į visus ten KMI, vis mama mėgsta pasakyt, kad na, vaikeli, tu susirūpink, tu gal mažiau valgyk, ir pan. Nors tie pasakymai vyksta gal du ar tris kartus per metus ir tikrai ne kokiu ten piktu tonu, draugutė labai skausmingai į juos reaguoja, nes svorio ji pati norėtų numesti, bet kuo labiau nervinas, tuo daugiau valgo ir t.t. Ar nebus ir autorės atvejis toks pats? rolleyes.gif

Ir šiaip tai ji atėjo ne apie svorį pakalbėt, o apie faktą, kad vyras su ex susirašinėjo meiliai - va dėl to jis paršas. O tas svoris čia kaip ir tokia šalutinė problemėlė buvo biggrin.gif
Atsakyti
o siaip tai pilna vyruku,kurie megejai aiskint,kaip moteris turi atrodyt,kaip rengtis. Pamenu buvo toks,kur scena iskele,kad plaukus nusikirpau,mat jo idealas ilgaplaukes:) juokinga,kai negyveni su tokiu. Kitas davaro tokie teroristai kaip reikalas. Ir patys pukuoti lieka. Toks man ir sitas atrodo. Zulina,issidirbineja,bet kaio erke prilipes.
Papildyta:
ir autore pagavo susirasinejant,o kas ten buvo istikruju ji ir nesuzinos. Bet siaip turbut neklausiama,ar busi su manim,jei mesiu zmona:)
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 13:49)
1. Žinoma nereikia, o ir neįmanoma. Tiesiog teigti, kad "man rodo dėmesį, nors aš ne manekenė" nelabai tikslu - gal tiksliau būtų teigti, kad būtent dėl to tą dėmesį taip gausiai ir rodo biggrin.gif Prie tos jau labai labai gražuolės retas drįsta ir prieit... unsure.gif
2. Tai kad SM čia visi tam tikra prasme daugiau mažiau pažįstami biggrin.gif

1. a tai palaukit blink.gif vyrai man rodo demesi nes as stora, sena, bjauri ir negrazi? Ale gi ne as viena tokia pabaisa sioj zemej, yra ir maziau baisesniu ir labiau, tai ko jie mane renkasi blink.gif Na, yra ir tokiu, kurie noretu mane savo meiluzes vaidmeny matyt (netikiu, kad tokio amziaus vyrai zmonu neturi), o tam tai jau ir gal kiek sex potraukio reikia.
2.tiek ir pazistami schmoll.gif kas gi gali garantuot kas uz savo pasisakymu slypi. Gal as paaugle, o gal aplamai vyras. Mes net negalim buti tikros, kad temos ir iskeltos problemos tikros (aguoneles problema manau tikra). Leksa forume ir realiam gyvenime tai du skirtingi zmones nail.gif Ir tokiu manau yra daug.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 14:03)
1. a tai palaukit  blink.gif vyrai man rodo demesi nes as stora, sena, bjauri ir negrazi? Ale gi ne as viena tokia pabaisa sioj zemej, yra ir maziau baisesniu ir labiau, tai ko jie mane renkasi  blink.gif Na, yra ir tokiu, kurie noretu mane savo meiluzes vaidmeny matyt (netikiu, kad tokio amziaus vyrai zmonu neturi), o tam tai jau ir gal kiek sex potraukio reikia.

Būtumėt super druper gražuolė, tiek dėmesio jie nerodytų.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 14:51)
Būtumėt super druper gražuolė, tiek dėmesio jie nerodytų.

tai gal geriau buti ne super duper grazuole, bet demesio sulaukiancia, pasitikincia savim ir laiminga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 15:09)
tai gal geriau buti ne super duper grazuole, bet demesio sulaukiancia, pasitikincia savim ir laiminga?  g.gif

Gal. Bet galima būti liekna, gražia, sulaukiančia dėmesio, pasitikinčia savimi ir laiminga. Ne tik viršsvorio turinčios moterys pasitiki savimi biggrin.gif Ir ne kiekvienai patinka svetimų vyrų dėmesys - jums jis patinka labiau, gal jūsų lieknoms dailioms kolegėms, apie kurias tokiu paniekinamu tonu parašėt, to dėmesio ir gėlių iš svetimų vyrų ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 15:33)
apie kurias tokiu paniekinamu tonu parašėt,

va del sito tai paraset visiska totalia nesamone. Nei paniekinamu tonu apie jas parasiau, nei realybej jas niekinu.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 15:33)
Gal. Bet galima būti liekna, gražia, sulaukiančia dėmesio, pasitikinčia savimi ir laiminga.

del sito niekas ir nesigincija. Bet as pateikiau kaip pavyzdi save i horo komentara, kad vyrai kreipia demesi visu pirma tik i moters dailu kuna ir, kad jiems nerupi moters vidinis grozis ar pasaulis (dabar nepamenu kaip ji ten tiksliai buvo issireiskus).
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 13:49)
O man tiesą sakant atrodo, kad autorė truputį patirština spalvas savo naudai. nenustebčiau, kad iš tikrųjų tas "spaudimas sverti kaip 10 klasėj" tebuvo kokia vienkartinė pastaba,Nepasveikinimas gimtadienio proga  -

Ir šiaip tai ji atėjo ne apie svorį pakalbėt, o apie faktą, kad vyras su ex susirašinėjo meiliai - va dėl to jis paršas. O tas svoris čia kaip ir tokia šalutinė problemėlė buvo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 19, 07:52)
du vaikucius 10 ir 3metu. Taigi po mazosios gimimo vyras pradejo priekaistauti del svoriojam tas svoris visada kliudavo net jau labia seniai. Jis visada noredavo kad as buciau labia kudute sverciau 55kg nors tiek sveriau tik 10 klaseje. Tai jis mane vis del to esdavo ir esdavo. Sako kad as jam nepatraukli, nejaucia man aistos ir t.t. priaugau vel svorio daug dabar sveriu 94kg. pavasari buvau jam pazadejus kad numesiu svori iki 30 gimtadienio kuris buvo rugseji, bet… taip jo ir nenumeciau nes pati su savim nesusikalbu o kai vyras dar saltas tai ir vis sunku, patovei girdziu jo priekaistus kokia as stora, nepatraukli, kad negali myleti tokios storos kad jis nori kudos grazioso zmonos  tie zodziai mane zlugdydavo. Sakydavo numesi svori nesiosiu ant ranku bet juk nera taip lengva. Kai atejo mano gimtadienis jis manes net nepasveikino… tipo jam buvo skaudu kad as taip to svorio ir nenumeciau. Pajutau ji labia atsalusi. Patebejau kad pasikeites visus savo slaptazodzius, email,facebook.
radau jis susirasinejanti su buvusia mergina kurie pradraugavo pries mane pora metu be to ji labia kuda ir grazi mergina. Tada zinoma begalo supykau, jis atsiprase sake daugiau to nebus, bet sekanti vakara vel pasikeite slaptazodi  Dar jos klausinejo ar ji vis dar ji prisimena ir jei kada jam su manim nepavyktu ar dark as galetu but tarp ju.

Gal vertetu perskaityti autores posta,o ne fantazijomis uzsiimti,ir bandyti "numanyti",kad autore sutirstina spalvas. Jeigu zmogus raso,kad blogai jai,tai ne,jus sakote,kad jai tik siaip blogai. Jus ir gyvenime matote ka norite matyti,o ne kaip yra is tikruju. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 29 gruodžio 2012 - 17:35
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 12 29, 17:31)
Papildyta:
  Gal vertetu perskaityti autores posta,o ne fantazijomis uzsiimti,ir bandyti "numanyti",kad autore sutirstina spalvas. Jeigu zmogus raso,kad  blogai jai,tai ne,jus sakote,kad jai tik siaip blogai.  Jus ir gyvenime matote ka norite matyti,o ne kaip yra is tikruju. wink.gif

Jūs tik man nepasakokit, kaip aš pasaulį matau biggrin.gif

O autorės postus skaičiau visus, ne tik šį. Ir žinau, kad visada yra ir antra pusė, kurios čia, deja, greičiausiai nesulauksim.
Atsakyti