QUOTE(Leksa @ 2012 12 28, 17:40)
2. Zinot ka. As save laikau vidutinybe. Eilinio grozio ar negrozio, neauksta, netgi su virssvoriu. Dirbu klijentu aptarnavimo srityje (nesipasakosiu kur, bet darbas padorus ir legalus
), kur 99proc. klijentu yra vyrai. Mes dirbam pamainom 4, dar sefe kartais buna. Bet tai mane vertina ir giria sefei klijentai! Jau net nesuskaiciuociau, kiek ju atnesa man sokoladus, saldaines. Man. Ne mano kolegem. Pasitaike, jog ir geliu kelis kartus gavau. Uz ka? Nagi, uz nieka! Gal uz tai, kad sypsausi, kad patariu, kad maloniai kalbu, kad esu draugiska jiems, isklausau, net kai apie asmenini gyvenima pradeda pasakotis. Bet, kai manes nera, tai jie klausia kur butent Leksute dingus. Tai man ju pagyros ir demesys, nors to ir nesiekiu. Tikrai nesirengiu issaukianciai, neflirtuoju, nedalinu niekam tel.Nr ir visiems sakau, kad turiu vyra. Bet jie labiausiai vertina mane, nori, kad butent as juos aptarnauciau, ne musu daili manekene Joana ar daili, bet zema blondine Jolanta. Ir ne auksu apsikabinusi sefe, o ta paprastute Leksa. Nes moku bendrauti su jais, nes butent tuo patraukiu vyrus, ne isvaizda (as savo dabartines isvaizdos gerai vertinti negaliu, lyginant su 10 metu atgal).

Kad jau jūs čia taip kukliai pasisakėt, tai aš irgi leisiu sau kukliai pakomentuot. Matot, reikalas tame, kad netraukiat jūs tų vyrų, todėl jiems taip lengva jums nešti šokoladukus ir klausinėti, kur prapuolus. Juk kai į žmogų žiūri tik kaip į draugą, tai lengva ir apsikabinti, ir į žandą pakštelėti, ir net pajuokauti dviprasmiškai, tuo tarpu, jei žmogus tau patrauklus kaip potencialus partneris - tai daryti daug sunkiau. Turiu draugų vyrų, kurie, nors yra labai šaunūs vyriškiai, manyje jokios kibirkštėlės neįžiebia - su jais tikrai lengva juokauti, bendrauti, apsikabinti atsisveikinant ir pan., o štai bendraujant su vyriškiu, kuris traukia kartais ir žodžių, ir oro pritrūksta, ir į parankę neįkibsi taip paprastai kaip draugeliui.
Tad neapgaudinėkit savęs tuo "mokėjimu bendrauti" - bendrauti moka ne tik storulės.
QUOTE(Leksa @ 2012 12 28, 21:32)
priimsim, priimsim
Jei problema antsvoris, tai jums galiu visa tema sutrumpinti
Temoj vyrauja 2 poziuriai:
1.Sportuoti butina, vien jau, kad vyrui itikt, nes tik sportiskas kunas patrauklus ir seksulaus. Numetus svorio vyras gali vel pradet mylet, net jei dabar kasdien zemina ir izeidineja. Arba sportas ir dieta arba skyrybos. Ir svarbiausia - kiekviena gali puikiai atrodyti, jei tik panores!
2.Reikia nueiti pas dietologe konsultacijai. Sportuoti nebutina, bet butu gerai, vien del saves, ne del vyro reikalavimu. Ne visad sportuojant numetamas svoris - kai kurios moterys sportuojant daugiau valgo, tai dar kg priauga. Galima oda kaip sarpejaus. Jei vyras nemylejo anksciau, tai nemyles ir veliau, kad ir kiek jo moteris svers.

Jei problema antsvoris, tai jums galiu visa tema sutrumpinti

Temoj vyrauja 2 poziuriai:
1.Sportuoti butina, vien jau, kad vyrui itikt, nes tik sportiskas kunas patrauklus ir seksulaus. Numetus svorio vyras gali vel pradet mylet, net jei dabar kasdien zemina ir izeidineja. Arba sportas ir dieta arba skyrybos. Ir svarbiausia - kiekviena gali puikiai atrodyti, jei tik panores!
2.Reikia nueiti pas dietologe konsultacijai. Sportuoti nebutina, bet butu gerai, vien del saves, ne del vyro reikalavimu. Ne visad sportuojant numetamas svoris - kai kurios moterys sportuojant daugiau valgo, tai dar kg priauga. Galima oda kaip sarpejaus. Jei vyras nemylejo anksciau, tai nemyles ir veliau, kad ir kiek jo moteris svers.
Na ir kur čia tas jūsų malonus būdas? Jūs kategoriška, linkusi į kraštutinumus, nematot toliau savo nosies, nes asmeniškai sureagavot į situaciją ir nepajėgiat pažvelgti į ją iš atstumo.
QUOTE(Ajste @ 2012 12 29, 00:57)
Del svorio metimo sporto nauda gali buti diskutuotina, bet sveikatai sportas, t.y. aktyvumas, o ne butinai darbas sporto salej, yra ypac naudingas dalykas. Na pavyzdziui sirdies ir kraujagysliu tonuso nepagerinsi dieta. Aisku sveika mityba (kalbant apie visu reikalingu medziagu ir vitaminu gavima) yra reikalinga.
Horo kalbejo apie tai, ka pirmiausia pastebi vyras. As tai ir budama moteriskos lyties atstove, tikrai pastebeciau Horo gatveje ar parduotuveje
O toliau jau priklausytu nuo manieru, veido israiskos ir kitu smulkmenu parodanciu asmenybe, ar ji butu ivertinta teigiamai ar priskirta prie tusciagalviu fyfu, kurios tik dietinasi, mankstinasi, soliariuminasi ir kitaip cackinasi, kad atrodyt graziai. Jau ne viena pastebejo, kad net nepabendravus su zmogum vienas atrodo malonus, o kitas ne, visiskai sutinku. Uztat nekarta ir rasiau, kad vyro neuzskaitau kaip gero zmogaus kai taip zemina zmona metu metus
Ir autorei reikia santykius taisyti, ne tik svoriu (ir labiausiai sveikata) rupintis, nes vidus turi buti harmoningas, traukiantis zmones (kad ir ta pati vyra), o tai kiek sversi neapspres ar esi laiminga 
Horo kalbejo apie tai, ka pirmiausia pastebi vyras. As tai ir budama moteriskos lyties atstove, tikrai pastebeciau Horo gatveje ar parduotuveje

Smagu skaityti adekvačius postus

Štai jums, Leksa, dar viena nuomonė, ne kartą panaši išsakyta temoje - prie kurio iš savo dviejų punktų ją priskirsite?