Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

Man labai patiko Gorda nuomonė, tikrai nereikia pabrėžti, kad sportuojantiems tik jų kūneliai terūpi, o visi kiti gyvena, dvasiškai turtingą ir turiningą gyvenimą. Tačiau mano nuomone, sportas vis tiek reikalingas dalykas žmogaus gyvenime. Nes grūdina ne tik kūna, bet ir sielą. Treniruotės metu sunkiai dirbdamos išmokstame susiimti ir sudėtingesnėse gvvenimo situacijose, ugdome valią, išmokstame kantrybės ir pagarbos bei atidumo sau. Kalbėdama apie apsileidimą, aš neturėjau galvoje to, kad žmogus privalo profesionaliai sportuoti, tačiau net PSO rekomenduoja bent 30 minučių per dieną skirti mankštai. Tai reikalinga, kaip higiena. Ir jei žmogus tikrai sąžiningai laikysis šios rekomendacijos, neturėdamas sveikatos problemų, ar valgymo sutrikimų tikrai nebus nutukęs. O pasirinkti galima įvairią fizinio aktyvumo formą: kas dviratuką, kas jogą, kas bėgimą, kitiems patinka treniruoklių salėje, aerobikos užsiėmimuose. Na ir puiku. Taip pat nesakau, kad nesportuojačios moterys nėra gražios. Kiekvienas žmogus turi savito žavesio, bet... sportuojant tikrai pastebėsit skirtumą, pagerėja odos būklė, sustangrėja kūnas, na negi tai ne gražiau?
O jei dėl mano asmeninio gyvenimo 4u.gif Na, paklauskit pačios savo antrų pusių, ką jie pirma pastebėjo biggrin.gif tikrai ne gražų vidinį pasaulį mirksiukas.gif Aš taip pat nesakiau, kad MB mane vien už išvaizdą ir myli. Toli gražu ne. Nesiplečiant ta tema, vis dėlto lieku prie nuomonės, kad porai labai svarbu "žiūrėti viena kryptimi", turėti bendros veiklos, palaikyti vienas kitą. Kartais tam reikia pastangų, jei norima likti kartu. Gal kažkam numesti svori, o kažkam pasimokyti atidumo kitam žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 27, 22:54)
O jei dėl mano asmeninio gyvenimo 4u.gif Na, paklauskit pačios savo antrų pusių, ką jie pirma pastebėjo biggrin.gif tikrai ne gražų vidinį pasaulį mirksiukas.gif Aš taip pat nesakiau, kad MB mane vien už išvaizdą ir myli. Toli gražu ne. Nesiplečiant ta tema, vis dėlto lieku prie nuomonės, kad porai labai svarbu "žiūrėti viena kryptimi", turėti bendros veiklos, palaikyti vienas kitą. Kartais tam reikia pastangų, jei norima likti kartu. Gal kažkam numesti svori, o kažkam pasimokyti atidumo kitam žmogui.

Ir vel bla bla bla... biggrin.gif
Na jusu metu nei as ,nei mano drauges neturejo celiulito,kunas buvo stangrus.Ir dabar dar esame ohoho biggrin.gif Taip,kad nereikia cia s...malti. Kad norejote atkreipti demesi i vyrus,tai ir sakykite,nes...matyt neturite to sarmo,kur turi moterys,kuriu akys ziba,ir pavergia vyrus ne savo kunu,o protu. Jus sakote ,vyrai nemato vidinio grozio...matyt per mazai koses esate gyvenime suvalgiusi. Ar jus susitikusi su vyrais nebraudavote,o tik ziuredavo i jusu kuna ir viskas. Apgailetina.
Ir nemokinkite gyventi gyvenimo,nes kaip viena forumiete rase,jus su vyru tik tik,o bandote pavyzdinga seima cia vaidinti ir be to ,jau bandete "viena kryptimi" ziureti,taip kad... wink.gif
Atsakyti
aš nemanau, kad užsiciklint vien ant sporto. jei žmogusbus savim patenkintas, turės pasitikėjimo eit į žmones, jis gali kūst ir dailint linijas be sporto klubų ir salių: keliaudamas, eidamas pasišokt, dar ką nors veikdamas. tiesiog, pirmaiusia sveika dvasinė būsena, o toliau jau visa kita smile.gif
ir tiesa, susipažinus su vaikinu, anot jo aš jam buvau žavi ir traukiau jį, bet jis nebuvo patenkintas mano išvaizda (buvau perkūdus kaip iš koncentracijos stovyklos, nes sunkiai man svoris augo), bet tuo metu man jis tik švelniai ką nors pasakydavo kad reiktų man svorio biškį, bet niekad nieko panašaus į tai, kad jam nepatinka, kaip atrodau. tik kai jau priaugau svorio (po 2 metų) pasakė "va į žmogų pavirtai" biggrin.gif
Atsakyti
sportas nera blogai,taip,nepernesu saliu,bet megstu pasivaiksciojimus, ilgus, ir krosa megstu. Bet tai darau ne del liniju,ne pagal griezta grafika,o pagal nuotaika. O horo siulo vos ne uzsidaryt salej ir sportuot sportuot,bile grazi butu vyrui. Nes tik taip santuoka imanoma gelbet. O as manau,kad tai sitos santuokos neisgelbes. Nes ne tame saknys cia.
Papildyta:
va,teisingai Cartman raso-svarbiausia gera dvasine busena. Tada ir kunas reaguoja gerai.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 12 27, 23:34)
sportas nera blogai,taip,nepernesu saliu,bet megstu pasivaiksciojimus, ilgus, ir krosa megstu. Bet tai darau ne del liniju,ne pagal griezta grafika,o pagal nuotaika. O horo siulo vos ne uzsidaryt salej ir sportuot sportuot,bile grazi butu vyrui. Nes tik taip santuoka imanoma gelbet. O as manau,kad tai sitos santuokos neisgelbes. Nes ne tame saknys cia.
Papildyta:
va,teisingai Cartman raso-svarbiausia gera dvasine busena. Tada ir kunas reaguoja gerai.

O aš kaiptik vadovaujuos posakiu: sveikame kūne sveika siela. Ir visai as nemačiau kad horo agituotu vien tik sporto salėje plūktis, nes kitaip jūsų vyrai nemyles. Atvirkščiai ji sako kad bet koks judėjimas, aktyvi veikla, kiekvienam pasirinkus kas labiau prie širdies, turetu tapti svarbia asmenines higienos dalimi. O galų gale tai ir pati autorė pripažįsta, kad jos vyras geras žmogus ir sutinka kad reikia pačiai susiimti į rankas, tikiu kad sunku bet manau verta sau gera pasidaryti ir pasistengti vėl būti patrauklia moterim savo vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 27, 14:18)
Kažkaip šioje temoje tarsi bandoma supriešint, va, matai, tas kuris sportuoja, tai jam tik bicepsai galvoj, o va jau mes nesportuojantys tai didžiai išieškoti, gilūs, turim hobių, sunkiai dirbam, o jei žmogus puoselėja figūrą ir sveikatą, tai jis paviršutiniškas ir jam tik išvaizda rūpi... biggrin.gif

Ne visai taip.

Aš užsikabinau už kelių teiginių, su kuriais nesutinku. Pirma, teiginys: "jei šeimoje nėra seksualinės traukos, kažkam (t.y., moteriai) būtina kažką daryti (t.y. ką nors su savo išore), kad toji trauka vėl atsirastų, priešingu atveju, šeimos nebeliks". Antra, teiginys " jei moteris nesportoja aktyviai ir kryptingai (po 40 min treniruotė su apšilimu kasdien), tai ji tingi ir visi motyvai, dėl ko ji to nedaro - tik pasiteisinimai".
Trečias teiginys tarp eilučių, bet pakankamai aivaizdus : "jei nesportuosi ir netobulinsi savo kūno, vyras tavęs nebemylės ir tave paliks".

Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2012 12 27, 23:54)
Aš taip pat nesakiau, kad MB mane vien už išvaizdą ir myli. Toli gražu ne.

jūsų MB buvo išduotas, paliktas savo žmonos, jo žmona pabėgo pas kitą ir pagimdė jam vaiką. Ant karštųjų, iškart po skrybų susiradęs jus - daug už save jaunesnę dailią fitneso trenerę, jis tuo pačiu stabiliazavo smarkiai susvyravsius pasitikėjimo vyriškumu ir asmeniniu patrauklumu pamatus. ( dabar gi, kaip rašėt, ir prieš draugus jumis didžiuojasi, gi nepėsčias vyras, žmona paliko, tai va kokią susirado, ir ex žmonai nenusileidžia, ji - naują vaiką, jis irgi). Jūs jam - kaip medus ant žaizdos. Bet, jūs esate kartu dar labai neduag laiko - dar nė metų nėra, turite abu savų vaikų ir jau laukiatės bendro...Horo, ar ne per anskti dėliotis išvadas ir skelbti gyvenimo tiesas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 gruodžio 2012 - 09:31
Ilgaplauke, asmeniškai niekada nemačius moters, sprendžiant apie jos šarmą, ar protinius sugebėjimus, nėra protinga biggrin.gif
flight, na tema ne apie mano asmeninio gyvenimo peripetijas 4u.gif Tačiau aš esu įsitikinusi, kad asmeninius santykius kuria du žmonės ir kadangi, kiekvienas skirtingas , labai sunku kažką prognozuoti. Tarkim, kad ir su tuo fiziniu patrauklumu. Aš nesu kategoriška apskritai ta tema. Vieniems tai svarbu, kitiems - visiškai ne. Tačiau sakykit, ką norit, seksualinė trauka, tarp sutuoktinių, jei jie dar seksualiai aktyvaus amžiaus - būtina. Tačiau kiekvieną patraukia ar atstumia skirtingi dalykai. Konkrečiu temos autorės atveju, jos vyrą atbaido jos antsvoris ir jis tai gana tiesmukai parodė. Kadangi, gamta nemėgsta tuštumos, anksčiau ar vėliau to vyro kelyje pasimaišys, kokia ne mažiau nei temos autorė faina plius atitinkanti tuos jo standartus dama, taigi nieko nekeičiant, nemanau, kad galima tokiomis sąlygomis išsaugoti šeimą, o kaip suprantu temos autorė nori ją išsaugoti. O aš manau, kad netgi verta pasistengti ir ne tiek, dėl vyro, kiek dėl savęs pačios. Įkeldama savo nuotrauką norėjau ne pasipuikuoti, o parodyti, ko maždaug tas vyras nori ir kad tai nėra kažkokia nesveikybė, ar neįmanomas dalykas. Keli metai nuoširdaus darbo (toli gražu nekalbu apie valandų valandas treniruoklių salėje) derinant mitybą ir fizinį aktyvumą manau tikrai atneštų panašų rezultatą, tik labai norėti ir kryptingai dirbti reikia mirksiukas.gif Mano pačios nuomone, sportuoti reikia visiems, nes tai tikrai prideda ir sveikatos, ir grožio. Nes va į kirpyklas vaikštom, drabužėlius skalbiam, kvėpinamės, dažomės, geriam vitaminus, o fiziniu aktyvumu pasirūpinti - dažnai tingima, nes sunkiau biggrin.gif
Gorda, panašu, kad tu vienintelė supranti, ką noriu pasakyti thumbup.gif
Atsakyti
Autores situacijoje yra dvi problemos: svoris ir santykiai su vyru. As linkusi manyti, kad autores svorio problemos yra rimtos. Gal kazkaip snobiskai skamba, bet nedasyla man kaip be ligu ir be, valgant sveika maista ir vartojant papildus svorio mazinimui galima per metus priaugt 20 kg? Ir dar kaip suprantu buvo bandoma kazkaip kitaip ta svori mesti kas nepavyko ir to pasekoje buvo praignoruotas autores gimtadienis g.gif Zodziu autores atveju svoris yra problema ir ja reikia spresti ar tai sportu, bendru aktyvumu, dieta ar visais tais dalykais kartu.
Is tikruju del ko autore ar apskritai moterys storeja, ploneja, dazosi, skutasi, depiliuojasi.....zodziu gerina prekine isvaizda pagal tos dienos visuomenines nrmas, yra plati tema. Simtmeciais ar net tukstantmeciais egzistuoja visokie ritualai kaip pasiekti grazumo, cia tik mes gyvenancios moderniam amziui zinom, kad pvz svorio metimas reikalingas del sveikatos ir apskritai galima grazintis del saves. Ir visgi jei moteris nori graziai atrodyti del vyro...Jos teise smile.gif BET kaip jau daugelis komentavo, vyras to reikalauti neturi teises.
Apie tai, ka vyrai ar moterys pirmiausia pastebi kitame zmoguje, nematau nieko blogo jei patraukia isvaizda schmoll.gif blogai yra tai, kad isvaizda vienintelis ar svarbiausias dalykas siejantis pora.
Va cia prieinam prie problemos numeris du - vyras. velgi neirodysit man, kad metu metus kankinti artima zmogu yra normalu. Nesvarbu ko jis nori, mazesnio svoriio, skanesnes vakarienes ar islygintu batu raisteliu tongue.gif kai kazkas tesiasi metu metais ir nepadeda kalbejimai reikia kazka keisti santykiuose. Gal netgi partneri. Zodziu autore su vyru abu geruciai savaip, bet problemas galima isspresti jei nori. Gal svorio nukritimas pades, gal ne, bet bus ismoktos atitinkamos gyvenimo pamokos. 4u.gif
Aj, dar norejau iisreikst savo nuomone apie seksualine trauka. Bent autores atveju kaip jau rasiau jei pats siule tureti antra vaika ir sugebejo ji "padaryti" matyt traukos pakankamai yra, tik liezuvis labai ilgas aiskinti, kad nemyli ir pan doh.gif Kalbant bendrai sutinku su vienos komentatores mintim, kad seksualine trauka itakoja visos kitos santykiu plonybes. Manau dauguma sutiktu, kad susipykus su antra puse nera jokio noro myletis. Taip paciai ir pats graziausias kunas neisitemps i lova jei jis pvz kvailas kaip bato aulas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorda @ 2012 12 28, 02:58)
O aš kaiptik vadovaujuos posakiu: sveikame kūne sveika siela.

Daugelis mėgsta šį posakį, tačiau nepasidomi, kad lotyniškame posakyje: mens sana in corpore sano, - dėmenys sukeisti vietomis, t. y. sveika siela sveikame kūne. Bet dar giliau pasidomėjus, originale šis posakis lietuviškai skambėtų taip: „patariu melsti, kad sveikame tavo kūne sveikas būtų ir protas“. Iš viso to seka, kad svarbiausias ne kūniškasis, bet metafiziškasis "sveikumas", o jei jis dar ir sveikame kūne - jau visiškai gerai. Beje, kiekviena žinome pavyzdžių, kai švytinti siela yra įkalinta visiškai nesveikame ir neišgydomame kūne.
O jei į temą, tai man autorės kalbėjimas, kad ji viską darys tik dėl savęs, skamba nelabai įitinamai. Na, gal pamažu mus įtikinėdama įsitikins ir pati, ko labai linkėčiau.
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 12 28, 11:56)
Daugelis mėgsta šį posakį, tačiau nepasidomi, kad lotyniškame posakyje: mens sana in corpore sano, - dėmenys sukeisti vietomis, t. y. sveika siela sveikame kūne. Bet dar giliau pasidomėjus, originale šis posakis lietuviškai skambėtų taip: „patariu melsti, kad sveikame tavo kūne sveikas būtų ir protas“. Iš viso to seka, kad svarbiausias ne kūniškasis, bet metafiziškasis "sveikumas", o jei jis dar ir sveikame kūne - jau visiškai gerai. Beje, kiekviena žinome pavyzdžių, kai švytinti siela yra įkalinta visiškai nesveikame ir neišgydomame kūne.
O jei į temą, tai man autorės kalbėjimas, kad ji viską darys tik dėl savęs, skamba nelabai įitinamai. Na, gal pamažu mus įtikinėdama įsitikins ir pati, ko labai linkėčiau.

Sutinku, bet sutikit ir jus, kad keiciantis laikams, keitesi ir sio posakio interpretavimas, o siuolaikinis sios frazes pritaikymas yra parodyti sveiko kuno ir sveikos sielos santykio svarba, pilnavercio zmogaus gyvenimo kontekste. Ir visiskai sutinku, jog visi žinome pavyzdžių, kai švytinti siela yra įkalinta visiškai nesveikame ir neišgydomame kūne, taciau konkreciu autores atveju, kol dar nevelu kanors keisti ir susiimti i rankas, kodel to ir nepadarius ir nesimegavus savo sveiku kunu, dar karta pabreziu ne kiekvienam tai privalo sietis su 55kg svoriu. Be to pagalvokit tie patys zmones, kurie kaip saket yra ikalinti nesveikame ir nepagydomame kune, jei tik galetu ka pakeisti idetu begale pastangu, todel autorei palinkesiu tik kuo daugiau valios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 28, 11:48)
asmeniškai niekada nemačius moters, sprendžiant apie jos šarmą, ar protinius sugebėjimus, nėra protinga  biggrin.gif

Tik is jusu postu,tas jusu "sarmas" ir...matosi biggrin.gif

Atsakyti
Horo, jus ta sporta sureiksminat ir brukat vos ne kaip autores vyras smile.gif galiu pasakyti, kad kuno sudejimui didele itaka turi genai, bene didziausia, paskui galima tik padailinti formas. ir galiu pasakyti, kad iki 40 metu buvau liekna, grazi, be jokiu pastangu, 50/170, valgydama sokoladus ir tortus, nieko nereikejo dailinti smile.gif sportuoti niekada neprisiverciau, nes tai tikrai ne man schmoll.gif pries du metus priaugau 10 kg, tai kankinausi, nevalgiau ir vel grizau i buvusias formas. man draugai sakydavo, tu sportuok, bus lengviau svori mesti, o as- geriau needusi busiu, bet tik ne sportas biggrin.gif taip, kad kiekvienam savo smile.gif brukamas daiktas darosi pigus, o gal net atgrasus smile.gif
Atsakyti