Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

Vistalegre, galiu iškelti dar vieną versiją: Jūs esate visiškai niekuo dėta, tiesiog vyro pasąmonėje kaupiasi tokie kaip "agresijos debesys", ar dėl kokių nuoskaudų, ar dėl būdo savybių. Gali būti, jog turi kokių priekaištų ir Jums, gali ir nebūti, tiesiog toks žmogus. O kai kontrolė susilpnėja - visa tai "išsilieja", kitaip žmogus tiesiog susirgtų. Rašau iš 30 metų savo patirties. Kadangi mes su vyru buvom labai labai artimi ir kalbėdavomės apie viską, iš pradžių tiesiog nesuprasdavau, kas atsitinka. Paskui pamačiau, kad dalykas yra reguliarus. Ilgainiui supratome, kad jis buvo iš prigimties labai gabus žmogus, tačiau gyvenimas susiklostė taip, kad negalėjo realizuotis tiek, kiek buvo vertas. Ir ta energija, kuri turėjo būti nukreipta į sudėtingą intelektualinį darbą, išeidavo va taip - per neblaivias (o kartais ir blaivias) scenas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2013 01 09, 09:47)
Vistalegre, galiu iškelti dar vieną versiją: Jūs esate visiškai niekuo dėta, tiesiog vyro pasąmonėje kaupiasi tokie kaip "agresijos debesys", ar dėl kokių nuoskaudų, ar dėl būdo savybių. Gali būti, jog turi kokių priekaištų ir Jums, gali ir nebūti, tiesiog toks žmogus. O kai kontrolė susilpnėja - visa tai "išsilieja", kitaip žmogus tiesiog susirgtų. Rašau iš 30 metų savo patirties. Kadangi mes su vyru buvom labai labai artimi ir kalbėdavomės apie viską, iš pradžių tiesiog nesuprasdavau, kas atsitinka. Paskui pamačiau, kad dalykas yra reguliarus. Ilgainiui supratome, kad jis buvo iš prigimties labai gabus žmogus, tačiau gyvenimas susiklostė taip, kad negalėjo realizuotis tiek, kiek buvo vertas. Ir ta energija, kuri turėjo būti nukreipta į sudėtingą intelektualinį darbą, išeidavo va taip - per neblaivias (o kartais ir blaivias) scenas  g.gif .

na taip,bet kaip su tuo gyvent...kai po kiekvieno uzsipuolimo tu ziuri i ji tokiom dideliom ir placiom akim,ir mastai ka as su tavim veikiu....atrodo skirtis gal nenori,bet meiles didelios irgi nera....
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2013 01 03, 09:00)
Dabar as dziaugiuosi del saves 4u.gif  o vyras dabar man mažiausiai rupi  schmoll.gif

nezinau ar gali nerupeti. ar nebijot kad imsit juo visai nesidometi?
Atsakyti
QUOTE(vistalegre @ 2013 01 08, 20:21)
na bent jau man zinomu priezasciu nera,zinot merginos jei atvirai jis nuo draugystes pradzios toks,tik nemoralizuokit tai kam buvai ir t.t tiesiog netiketas nestumas...bet dabar kaip pagalvoju nu  tikrai dura,dura doh.gif ...ir kas svarbiausia tuokiaus net nemyledama jo,aisku jis to nezino,tai as ir dabar nezinau ar myliu ar cia tik prisirisimas....buna dienu atrodo viskai gerai ''myliu'' buna dienu atrodo negaliu ziuret....

Žmogus jaučiasi pasmerktas visą gyvenimą nugyventi su jo nemylinčia (o tai, patikėkit, jaučiasi) ir galbūt net nemylima moterimi - nieko keisto, kad išgėrus pradeda lįsti užspaustos emocijos, neviltis ir siaubas.
Atsakyti
QUOTE(vistalegre @ 2013 01 08, 20:21)
dabar skaudu,bet ne todel kad JIS taip daro,ar ant manes ka sako....beliko skaudu todel,kad mane motery,auginancia jo vaika,taisancia pietus jam,atsiduodancia seimai taip vadina....

Ir pasakykite,kam tokios jusu aukos reikalingos? Ar jus manote,kad zmogus turi myleti del kazko,pvz. del pagamintu pietu? O jus kam gimdete vaika,tik jam? O jis praso,kad jus atsiduotumete tik seimai?
Skaitau ir kraupstu,viska darote del kito zmogaus,bet ne del to,kad ir jums tai reiketu,ar jums butu gera. O kur jus pati,jusu poreikiai ,norai wink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2013 01 09, 13:57)
nezinau ar gali nerupeti. ar nebijot kad imsit juo visai nesidometi?

As jau juo labai ilgai domėjausi taigi dabar jo eile domėtis manimi mirksiukas.gif jei jis nenorės prarasti manęs pasistengti turės mirksiukas.gif niekur as nuo jo nebėgu tik į viską pradėjau žiūrėti is savo bokšto, pradėjau myleti save ne tik ji. As jo negaliu prie savęs priristi, taigi jei nori tai ir keliauja o jei nori likti tegul stengiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
vistalegre, turiu sutikti su Ilgaplaukes pasisakymu. Jau ir Aguonai esu tai sakiusi, kad kam tos aukos reikalingos? Ir negi tokie santykiai, kad Jus aukojote viska, o jis tik ant sofkutes gulejo? Jei seima kurete kartu, tai nera cia auku, tiesio idetas darbas, nes seima, santykiai ir yra darbas. Ir malonumas aisku, bent turetu buti. Ir siaip esate teisi, ka veikiate su zmogumi, kurio nemylite, kuris yra agresyvus ir nenuspejamas. Na kolkas tik kol geria rekauja, o Jus, netgi sakyciau abu ko laukiat? Kol isgeres supainios ka su bokso kriause? Buktai Jus ar kitas zmogus, gal vaikas? O gal laukiat kol tokie issisokimai prasides be alkoholio? Jokiais budais nesakau iskart skirtis, tai nera taip paprasta, net jei ir nemylit zmogaus, pati pripazistat, kad sieja vaikas, prisirisimas. Imkites veiksmu, ieskokit sprendimo kaip ta agresija panaikint, kokios priezastys, tegu jis pats susiima. Kaip jau kazkas sake jei nemoka gert, lai negeria, seima turetu buti svarbiau. O jei tokiame elgesyje neizvelgiama problemos, nenorima nieko imtis, tai tada vienareiksmiskai tik skirtis. Na nebbent patinka toks gyvenimas, tada beliks guostis forumuose verysad.gif Nenorejau izeisti, bet manau pati suprantate kaip is sono atrodo Jusu situacija ir pati kitam zmogui tokioj padeti patartumet panasiai 4u.gif
Aguona30 manau Jusu poziuris klaidingas. Tai Jus galva pametus tik vyra tematet, o saves ne, tai dabar kardinaliai keisites ir matysit tik save, o vyras kaip sau nori? Gal pabandykit buti pilnavertiska seima ir abu joje dalyvaut? Na nusprendet su juo buti, kazkuriam lygmeny atleidot jo labai negrazu elgesi, jis lyg ir stengiasi Jus palaikyti, kartu sportuoja. Tai valio, bukit partneriai, o ne tik sugyventiniai. Ne jums zaisti darzelinoku zaidimus, va tu mane uzgavai tai as dabar tau kersysiu ir tave uzgausiu doh.gif Jus gi verta normaliu santykiu su vyru, uztenka jo issidirbinejimu su svoriu, jis dirba su savo problemom, Jus su savo ir kartu dirbate ties santykiais, kitaip kokia isvis prasme likti kartu? Nesimetykite nuo vieno krastutinumo prie kito, raskite pusiausvyra ir bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 01 10, 02:54)
vistalegre, turiu sutikti su Ilgaplaukes pasisakymu. Jau ir Aguonai esu tai sakiusi, kad kam tos aukos reikalingos? Ir negi tokie santykiai, kad Jus aukojote viska, o jis tik ant sofkutes gulejo? Jei seima kurete kartu, tai nera cia auku, tiesio idetas darbas, nes seima, santykiai ir yra darbas. Ir malonumas aisku, bent turetu buti. Ir siaip esate teisi, ka veikiate su zmogumi, kurio nemylite, kuris yra agresyvus ir nenuspejamas. Na kolkas tik kol geria rekauja, o Jus, netgi sakyciau abu ko laukiat? Kol isgeres supainios ka su bokso kriause? Buktai Jus ar kitas zmogus, gal vaikas? O gal laukiat kol tokie issisokimai prasides be alkoholio? Jokiais budais nesakau iskart skirtis, tai nera taip paprasta, net jei ir nemylit zmogaus, pati pripazistat, kad sieja vaikas, prisirisimas. Imkites veiksmu, ieskokit sprendimo kaip ta agresija panaikint, kokios priezastys, tegu jis pats susiima. Kaip jau kazkas sake jei nemoka gert, lai negeria, seima turetu buti svarbiau. O jei tokiame elgesyje neizvelgiama problemos, nenorima nieko imtis, tai tada vienareiksmiskai tik skirtis. Na nebbent patinka toks gyvenimas, tada beliks guostis forumuose  verysad.gif  Nenorejau izeisti, bet manau pati suprantate kaip is sono atrodo Jusu situacija ir pati kitam zmogui tokioj padeti patartumet panasiai  4u.gif
Aguona30 manau Jusu poziuris klaidingas. Tai Jus galva pametus tik vyra tematet, o saves ne, tai dabar kardinaliai keisites ir matysit tik save, o vyras kaip sau nori? Gal pabandykit buti pilnavertiska seima ir abu joje dalyvaut? Na nusprendet su juo buti, kazkuriam lygmeny atleidot jo labai negrazu elgesi, jis lyg ir stengiasi Jus palaikyti, kartu sportuoja. Tai valio, bukit partneriai, o ne tik sugyventiniai. Ne jums zaisti darzelinoku zaidimus, va tu mane uzgavai tai as dabar tau kersysiu ir tave uzgausiu  doh.gif  Jus gi verta normaliu santykiu su vyru, uztenka jo issidirbinejimu su svoriu, jis dirba su savo problemom, Jus su savo ir kartu dirbate ties santykiais, kitaip kokia isvis prasme likti kartu? Nesimetykite nuo vieno krastutinumo prie kito, raskite pusiausvyra ir bus lengviau  4u.gif

ne as tikrai neisizeisiu,as pati puikiai suprantu viska smile.gif bandysiu dar tikrai kalbesiu su juo,bandysiu ir svelnumu ir gerumu bet jei neiseis tai nzn tada man gaila jo,gaila saves...
Atsakyti
QUOTE(vistalegre @ 2013 01 10, 16:05)
ne as tikrai neisizeisiu,as pati puikiai suprantu viska smile.gif bandysiu dar tikrai kalbesiu su juo,bandysiu ir svelnumu ir gerumu bet jei neiseis tai nzn tada man gaila jo,gaila saves...

Smagu, kad supratote mane teisingai ir neisizeidete, nesupykote bigsmile.gif 4u.gif
Jauri tokia situacija, kai zmogus patapes artimas ir paliekant ji tokioj situacijoj jautiesi tarsi paliktum nelaimeje. O dar tavo vaiko tevas... Bet mano akim ziurint tai kaip yra palikt negalima, reikia imtis veiksmu. Geruoju ar piktuoju, bet is anksto nusibrezus apytiksle riba iki kiek bus ideta pastangu, skirta laiko ir pan. Juk galva dauzant i siena tikrai ne siena skils pirmoji verysad.gif
Atsakyti
pirmiausia man rodos reikia sau nemeluot ir labai aiskiai nusibrezt vidines ribas,ka ir kiek toleruosi. Bet taip saziningai. Cia kiekvienai skirtingai tos ribos. Ir tada informuot salia esanti. Siaip man labai nepatiko siulymas ieskot priezasciu kartu su vyru. Aisku,tai labai grazu,bet ir vyras turi but atitinkamas,pasiruoses dirbt su tuo,nuosirdziai. Nes kitu atveju isisukt galima i toki s. Ir save kaltint ir t.t. O minetas vyras aiskiai pasake,nepamenu,neprisigalvok,alko kaltas. Todel ilgais pokalbiais netikiu sitoj vietoj.
Atsakyti
Atnesu jums dar viena naujiena....rasau ir verkiu,bet kencianciam dangus,viskas praeis...ogi vyrelis ieskosi kitu,uztikau kompe neistryne istorijos puslapiu,taigi pazintys,sex skelbimai,apie perziuretus video net nekalbu...paziurejau isklotine keli neaiskus numeriai ivedus i google paieska ismeta merginas kurios nori ''meiles'' paskambinau nu tikrai atsiliepe merginos,bet nekalbejau....tyliu jam nieko nesakiau...beje cia ne pirmas kartas,preita syki jis susirasinejo ir planavo susitikt,bet nebespejo nes as pagavau,tikiuosi kad nebespejo....aisku buvo maldavimai atleist,parasymai ir t.t pasiteisinimai,kad as taves neisdaviau,nedaeina jam kad jis norejo zadejo ir jei ne as butu isadves....o toks gerutis vaidina,kai papasakojau draugei sako nu jo,gyvenime nebuciau patikejus ir galva buciau guldzius,kad jau kas,kas bet jis taip negaletu....nes tipo mane beproto myli,nors ir jis taip sako doh.gif tik kazi kuo ta meile pasireiskia?as nesakau,kad as esu labai gera,bet po kavines nesiduodu(neleidzia)ir tuo labiau kitu neieskau.....
Atsakyti
vistalegre, čia jau turbūt likimas jums dėlioja įvykius, kad į gyvenimą ateitų permainos.... Taigi, ne vien alko čia kaltas, jis tik išryškina problemas ir paryškina tam tikrus jūsų vyro bruožus.
Atsakyti