QUOTE(Leksa @ 2013 02 12, 17:24)
aguona30,
norejau paklausti, kaip jums sekasi? Nebutinai su vyru ar su svorio metimu. Siaip kaip sekasi? Ar bent kiek sviesos izvelgiat savo gyvenime? Ar nuotaika geresne?
Aciu Leksa

As jauciuosi daug geriau i viska pradejau ziureti daug optimiskiau. streso tai dar daug mano gyvenime suzinojau kad mano vyras buvo susitikes su ex

cia viskas vyko tada kaip rasiau kad suzinojau kad jie susirasinejo ir susiskambino bet pasirodo buvo ir susitike

ji buvo atlekus pas ji per vandenynus. man buvo didelis sokas

sake kad jie tik pavakarieniavo ir viskas, tipo vyras suprato kokia klaida padare ir kaip man seima rupi. Jis sako kad ji jam galva buvo apsukus bet kai pamate ja suprato kad seima jam svarbiausia pasaulyje. tai va sunku man labai buvo labai juo nusivyliau, dingo pasitikejimas

bet is dalies gal gerai kad taip nutiko gal pagaliau jam susprogo tas rozinis burbulas apie ja, tai jo buvus pirmoji meile tai tikiausiai jam buvo sunku ja pamirs, bet del viso kas nutiko skaudziausiai buvo man

O as einu i prieki mokausi, sportuoji, kazdiena vis labiau myliu save o visa kita sudelios likimas.