Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(vistalegre @ 2013 02 20, 08:20)
net neklausk doh.gif buvo truputi aprimes bet dabar vel tas pats,net turi kita telefona,kuri palieka darbe....gerai kad as seklys morka viska atseku,nors tiek savim dziaugiuos smile.gif kaip ziauru skaityt jo pasiulymus merginoms tipo labas saulyte tu labai grazi gal numeriuka duosi ir t.t doh.gif o parejes namo silkinis vyras,beproto ''mylintis'' as nunuodyt ji bruda noriu  blush2.gif nzn ar iskentesiu tikriausiai resiu viska ka zinau....

O jis nieko nežino kad tu viską žinai ??? Kaip tu iskenti neisrezus viską į akis? Kas kas bet pas mus moteris turim ta papildoma nuojauta:) nieko nuo mūsų jie nenusleps;) ką tu galvoji daryti?
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2013 02 20, 17:22)
O jis nieko nežino kad tu viską žinai ??? Kaip tu iskenti neisrezus viską į akis? Kas kas bet pas mus moteris turim ta papildoma nuojauta:) nieko nuo mūsų jie nenusleps;) ką tu galvoji daryti?

O kur ta nuojauta iki to buvo ????
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2013 02 20, 18:22)

ne nieko nezino,susirasineju su juo nusipirkus kita kortele....isresiu tikrai isresiu,tik nzn ryt ar poryt yra tam tikru aplinkybiu..... unsure.gif liksiu be pinigu,be darbo,ir su vaiku verysad.gif didziausia klaida pas moteris sedet namie ir nedirbt ir neva kurent namu zidini,nes pasak jo kam dirbti doh.gif as dar nzn ar visam ji paliksiu,nes neturiu i ka atsiremt,gal ir juokingai skamba bet taip jau yra....nors kai kuriam laikui atitrauksiiu ji nuo situ nesamoniu manau,o pati nuosekliai ieskosiu darbo....
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 19, 22:57)
o kaip žinot, kad čia tas vienintėlis? O kaip žinot, kad atstūmei netikusį žmogų, o ne tą vienintėlį? Na, aišku be tų akivaizdžių požymių, kad nemyli, ar ten alkoholikas, ar mano atveju narkomanas, draugė sakė nesusidėk su juo, jeigu jau nori susidėt su kažkuo tai va kitas gerbėjas tapytojas bent padoresnis žmogus negu šitas pankas-tarčiokas-statybininkas kavenskas, bet ne, man meilė akis užliejo nieko nematau, po to jau kai kumščius į darbą paleido šiek tiek pradėjau grįžti į realybę ir tai neiškarto, nes nenorėjau matyti tos realybės.

Milijonų vertas klausimas thumbup.gif Iš dalies sutinku su Memo mintmis:
QUOTE(Memo @ 2013 02 19, 23:35)
Bet kai atsiranda tas vienintelis,tai tiesiog emiau ir supratau. Nereikejo nei knygu, nei kazkokio didelio mokslo, nieko. Jauti sirdimi. Tiesiog taip sutverta. Neber nei pavydo nei nepasitikejimo. Nes atsiranda visapusiskas pasitikejimas ir supratimas. Kai tave supranta is akiu, ar is puses zodzio. O kaip zinot ar neatstumei ta vieninteli? Jei jau atstumei tai jis ner tas vienintelis.

Bet nemanau, kad visiem taip pat būna. Ir to vienintelio apibrėžimas nėra toks aiškus ir universalus, galiausiai (eilinį kartą) visuomenės spaudimas jį turėti doh.gif Aš bent nelinkusi manyti, kad jei tai vienintelis, tai automatiškai viens kitą suprasit net be žodžių, gyvensit be problemų ir t.t. Gal kam taip ir pavyksta, gal aš tiesiog pesimistė ir MB nėra tas vienintelis iki grabo lentos g.gif Bet kokiu atveju mano nuomone vienintelis yra tas žmogus su kuriuo atsiradusias problemas norisi spręsti, o ne nuo jų bėgti, iškilus sunkumams nori vienas kitam padėti, su kuriuo nori pasenti jo per prievartą netobulindama iki kažkokių iliuzinių standartų ir visai negaila, kad tai paskutinis vyras su kuriuo būsi wub.gif O dar labai patinka posakis, kad reikia ne eiti ieškoti vienintelio, o eiti ir būti tuo vieninteliu 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu nei vyrai nei moterys niekada nebus tiesus.Mes be vyru negyventumėm jie be mūsų negyventu:) turime vieni prie kitų prisitaikyti ir tiek wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 02 20, 22:05)
Milijonų vertas klausimas  thumbup.gif 

nu nžn man rodos niekada negali žinot kur tas vienintėlis yra ir ar išviso jį sutiksi o atstumti visus netuos irgi nesąmonė tada liksi viena man pvz būtų labai baisu išsiskirt, aš jaučiuosi labai nestabili ir nėsčia nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 18, 23:50)
įdomu kaip tą savivertę pakelt  rolleyes.gif juk charakterio nepakeisi

Saves nevertinimas ir charakteris,jums tapatu g.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 21, 19:22)
nu nžn man rodos niekada negali žinot kur tas vienintėlis yra ir ar išviso jį sutiksi o atstumti visus netuos irgi nesąmonė tada liksi viena man pvz būtų labai baisu išsiskirt, aš jaučiuosi labai nestabili ir nėsčia nestuke.gif

Visgi reiktų sau pačiai nusistatyti kažkokius kriterijus kas yra TAS, o NETAS. Kaip jau sakiau, man nėra problemos būti vienai, geriau jau būsiu viena negu su kokiu asilu, bet be abejo yra žmonių, kurie vieni negali būt (vienas man artimas žmogus toks) ir tie vieninteliai irge nebūtinai yra pasakų princai, tenka prisitaikyti ir jiems ir prie jų. Galiausiai iš nevisai to galima padaryti vienintelį. Gal tai nebus ta romantiška meilė su drugeliais pilve, bet galima turėti patikimą partnerį iki grabo lentos, nes santykiai pagrįsti abipuse pagarba, supratimus ir kitokios formos meile wub.gif Teoriškai tau reiktų partnerį rinktis galva - kas parankiau, kuris žmogus patikimesnis, kuris tau darys gerą įtaką... Bet tai tik teorija, širdžiai gi neįsakysi ax.gif
Beje, jei dabar pagalvojus baisu išsiskirti, matyt nėra taip blogai, nes iš patirties žinai, kad jei būtų blogai tai ir pabėgtum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 02 21, 21:18)
Gal tai nebus ta romantiška meilė su drugeliais pilve, bet galima turėti patikimą partnerį iki grabo lentos, nes santykiai pagrįsti abipuse pagarba, supratimus ir kitokios formos meile  wub.gif 

"Drugeliai pilve" trunka keletą mėnesių, na gal metus galima svaigti, bet po to ateina blaivas situacijos vertinimas ir tada kas lieka? Kuo jis tas žmogus ypatingas? Man gal labai daug kas nepatinka bet aš bijau skirtis nes gal sekantis bus blogesnis arba aš jo išvis nerasiu bigsmile.gif nors paprastai randu bet o vdrug nerasiu. nu o dabar išvis tokioj situacijoj reikia sėdėt ir tylėt kad nelikt po to vienai su vaiku g.gif taip spėju

Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 21, 20:57)
Saves nevertinimas ir charakteris,jums tapatu g.gif  wink.gif

Gal aš klystu, bet mano supratimu savivertė formuojasi kartu su visom charakterio savybėm vaikystėje/paauglystėje ir po to gyvenime nėra taip kad užsimanei ir pasikėlei ją arba nusižeminai, tai reikalauja labai daug darbo su savimi ir noro keistis. Nu gal gali kažkurioj situacijoj pasielgti netipiškai, tarkim pasakyt ne nedarysiu, jūs man ant galvos nebešiksit, arba prašau pasiaukosiu kad jum geriau būtų aš pakentėsiu, bet po to kitose situacijose išlįs tikras veidas nes toks jau žmogus yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 21, 22:01)
Gal aš klystu, bet mano supratimu savivertė formuojasi kartu su visom charakterio savybėm vaikystėje/paauglystėje ir po to gyvenime nėra taip kad užsimanei ir pasikėlei ją arba nusižeminai, tai reikalauja labai daug darbo su savimi ir noro keistis. Nu gal gali kažkurioj situacijoj pasielgti netipiškai, tarkim pasakyt ne nedarysiu, jūs man ant galvos nebešiksit, arba prašau pasiaukosiu kad jum geriau būtų aš pakentėsiu, bet po to kitose situacijose išlįs tikras veidas nes toks jau žmogus yra smile.gif

Neklystate. Viskas ateina is seimos,vaikystes,bet...butent darbas su savimi ir noro keistis. Pasitiketi savimi,saves realus vertinimas,del savo bedu nekaltinti kitu,bet bando pats jas spresti ir t.t. Priemones pateisina priezastis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 21, 21:01)
"Drugeliai pilve" trunka keletą mėnesių, na gal metus galima svaigti, bet po to ateina blaivas situacijos vertinimas ir tada kas lieka? Kuo jis tas žmogus ypatingas? Man gal labai daug kas nepatinka bet aš bijau skirtis nes gal sekantis bus blogesnis arba aš jo išvis nerasiu bigsmile.gif nors paprastai randu bet o vdrug nerasiu. nu o dabar išvis tokioj situacijoj reikia sėdėt ir tylėt kad nelikt po to vienai su vaiku g.gif taip spėju

Daug kas priklauso nuo to ką veiksi tuos kelis mėnesius kai drugeliai skraido. Juk per tą laiką artimiau pažinsi šalia esantį žmogų, prisiriši prie jo, atrasi daug gerų jo savybių, blogų taip pat, betgi pasisvarstysi ar jos yra nesugyvenamos, tau nepriimtinos ir t.t. Blogiausiu atveju (jei ant nosies rožiniai akiniai ir drugeliai ne tik pilve, bet ir galvoj skraido), tai viską kas neigiama gražiai praignoruosi, viskam rasi pateisinimus ir t.t., o kai akinia nukris ir drugelaii išskris gali jau būt įklimpusi. Ir visgi turint noro, bet kada gali išeiti, nusispjauti į netenkinantį gyvenimą ir jį pakeisti labiau tenkinančiu. Pagal eilinių statistinių piliečių praktiką tai esant vaikui, jo interesai užgožia motinos interesus ir jei šalia esantis vyras netenkina kaip tėvas, tai didesnė tikimybė jam būti išspirtam.
Kuo tas žmogus ypatingas? O kokio ypatingumo tau reikia? Koks tavasis žodžio "ypatingas" apibrėžimas? Ar ypatingas tas, kuris suteikia kažką ko niekas kitas suteikti negali? O gal tas, kuris kažką suteikia būtent tau, o ne kaimynei? Ar tas, kurį tu padarai ypatingu? Vat kas tave sieja su dabartiniu draugu? Kas tarp jūsų bendro, kokie sąlyčio taškai? Kokius santykius pasistatėt?
Beje, jei teisingai supratau, kad laukiesi, tai pagal visas priimtinas normas mūsų visuomenėje ir forume, jaučiu pareigą įteikti bukietą balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir suružavėti beigi apsikabinti širdutėm wub.gif išreiškiant teigiamas emocijas nukreiptas į tavo pilvą nestuke.gif T.Y. sveikinu. O jei supratau neteisingai unsure.gif renkuosi kaltinti tave, kad neaiškiai išsireiški ir klaidini mane tongue.gif Ir pasilieku teisę apmėtyti pomidorais, jei suklydau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 02 22, 01:33)

Ačiū, teisingai supratai, tiesa ten dar nieko nesimato, gyd. sakė po savaitės vėl padarys echoskopiją ir turi matytitis o jeigu nesimatys tada patirsiu persileidimą g.gif
kaip tėtis tai jis man visai patinka, nes jau turi vieną vaiką, ir pagal tai galima kažkiek spręst.
Nu kodėl aš išvis pasilieku su tuo žmogum. Nes iš pradžių įsimyliu ir labai prie jo prisirišu. Po to jau jis būna toks savas, ir taip be jo liūdna schmoll.gif nesinori jokių pokyčių ir emocinių šokų, atrodo galėtų taip visada būt, kad tu žinai jog jis grįš vakare namo apkabins prieš miegą ir visada bus šalia
Aš galiu pasakyti aš gyvenime tai nieko nepasiekus esu bigsmile.gif su profkiniu išsilavinimu, turėjau vos kelis normalius darbus ir dabar jau kokius 4 metus nieko nedirbau ir panašu kad dar metus kitus nedirbsiu rolleyes.gif ir man nieko nereikia, galėčiau ištisai prie kompo sėdėt, ar sportuot savo malonumui ar piešti ir niekur neiti ir nedaryti karjeros ar naujų pažinčių rolleyes.gif pasiekiau tokią stadiją jau nežinau ar čia liga ar šiaip degraduoju kai man tikrai niekas niekas neįdomu, aišku kad tokiai man reikia atramos gyvenime kai aš niekur napasireiškiu rolleyes.gif
Atsakyti