QUOTE(devuška @ 2013 02 18, 21:31)
Šiaip labai man tikrai keista kai pvz mano amžiaus mergina neturi vaikino..ta prasme,
kas jai negerai? Na bet čia mano nuomonė, kiekvienas tegu gyvena kaip sau nori.
Uoj Devuška, kad tu žintum kaip toks požiūris žemina, užknisa ir visaip kaip. Būtent todėl, kad ne tu viena taip galvoji. Čia gal ir mano lengvai feministinis požiūris pasireiškia, kad moteriai nereikia stovėti šalia vyro (kad ir paskutinio kelmo), kad ji būtų kažko verta. O gal labiau asmeninė patirtis, nes pati 25 metų būdama buvau vieniša (santykių prasme) ir pjaudavo iki negalėjimo (ypač tautiečių) požiūris, kad man kažkas negerai

O man tuo metu per akis veiklos buvo su mokslais, darbais, draugais ir su didžiausiu malonumu pabūdavau viena, pailsėdavau. Draugo paieškoms nelabai buvo laiko ir energijos, net nežinau kaip būtų reikėję išlaikyti užsimezgusius santykius

Suprantu tavo padėtį, kad jauti poreikį būti su kažkuo, kad tau to reikia, mano situacija buvo kitokia, galėjau sau leisti malonumą ieškoti savo princo ant balto žirgo, o ne pulti į glėbį pirmam mirktelėjusiam. Ir tu teisi, ne visiem tinka ir patinka vienišiaus gyvenimas, bet manau tam didele įtaką turi būtent visuomenės požiūris. Man teko ne vienam zmogui aiskinti, kad geriau busiu viena negu su kokiu lepsiu, kuris tik nervus gadins ir lovoj paglamzys. Beje, kas idomiausia, visi supranta, kad reikia ne bet kokio, o gero partnerio, bet vistiek jei ieskai gero zmogaus ir tai užtrunka, pradeda kreivai žiūrėti "vargšelė, negali draugo susirasti, matyt jai kažkas negerai"

:
O tavo situacija pati supranti nėra tradicinė, bet iš postų keliose temose tu man toks nedurnas žmogus atrodai

Kitaip tariant neprapulsi, nes galvos į smėlį giliai nekiši, matai savo problemas ir su jom tvarkaisi kaip sugebi. Sėkmės tau
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.