Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 06, 00:57)
Tikrai  nesutinku. Teko susidurti su tokiomis moterimis,joms padeti (ir moraliskai,ir finansiskai)daug bendrauti,tai joms visa nestumo eiga buvo tik kankyne,o ne dziaugsmas ar laukimas. Net ir gime ,tie vaikeliai nebuvo mylimi,tik is pareigos,pavalgydinti,aprengti. Bet ar tik to vaikui reikia.
Cia galima daug skiesti apie teorija,bet gyvenimo patirtis ir bendravimas su tokiomis moterimis, pasako viska uz save.  wink.gif

na, aš girdėjau draugės pasakojimą apie jos sesers nėštumą. tai irgi kai laukės, niekam nesakė, to vaiko nenorėjo, mat netyčiukas, jauna, mokėsi, mol susigadino gyvenimą, paskui sirgo ar gripu, gydytis nelabai norėjo. Gimė berniukas, tai sakė nesitraukia ji nuo to vaiko, be galo myli ir rūpinasi. Tie pavyzdžiai negali būti kaip vienas kurpalius, palei kurį viskas matuojama, nes visko gali būti, žmogus vistik besikeičianti būtybė.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2013 03 07, 07:28)
siaip citavimas buvo tik pirma pastraipa-sakinys  biggrin.gif
kitas juk buvo atskirtas tarpu biggrin.gif

kaip kas nori taip supranta
kas kam aktualu ta sau prissikiria  biggrin.gif

Jei as cituoju to zmogaus posta,tai kazkaip atrodo,kad ir bandoma priskirti jam. Pasirodo,apart jusu,dar reikia ziureti,kad butu SAKINYS ATSKIRTAS TARPU,o tai kitaip supras,kad SAU prisiskiri pasisakyma(kai is paprasto dalyko padaromas burbulas,tai...wink.gif ) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sausė @ 2013 03 07, 13:35)
o toks padejimas, kad paskui pasipuikuoti pries kitus - as padejau, tai jau puikybes israiska. o man tai butu, net ir zema (pabreziu man)
geriems darbams nereikia puikybes, o garsas apie juos sklinda savaime
per kitu lupas
iis tu kam padejai  smile.gif

Jus paklausete :kiek zmoniu padejau",as atsakiau. Tai kur cia problema. Koks klausimas,toks atsakymas.
Gal geriau sakytumete,ka noriu matyti,ta ir matau. O puikuotis??? Na kazkaip niekur tai neafisavausi,nebent tai liecia konkreciai tema,ir kai paklausia,taip kaip jus,nes nemegstu kai remiasi zmogus TIK teorija,tai ir argumentuotai pasakau. Bet tikrai nerinkau medziagos,kad butent tokioms moterims kaip jus,pateikciau,nes ...jusu mastymo lygiu,tureciau sukurti internetini pusl.ir pasipuikuoti. Bet tai matyt tik jusu mastymo lygiu,o ne mano.
Sakote "is lupu i lupas"...tai buvo anksciau,o dabar tuo neapsiimu. O gal jeigu prireiks,pateikite ,prasau savo koordinate...o gal prireiks mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sausė @ 2013 03 07, 14:54)
bet, yra zmoniu, kai matau, kad be reikalo veliuosi, net ne i diskusija, nezinau kaip pasakyti- kai kalbama bele kas, kad tik pasisakyti, kad tik atsikirsti. cia jau ne diskusija. gal ir manyje yra tokiu problemu, su tuo galiu sutikti. bet stengiuosi apeiti tokias situacijas ir tokius zmones  smile.gif

Tinka jums sis posakis: "Kuo pats smirdi,tuo kitus tepi" wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 07 kovo 2013 - 21:03
Ilgaplauke, as jusu tikrai nekausiau kiek zmoniu padejote. Gaø jau neprisimenu. Neklausiau, nes man visai neidomus jusu gyvenimas, veikla jame, nes abejoju jusu pagalba kazkam. Nekalbu apie litus,
prie ko cia mano koordinates? Ar padeti man norite? Isirikinusi, kad man to reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausė: 07 kovo 2013 - 21:22
QUOTE(sausė @ 2013 03 07, 21:15)
as jusu tikrai nekausiau kiek zmoniu padejote.  Gaø jau neprisimenu. Neklausiau, nes man visai neidomus jusu gyvenimas, veikla jame,  nes abejoju jusu pagalba kazkam.  Nekalbu apie litus,
*prie ko cia mano koordinates?  Ar padeti man norite?  Isirikinusi, kad man to reikia?

Permeciau,tikrai ne jus to klausete,taigi ,atsiprasau,kad jums tai pritaikiau.
Bet jusu postas apie pasipuikavima,tai... cool.gif
Tai valio,kad jums neidomu. 4u.gif O visokeriopa pagalba tokiems zmonems reikalinga. O del jusu abejojimo,tai man maziausiai tai rupi.
*Viskas pasakoma,kai zmogus nesupranta humoro biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt dauguma iš čia moterų buvo susidurusios su jausmais,kurie neturi atsako ir neveda niekur.Isimyli ,atrodo džiaugiesi ,skrajoji,bet realybė rodo ką kita.Nežinau ar man pakriko smegenys ,ir nenuostabu,kad esu meno žmogus,bet isimylėjau tai,kas niekada nebus man skirta.Istorija paprasta ,pamatai ir lieki užkerėtas,nelabai norėčiau pasakoti kur susipažinome,bet faktas tas kad turim abu antras puses.Aš jaučiu ir matau kad jis rodo išskirtinį dėmesį(nors gal man tai tik atrodo)matomės beveik kiekvieną dieną,būna prisiliečia nusišypso dažnai musu akys susitinka.Bet wtf kodėl jis taip daro? aš išvis pradėjau i net nekreipti dėmesio ir negaliu prie jo būti man sukyla jausmai ir nervai,iš mano pusės tai primena platonišką meilę..kaip išsivaduoti ir pamiršti? užsimerkiu aš matau jį..labai norėčiau būti jo..bet žinau kad esu tik antraplanė auka...pavergta neimanomų jaumų kvailė....
Atsakyti
Idomu, kaip temos autorei sekasi, jau daug laiko praejo nuo temos sukurimo, gal naujienu (geru) yra?
Atsakyti
Aciu Leksa uz rūpestį 4u.gif aš laikausi visaip, dažniausiai gerai smile.gif gyvenimas juda į prieki tai ir aš judu. Rupinuosi savim, buna nuklystu užpuola depresuka bet paliudziu ir vėl gerai smile.gif
Atsakyti
aguona,
tai ir puiku, kad savimi rupinaties. Gyvenime visko buna, buna lietaus, buna saules, bet viskas reikalinga, kad ivertintume, ka turime. Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar,jau buvo perpildyta kantrybės taurė rinktis tarp mirties ir gyvenimo.
Nes supratau kokia yra svarbi žmogaus laisvė,o laisvė kai nejauti su savo antraja puse ,manau jums šimtą kartų girdėta ir gvildenta tema.Na draugauju su draugu jau 6 metai.Santykiuose pas visus visko būna,kalta nėra tik viena pusė.Bet tokiomis aplinkybėmis kai jis uždaužia lieku kalta tik aš.Taip,jis myli jaudinas,rupinas stengiasi padėti kuom gali.Aš jam daug kartų atleidau jis irgi man atleides..pasipiršo aš sutikau..bet kai ivyko vėl tie patys pasistumdymai,jau net nebe žinau ar suteikti jam vėl galimybę....
Atsakyti
o dieve, pasakyk tik ATE...................PATIRTIS
Atsakyti
QUOTE(maiko @ 2013 05 30, 16:31)
Vakar,jau buvo perpildyta kantrybės taurė rinktis tarp mirties ir gyvenimo.
Nes supratau kokia yra svarbi žmogaus laisvė,o laisvė kai nejauti su savo antraja puse ,manau  jums šimtą kartų girdėta ir gvildenta tema.Na draugauju su draugu jau 6 metai.Santykiuose pas visus visko būna,kalta nėra tik viena pusė.Bet tokiomis aplinkybėmis kai jis uždaužia lieku kalta tik aš.Taip,jis myli jaudinas,rupinas stengiasi padėti kuom gali.Aš jam daug kartų atleidau jis irgi man atleides..pasipiršo aš sutikau..bet kai ivyko vėl tie patys pasistumdymai,jau net nebe žinau ar suteikti jam vėl galimybę....

patyriau savo kailiu.
jokiais būdais ... ir nešt kudašių kuo toliau nuo tokio!
Atsakyti
QUOTE(maiko @ 2013 05 30, 16:31)
jau net nebe žinau ar suteikti jam vėl galimybę....

Bek neatsigrezdama kol nevelu,suteik galimybe sau,i nauja, kitoki gyvenima su gerbianciu moteri vyru .
Atsakyti