Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(NatallyZu @ 2013 05 30, 15:38)
patyriau savo kailiu.
jokiais būdais ... ir nešt kudašių kuo toliau nuo tokio!

Iš dalies sutinku kad moterys yra geros provokuotojos..bet jau sau buvau pasiukius jei dar syki vsio...galutinai reikia išeiti ,taip niekada tada to nepadarysiu. O kiek laiko tempei šitą jo elgesį?ar sau melavai kad viskas pasikeis ir tolias gyvensit gražiai??
Atsakyti
QUOTE(maiko @ 2013 05 30, 16:45)
Iš dalies sutinku kad moterys yra geros provokuotojos..bet jau sau buvau pasiukius jei dar syki vsio...galutinai reikia išeiti ,taip niekada tada to nepadarysiu. O kiek laiko tempei šitą jo elgesį?ar sau melavai kad viskas pasikeis ir tolias gyvensit gražiai??

nesiverčia liežuvis sakyti, bet mylėjau tą žmogų. Kartu išbuvom 2 metus (iš jų 3 pirmi mėnesiai buvo kaip pasakoj).. pirmus metus tikėjau, kad pasikeis, bandžiau padėti ir t.t.. po to pavažiavo stogas iki tiek, kad nutrūko visi socialiniai ryšiai/santykiai.. bijojau kiekvieno svetimo žmogaus. Taip pat bijojau ir santykius nutraukti (nes galvojau, kad užmuš).. antri metai buvo tik dėl to, kad kurpiau "pabėgimo" planą.. teko slapstytis, nebegalėjau gyventi tame pačiame mieste (gal ne tiek dėl realaus pavojaus, kiek dėl psichologinių baimių). Beja, mūsų brangi policija į visa tai pažiūrėjo pro pirštus..
Tad sprukit kol dar galit, nes kuo toliau tuo sunkiau būna, o ir blaivus mąstymas gali dingti.

Tiesa.. po kiekvieno išpuolio būdavo maldavimai, atgailavimai, nešiojimai ant rankų ir pan. .. netikėkit tuo.. tokie žmonės nesuvokia, kad toks elgesys netinkamas.

o dėl provokavimo: dabar yra žmogus, kuris sugeba atlaikyti provokavimus smile.gif.. bet tai matyt ateina taip pat su patirtimi.. (o gal ir pati mažiau provokuoju, jaučiu ribą ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(NatallyZu @ 2013 05 30, 15:55)
nesiverčia liežuvis sakyti, bet mylėjau tą žmogų. Kartu išbuvom 2 metus (iš jų 3 pirmi mėnesiai buvo kaip pasakoj).. pirmus metus tikėjau, kad pasikeis, bandžiau padėti ir t.t.. po to pavažiavo stogas iki tiek, kad nutrūko visi socialiniai ryšiai/santykiai.. bijojau kiekvieno svetimo žmogaus. Taip pat bijojau ir santykius nutraukti (nes galvojau, kad užmuš).. antri metai buvo tik dėl to, kad kurpiau "pabėgimo" planą.. teko slapstytis, nebegalėjau gyventi tame pačiame mieste (gal ne tiek dėl realaus pavojaus, kiek dėl psichologinių baimių). Beja, mūsų brangi policija į visa tai pažiūrėjo pro pirštus..
Tad sprukit kol dar galit, nes kuo toliau tuo sunkiau būna, o ir blaivus mąstymas gali dingti.

Tiesa.. po kiekvieno išpuolio būdavo maldavimai, atgailavimai, nešiojimai ant rankų ir pan. .. netikėkit tuo.. tokie žmonės nesuvokia, kad toks elgesys netinkamas.

o dėl provokavimo: dabar yra žmogus, kuris sugeba atlaikyti provokavimus smile.gif.. bet tai matyt ateina taip pat su patirtimi.. (o gal ir pati mažiau provokuoju, jaučiu ribą ir pan.)

Jo žodžiai kuo tau darau geriau ,tuo tu labiau lipi ant galvos...Abu tiek aš tiek jis mėginome keistis..Sako jei tu pasikeistum kažkiek tokių proveržių nebūtų.esu labai jautri,masčiau vakar apie savižudybę,nes nebučiau žinojusi kaip gyventi ir kaip pradėti viską nuo pradžių,gal skamba vaikiškai ,bet taip jau yra..aš pavargau mastyt ir būti piešiama pagal kito sukurtą paveikslo idealą..reikia nebijoti gryžus susikrati daiktus :/ ačiū tau..
Atsakyti
QUOTE(maiko @ 2013 05 30, 17:02)
Jo žodžiai kuo tau darau geriau ,tuo tu labiau lipi ant galvos...Abu tiek aš tiek jis mėginome keistis..Sako jei tu pasikeistum kažkiek tokių proveržių nebūtų.esu labai jautri,masčiau vakar apie savižudybę,nes nebučiau žinojusi kaip gyventi ir kaip pradėti viską nuo pradžių,gal skamba vaikiškai ,bet taip jau yra..aš pavargau mastyt ir būti piešiama pagal kito sukurtą paveikslo idealą..reikia nebijoti gryžus susikrati daiktus :/ ačiū tau..

kad ir koks nepakenčiamas tavo charakteris būtų, joks žmogus neturi teisės naudoti fizinį smurtą. Žmogaus keitimasis turi būti dėl savęs ne dėl kitų.. nes besikeičiant dėl kitų jaučiamas vidinis diskomfortas. Galiausiai tai gali grįžti dviguba banga, ir ne į gera.
kalbant apskritai, pagalvok ką nori savy pakeisti (bet ne dėl kito žmogaus) ir tik tai keisk. Tu niekam nieko neskolinga, jei nepatinki žmogui kokia esi, vadinas tai ne tas žmogus.

O šiaip, aš kategoriška: buvo pirmas kartas, bus ir antras.. geriau nelaukti, nes pasekmės būna gan skaudžios.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 05, 23:33)
Vis tapatinate gyvunus su zmogumi. O jums pati suvokiate kaip mastote??? Man baisiau yra toks moters poziuris,nes nemylejimas nelaukiamo kudikio,tai tapatu mirciai,nes dazniausiai poziuris i jau gimusi vaika,nesikeicia,nes jis nebuvo laukiamas.

Tik patvirtinate posaki:"Koks gyvenimas,toks ir mastymas" wink.gif  biggrin.gif
Papildyta:
     O jus ziaurumo neiziurite savo mastyme g.gif   blink.gif  

As turiu kailinius ir ne vienus ,ir ka??? Bet as myliu vaikus,zmones. O jus,vat reiskiates,kad jums rupi ,mylite zvereliai (bent cia deklaruojate),o kaip su jusu vaiku,nes matau,kad jo nemylite(net pati tai teigiate),tai jums humaniska??? Taip,kad moterie,pirmiau susitvarkykite savo galvele,o paskui humaniskumo apraiskas deklaruokite bash.gif

Ribota ta tavo meilė, nes ji baigiasi ten kur baigiasi tavo ego, ties tavo vaiku ir vyru, kuriems ohoho kaip pasisekė, kad neatstūmei ir neabortavai, o visi kiti gyvi sutvėrimai gali mirt kančiose, nusispjaut bigsmile.gif Kaip tu gali kažką mylėt ir linkėt mirties ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 05 birželio 2013 - 12:18
Sveikos mano koleges 4u.gif Ir as cia atejau su savo beda. Turiu drauga, kuris vazinejasi i uzsieni. Abu mylim vienas kita, bet uzeujusi i viena pazinciu portala radau jo susikurta anketa. Akimirkai apstulbau po to lyg ir apsiraminau. Susikuriau ir as ta anketa, taip noredama ji prigauti ir paziureti kokiais tikslais jis ten sedi. Pradejom susirasineti ir paklausus ka jis cia veikia jis atsake, kad iesko sau drauges. Maniau, kad kojas uzkirs suzinojus visa situacija. Atrodo gyvenimas apsiverte aukstyn kojomis. Po darbo vakarais susirasinejam per skaipa ir tuo pat metu per pazinciu portala, o tai cirkai biggrin.gif Jis net neitaria, kad bendrauja su manimi, zinoma as stengiuosi neissiduoti, kad ir kaip skauda. Jis teigia, kad neturi jokios drauges ir jei butu galimybe, tai noretu netgi ir susitikti. O per skaipa man raso, kad myli nori ir negali sulaukti kada pagaliau tapsiu jo zmona. Sunku man per ta portala su juo bendrauti. Todel klausiu jusu patarimo ar pasakyti jam, kad as ta moteris su kuria jis susirasineja per ta portala? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliojivarlyte @ 2013 07 20, 14:23)
Sveikos mano koleges  4u.gif Ir as cia atejau su savo beda. Turiu drauga, kuris vazinejasi i uzsieni. Abu mylim vienas kita, bet uzeujusi i viena pazinciu portala radau jo susikurta anketa. Akimirkai apstulbau po to lyg ir apsiraminau. Susikuriau ir as ta anketa, taip noredama ji prigauti ir paziureti kokiais tikslais jis ten sedi. Pradejom susirasineti ir paklausus ka jis cia veikia jis atsake, kad iesko sau drauges. Maniau, kad kojas uzkirs suzinojus visa situacija. Atrodo gyvenimas apsiverte aukstyn kojomis. Po darbo vakarais susirasinejam per skaipa ir tuo pat metu per pazinciu portala, o tai cirkai biggrin.gif Jis net neitaria, kad bendrauja su manimi, zinoma as stengiuosi neissiduoti, kad ir kaip skauda. Jis teigia, kad neturi jokios drauges ir jei butu galimybe, tai noretu netgi ir susitikti. O per skaipa man raso, kad myli nori ir negali sulaukti kada pagaliau tapsiu jo zmona. Sunku man per ta portala su juo bendrauti. Todel klausiu jusu patarimo ar pasakyti jam, kad as ta moteris su kuria jis susirasineja per ta portala?  verysad.gif

Na cia tai geras drinks_cheers.gif . Geras tame, kad susikuret anketa.
Galiu patart tik tiek, kad pasakykit jam visa teisybe ir palikit ji, jei tokie dalykai Jus skaudina. Negalima statyti bendro gyvenimo ant melo pagrindo. Kazkokia nesamone , jis susikure anketa ir kazko iesko... Ar tai Jums reikalinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 liepos 2013 - 12:18
Turiu drauga, kuris vazinejasi i uzsieni.
*Abu mylim vienas kita, bet uzeujusi i viena pazinciu portala radau jo susikurta anketa.

**Todel klausiu jusu patarimo ar pasakyti jam, kad as ta moteris su kuria jis susirasineja per ta portala?  verysad.gif

*abu??? Kalbeti galima tik uz save, o ne uz kita zmogu. O is jusu istorijos matyti, kad tikrai ne abu vienas kita mylit.
**sakyti? Gal kad nera prasmes. O kam? Jis juk gali sakyt: o as tave atpazinau, as cia tycia taip tau rasiau ir pan. Bet likti su tokiu ir planuot ateities tikrai neverta. Toks, net ir vedes,meiluzes ieskosis.
Atsakyti
Todel klausiu jusu patarimo ar pasakyti jam, kad as ta moteris su kuria jis susirasineja per ta portala?  verysad.gif

Faktas, kad jis sakys jog susirašinėjo tik šiaip, iš neturėjimo ką veikt, kaip jam be tavęs labai liūdna, kad niekada net nesusitiktų su ja, viskas tik žaidimas tik flirtas bla bla bla... Galimas daiktas, kad taip ir yra.
Jei jau įsivėlei į tą žaidimą, tai reikia žinot, ką su ta info, kuria turi darysi. Todėl pagalvok, kaip elgsies, jei jam pasakysi, o jis prisiekinės, kad ten nieko rimto?
Atsakyti
Sveikos mano koleges  4u.gif Ir as cia atejau su savo beda. Turiu drauga, kuris vazinejasi i uzsieni. Abu mylim vienas kita, bet uzeujusi i viena pazinciu portala radau jo susikurta anketa. Akimirkai apstulbau po to lyg ir apsiraminau. Susikuriau ir as ta anketa, taip noredama ji prigauti ir paziureti kokiais tikslais jis ten sedi. Pradejom susirasineti ir paklausus ka jis cia veikia jis atsake, kad iesko sau drauges. Maniau, kad kojas uzkirs suzinojus visa situacija. Atrodo gyvenimas apsiverte aukstyn kojomis. Po darbo vakarais susirasinejam per skaipa ir tuo pat metu per pazinciu portala, o tai cirkai biggrin.gif Jis net neitaria, kad bendrauja su manimi, zinoma as stengiuosi neissiduoti, kad ir kaip skauda. Jis teigia, kad neturi jokios drauges ir jei butu galimybe, tai noretu netgi ir susitikti. O per skaipa man raso, kad myli nori ir negali sulaukti kada pagaliau tapsiu jo zmona. Sunku man per ta portala su juo bendrauti. Todel klausiu jusu patarimo ar pasakyti jam, kad as ta moteris su kuria jis susirasineja per ta portala?  verysad.gif

O jusu draugas neprase nuotraukos atsiusti ? Jam neidomu kaip atrodote ?

Kaip jis bus LT, as jam pasiulyciau susitikti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 21 liepos 2013 - 19:24
QUOTE(lauryna @ 2013 07 21, 20:23)

Kaip jis bus LT, as jam pasiulyciau susitikti. rolleyes.gif

aha aš irgi
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 05, 13:15)
Ribota ta tavo meilė, nes ji baigiasi ten kur baigiasi tavo ego, ties tavo vaiku ir vyru, kuriems ohoho kaip pasisekė, kad neatstūmei ir neabortavai, o visi kiti gyvi sutvėrimai gali mirt kančiose, nusispjaut bigsmile.gif Kaip tu gali kažką mylėt ir linkėt mirties ??

Taip mano ego ir vaikas,ir vyras,ir darbas,ir...tai gal jums tuo tik ir baigiasi,ir sprendziate pagal save,bet tai jau jusu problema. Sakote "gyvi sutverimai" blink.gif ,man zmogaus gyvybe svarbi,bet pirmiau turi buti svarbi paciam zmogui(moteriai),kuri to vaikelio laukiasi,ir kiekvienas vaikas turi buti laukiamas, mylimas,o ne mastyti, "ai dabar man dzin,o paskui as ji pamilsiu",deja,gyvenimo realybe,deja,tik patvirtina mano zodzius.
O jus mylite viso pasaulio zmones g.gif biggrin.gif Matyt esate nezemiskas "gyvas sutverimas" wink.gif biggrin.gif Gal sugebekite perskaityti minti,o ne iskraipyti ja(cia apie jusu deklaruojama mirti) cool.gif
Atsakyti