Esu girdejusi kad galima daryti toki pratimuka: rankas suglausti priesais krutine (kaip meldziantis) ir abu delnus spausti viena i kita kuo stipriau. Laikyti rankas taip reikia apie 30 sec ir daryti kasdien tokiu pratimuku 5 - 10 kartu. pati turiu ta problema bet ne visada prisimenu sita pratimuka padaryti, bet kazkam esu girdejusi kad po "ilgu treniruociu" padejo
sekmes!
sako "pažastims" prisitraukimai padeda, bet ir bicepsai stipreja...tai reikia atsargiai
paprasta! pratimukai krutinei..! sudekite pries save delnus (lyg melstis tik arti krutines) ir spauskite.
arba prasitampymo pratimukai kaip darydavote mokykloj
arba prasitampymo pratimukai kaip darydavote mokykloj
Ir aš noriu, ir aš! Kažkurioj "sporto" temoj buvau suradusi porą pratimukų, bet vaikutis pradėjo verkt, tai teko atsijungti ir neprisimenu, kur tas buvo. Gal tos mamytės, kurios ten rašė, atsilieps ir pasidalins patirtim? Kažkaip ten mandrai reikėjo užpakalius kelt
Per nėštumą taip padidėjo šlaunys, kad vasarą nebeįmanoma sijonų ar suknių nešiot, nes nusitrina pūslėm vargšelės 
Papildyta:
Ups... Jau seniau yra atidaryta tema "Storos šlaunys", tai va, ten ir pilna reikalingų pratimukų
Papildyta:
Ups... Jau seniau yra atidaryta tema "Storos šlaunys", tai va, ten ir pilna reikalingų pratimukų
Man irgi butu labai labai idomu
Ypac pratimai vidinei slaunu pusei ir netoli bikini zonos, kur ju apimtis didziausia
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 09, 19:22)
kaip jas sumazinti sedint namuose.
Sėdint jos tikrai nesumažės-reikia pajudėti
Ir man būtų aktualu
Tai kur gauti atsakyma???
Man irgi labai aktuali tema
Krentant svoriui ypac
Gal geru nuorodu butu, kokius pratimus galima butu namu salygomis daryti?
Krentant svoriui ypac
Gal geru nuorodu butu, kokius pratimus galima butu namu salygomis daryti?
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 09, 19:22)
mano slaunys(leskos)labai storos.noriu patarimo kaip jas sumazinti sedint namuose.
labai padeda šliaužiojimas po grindis, ir grindys švarios, ir šlaunys su sėdytne mažėja. Daroma taip: atsisėdus ant grindų ištiestomis kojomis reikia judėti klubų pagalba, t.y. iš pradžių vieną kumpį į priekį po to kitą. Taip ir einama per kambarį į priekį, o po to atgal. Patikėkit tikrai padeda, ir už salę mokėt nereikia, ir gali tuo pat metu televizorių žiūrėt. Sėkmės kas bandys.