Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 10, 20:32)
rek, ačiū, bet man būtinai reikia dviejų rulonėlių.... doh.gif

Merginos, ką manote apie šiuos tapetus, ketinu juos miegamui pirkti, o kitas sienas dažyti tokia spalva kaip tapetų fonas, tik truputį šviesiau. Kambario baldai bus balti. Tai ar tinka tie tapetukai?????A?

http://www.brewsterw...thus-trail.aspx

as tai viska tapetuociau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 10, 22:04)
as tai viska tapetuociau.

O kodel???Na man tiesiog smalsu 4u.gif Nebus labai marga ? blush2.gif
Atsakyti
As irgi turiu klausimeli - kuo aplipdyta apvali laiptu anga ties lubomis? ax.gif
[/quote] mamagabiLaiptų anga apdirbta tuo pačiu dekoratyviniu tinku, kaip ir sienos, tas papūtimas gavosi dedant sluoksnį po sluoksnio ir formuojant norimą formą. Tik procesas ilgas, nes tepdavo plonais sluoksniais ir laukdavo, kol išdžius. Taip ir suformavo tokį lipdinuką, kuris yra labai tvirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 10 sausio 2013 - 21:21
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 10, 21:12)

Todel, kad siuo atveju manau veikia toks subjektyvus dalykas, kaip grazu ar negrazu. Man butu graziau visas kambarys. Jums ar kazkam kita, butu graziau dalis sienu. Jei manote, kad per marga, tai ieskokite kitu tapetu. Man nebutu per marga, bet as juk nezinau, ka jus dar suplanave tame kambaryje daryti, kokius baldus statyti. Kazkaip siais laikas, kai atsirado mada klijuoti viena ar dvi sienas, tai iskilo klausimas - ar nebus per marga. Kai atsirado sienos dengtos apmusalais, veliau tapetais, tai niekam tokio klausimo nekildavo, kazin, ka butu pamane apie taip keistai pagrazinta kambari. Laikai keiciasi, bet tam tikrus dalykus visai galima pritaikyti ir dabar, tada maziau abejoniu kils. Na, bet jei jums grazu tapetuota dalis kambario, tai taip ir darykite. Bet manau, kad dalis tapetuotos sienos tinka labiau tada, kai interjeras modernus, arba ta klasika tokia siuolaikine.
Dar mano nuomone tokia, kad dalis tapetuotu sienu grazu remonto stadijoje. Uzbaigtame interjere ta issisokele siena gali tapti galvos skausmu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 10, 22:34)
Todel, kad siuo atveju manau veikia toks subjektyvus dalykas, kaip grazu ar negrazu. Man butu graziau visas kambarys. Jums ar kazkam kita, butu graziau dalis sienu. Jei manote, kad per marga, tai ieskokite kitu tapetu. Man nebutu per marga, bet as juk nezinau, ka jus dar suplanave tame kambaryje daryti, kokius baldus statyti. Kazkaip siais laikas, kai atsirado mada klijuoti viena ar dvi sienas, tai iskilo klausimas - ar nebus per marga. Kai atsirado sienos dengtos apmusalais, veliau tapetais, tai niekam tokio klausimo nekildavo, kazin, ka butu pamane apie taip keistai pagrazinta kambari. Laikai keiciasi, bet tam tikrus dalykus visai galima pritaikyti ir dabar, tada maziau abejoniu kils. Na, bet jei jums grazu tapetuota dalis kambario, tai taip ir darykite. Bet manau, kad dalis tapetuotos sienos tinka labiau tada, kai interjeras modernus, arba ta klasika tokia siuolaikine.
Dar mano nuomone tokia, kad dalis tapetuotu sienu grazu remonto stadijoje. Uzbaigtame interjere ta issisokele siena gali tapti galvos skausmu.

Manau didziaja dalim sutiksiu ir as su issakytom mintim.
anksciau, kai tik atejau i foruma, ir pradejau ieskot tapetu, irgi norejau tapetuot tik viena siena, tada kai jau biski atejau i prota norejau tapetuot daugiau, bet slaitiniu sienu dar netapetuot. o kai visai visai atejau i prota - istapetavau viska:)))
ir labai tuo dziaugiuosi. thumbup.gif
gerai Cobre sako, jei bijai kad per marga, netapetuok jais is vis. as ir perejau tas stadijas nuo margu dideliu geliu ir subtilesniu.
Vienos sienos tapetavima pateisingu, jeigu ieini i kambari ir tai priesais esanti pati didziausia ir atviriausia siena, o tarkim kitu praktiskai nera, na tarkim viena siena - langas, per visa kita siena praktiskai eina spinta ir t.t. Nors is kitos puses tada ir nereik baimintis margumo. mirksiukas.gif
daznai vienos sienos tapetavimas pasirenkamas taupumo sumetimais, visgi dazyt atsieina pigiau. jei taip yra - nereik ne diskutuot.
esu macius graziu nesiuolaikisnu interjeru kuomet tapetuota viena siena, bet tada audiniai yra tos pacios kolekcijos. uzuolaidos, pagalveles, fotelis apvilktas tais paciais rastais ir spalva kaip kad tapetai. Aisku, kitas klausimas ar tikrai tose foto dazyta, o ne tapetuota tos likusios sienos rolleyes.gif

p.s. pamirsau pasakyt, kad siaip tapetai man patinka mirksiukas.gif tik idomu kokio dydzio kambari zadi jais tapetuot? parodyk kambario foto jei nori tikslesniu komentaru ar patarimu. nelabai zejau kokio dydzio tos geles realiai, bet siaip man atrodo dailiai, man labai miela ta pagrindo spalva wub.gif . tokiu ar labai panasiu tapetu esu macius ne vienam paveiksliuke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 10 sausio 2013 - 21:54
QUOTE(TuDa @ 2013 01 10, 22:19)
Laiptų anga apdirbta tuo pačiu dekoratyviniu tinku, kaip ir sienos, tas papūtimas gavosi dedant sluoksnį po sluoksnio ir formuojant norimą formą. Tik procesas ilgas, nes tepdavo plonais sluoksniais ir laukdavo, kol išdžius. Taip ir suformavo tokį lipdinuką, kuris yra labai tvirtas.

Aciu, taip ir pagalvojau, kad nebus labai paprastas ir elementarus reikalas smile.gif
Jei butu elementaru, buciau jau macius ar susidurus rolleyes.gif
Kad is medzio tai atlikti galima tai suprantama, tik va kaina... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 sausio 2013 - 22:24
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 10, 21:12)

labai grazus tapetai, gaivus tokie. ir dar tos grindjuostes labai graziai iremina...
as tapetavau miegamojo siena uz lovos atkaltes, kitas daziau. tapetai geleti. na man grazu... ir ne per marga. visu sienu nebuciau ryzusis tapetuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 10, 20:32)
rek, ačiū, bet man būtinai reikia dviejų rulonėlių.... doh.gif

Merginos, ką manote apie šiuos tapetus, ketinu juos miegamui pirkti, o kitas sienas dažyti tokia spalva kaip tapetų fonas, tik truputį šviesiau. Kambario baldai bus balti. Tai ar tinka tie tapetukai?????A?

http://www.brewsterw...thus-trail.aspx

sitais tapetais visu sienu tikrai neklijuociau. Man is karto kyla asociacijos - tai arba jaunos, arba vienisos, arba gerokai pagyvenusios senjoros miegamasis. Seimos miegamojo as tokio neisivaizduoju. Kad lova stoves geletam fone, tai dar nieko, bet tik ne visas kambarys rolleyes.gif .
Mano silpnybe yra pauksciukai (bet kokia israiska ir pavidalu), todel man labai grazu tapetai su sakelemis, pauksciukais, vienu zodziu kaip rojuje... biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 11, 09:35)
sitais tapetais visu sienu tikrai neklijuociau. Man is karto kyla asociacijos - tai arba jaunos, arba vienisos, arba gerokai pagyvenusios senjoros miegamasis. Seimos miegamojo as tokio neisivaizduoju. Kad lova stoves geletam fone, tai dar nieko, bet tik ne visas kambarys  rolleyes.gif .
Mano silpnybe yra pauksciukai (bet kokia israiska ir pavidalu), todel man labai grazu tapetai su sakelemis, pauksciukais, vienu zodziu kaip rojuje...  biggrin.gif .

tai tau labiau patys tapetai kliuna biggrin.gif bet cia skonio reikalas. bet as tada prie to pacio griztu - jei per daug, tada reiktu kitus tapetus rinktis.
Paziurejau tapetus dar karta - is kur tau tokios asociacijos doh.gif biggrin.gif Aplamai, as gal labai jau retai sieju tapetus su lytimi, amziumi, seimynine padetimi. Na, gal vaikiskus tapetus vienisam vyrui ir nelabai prideretu svetaineje klijuoti, bet daugumoje kitu atveju man tokiu asociaciju, kaip tau nekyla lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2013 - 09:43
QUOTE(Cobre @ 2013 01 11, 09:39)
tai tau labiau patys tapetai kliuna  biggrin.gif  bet cia skonio reikalas. bet as tada prie to pacio griztu - jei per daug, tada reiktu kitus tapetus rinktis.
Paziurejau tapetus dar karta - is kur tau tokios asociacijos  doh.gif  biggrin.gif  Aplamai, as gal labai jau retai sieju tapetus su lytimi, amziumi, seimynine padetimi. Na, gal vaikiskus tapetus vienisam vyrui ir nelabai prideretu svetaineje klijuoti, bet daugumoje kitu atveju man tokiu asociaciju, kaip tau nekyla  lotuliukas.gif

man visada kyla, ypac ziurint i patalyne arba tapetus mirksiukas.gif . Bet velgi, priklauso nuo spalvu (solidu/saldu/provincialu), nuo rasto stambumo ir margumo ir t.t. ir pn. As, matyt, jautri lotuliukas.gif .
Atsakyti
kuzdaite grazus tapetai. As tik imciau ne melsvam fone, bet cia skonio reikalas. Jei nenori klijuot visko tai ir neklijuok, daryk kaip tau grazu 4u.gif O kiek ju kaina gaunasi, nematau sitam puslapy g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 11, 09:58)
man visada kyla, ypac ziurint i patalyne arba tapetus  mirksiukas.gif . Bet velgi, priklauso nuo spalvu (solidu/saldu/provincialu), nuo rasto stambumo ir margumo ir t.t. ir pn. As, matyt, jautri  lotuliukas.gif .

O man geliu gali buti daaaaauuuuuuug - nemaiso. bet.... pas mane nera ju doh.gif
Atsakyti