QUOTE(NerBog @ 2013 01 12, 09:16)
Aš ir nežaidžiu patalynės saplvomis

Tiesiog taip yra šiuo metu. Negi dabar mesti lauk ar išdalinti kam nors esamą patalynę ar ranksšluosčius, kurių spalva irgi ne visų dera vonioje, ir viską pirkti iš naujo? Čia retorinis klausimas
Suprantama, kai užeis noras atsinaujinti, prieš pirkadama pagalvosiu apie spalvą. Bet kai tiek visko dar trūksta, tai šita man yra smulkmena
As atidejau netinkamiausia man patalyne tam atvejui, jei sveciai atvaziuotu. Irgi negerai, bet kol kas bus taip (bet kokiu atveju, ta patalyne tik pora kart esu panaudojusi per visa ta laika, kiek name gyvenam, musu draugai nakvoja savo namuose

), kai keisiu patalyne sau, tada sita naudota liks sveciams. na, taip ir suksis ratas. Nakvoti pas mus lieka karta i kelis metus, tai galvos nekvarsinsiu del tokiu smulkmenu, kaip nauja sveciu patalyne. Ranksluoscius pakeiciau. Taip, pinigu vis truksta ir mums ivairiems svarbesniems daiktams. Bet pamaciau, kad tokios smulkmenos nekainuoja labai jau daug, o efektas didelis buna. per akcijas bambukiniai dideli man po 20 lt kainavo, paskyriau tam simta litu, uz kuriuos namuose nieko grandiozinio nenuveiksi ir turiu ramia galva. Senus ranksluoscius prametau sistemingai, tie kurie netinka prametymui, nukeliavo i tamsu vonios kamputi ir naudojami sekmingai pagal paskirti - pirtys, gamta, keliones (is ten ir negrizta

).
QUOTE(vida777 @ 2013 01 12, 10:52)
siuo klausimu tavo natura yra pati artimiausia mano dusiai. As nebetaupau tik tada, kai jau neviltis uzknisa kazka kazkur rasti, o laukti kelis metus negaliu, nes jau nuo zmoniu sarmata

. Ir dar, lempoms galiu isleisti daugiau, nei bet kuriems kitiems dalykams (cia jau silpnybe).
Del tapetu visada sakau - uz tokius pinigus gali isigyti gera paveiksla - papuosi bet kokia siena - kuri bet kada gali nusikabinti ir bet kurioje kitoje vietoje panaudoti, o tapetus gali tik nuplesti ir ismesti.
Dziugu, kad nemazai lietuviu gali "sau leisti" neskaiciuoti...
Del kilimines dangos turiu nemazai patirties, kai isklotas visas aukstas, tuo paciu ir miegamasis. Butu malonu, jei nebutu nepraktiska. Kas liecia demes, jas dar galima isvalyti, bet dulkiu kaupimasis mane varo i nevilti - na negaliu saves niekaip apgauti, zinau, kad ju ten pilna ir jokiais budais neissiurbsi. Man daug mieliau tureti svarias grindis, karta per savaite dregnai issluostyti ir pasitiesti del jaukumo kilimeli, nei pilna dulkiu kilimine danga.
As irgi prie taupykliu

Ranka nekyla daug moketi. ypatingai uz daiktus, kuriu pilnos pardes, kainos absurdiskos, o kokybe abejotina. Galiu metu metais ieskoti to, ko man reikia
Taip, del kiliminiu dangu minuso tu absoliuciai teisi
QUOTE(Grikute @ 2013 01 12, 11:19)
Mergaites, turiu klausimuka. Uzsisakem vonioj spinteles tokias kaip virtuvei, su medzio masyvu. Dabar galvoju, virtuve kaip virtuve, bet vonioj temp skirtumai, dregme. Ar nieko neatsitiks toms masyvo durelems?
O del kilimu dar toks niunsas. Susidejome tamsiais parketlentes. Meistrai sako, jei uzdesite kilima, tai po kurio laiko po kilimu ir liks tamsesne vieta. Tai ka dabar daryti? Kilimuko manau vis tiek kazkur reikes;)
Pas mane masyvo spinteles vonioje. Sis tas joms nutiko, bet ne nuo dregmes. Ten tiesiog as rizikavau, nes mazai dar patirties darbe vaikinas turi. Bet nesinervuoju, viskas man ten gerai. O nuo dregmes pradzioj siek tiek vaiksciojo kai kuriose vietose. Dabar jau jei ir vaiksto, tai minimaliai, as to nebematau.
As kita varianta esu maciusi. Visos grindys su laiko tamsejo, o kilimu vietoje liko sviesios demes. Na, tiesia metai is metu kilima i ta pacia vieta ir vargo nemato.