Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2012 12 23, 11:31)
SOOOOOOOOSSSS, merginos padekit, juk daugelis pirkot tuos paltukus  4u.gif

QUOTE(proksi @ 2012 12 23, 11:56)
Man ugis 169, bet rankos ilgos smile.gif pernai pirkau striukyte trumpa is landsendo, tai rankoves vos vos ant ribos. o gal galit ismatuoti savo rankoves ilgi ? koki dydi turite ? gal kas turi M dydzio paltuka - striukyte, gal galetu pamatuoti ? nes nenoriu buti buratinu smile.gif

As ilgaranke irgi, regular rankoves tik tik tinka, buciau geriau emusi Tall 4u.gif mano ugis 170cm. Bet rankos ilgos ir peciai platoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 12 23, 12:11)
panos, ar esate kas is USA pirke vaistukus, kuriu sudetis  ir veikimas butu panasus i Sinupret?  4u.gif

jau radau pati drugstore  biggrin.gif

Laba 4u.gif Imeskit nuorodele ax.gif Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Old Navy atsiunte i e-maillaiska ir dabar kuris tas kodukas blush2.gif apsvieskit tundra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 23, 13:37)
Nemazinti jie. Pagal ON lentele puikiai atitinka.
5T su 105.5cm kaip tik buvo? Nu mes puikiai su 108cm dabar nesiojam 4T, tikai nera striuka. Kaip tik jam. Tik pas mus tamsiai melyna striukyte   g.gif

Ideeli RED SALE siandien bus  bigsmile.gif

Nu tikrai taip, uz tai reikai ziuret pagal savo vaika, mano tai ilgakojis ir ilgarankis ir visas sliekas, uz tai sakau 5T kaip tik kita ziema manau tikrai bus trumopos rankoves ir ilgis, nes dabar idealiai viskas, o mergaitai rankoves kita ziema gal ir bus geros, bet ilgis bus trumpas jei pastyps daugiau verysad.gif tuoj imesiu foto

user posted image

soryy niekaip neapvercia, bet va maniskiai su 4T IR 5T kombiais, kas kitiems metams bus tikrai gerai tai kelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 gruodžio 2012 - 13:32
Anerita, gal kaledu elniu sulaukem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 12 23, 13:06)
tada tikrai imk Tall, tai nebus bedos del rankoviu ilgio, o ir dirzas nebus per aukstai.
turiu pas save anytos regular L dydi. ji tik per kaledas atvaziuos ir pasiims.
jei nori, atvaziuok pasimatuoti  smile.gif

kokiam rajone gyveni ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hellada @ 2012 12 23, 15:01)
As ilgaranke irgi, regular rankoves tik tik tinka, buciau geriau emusi Tall  4u.gif mano ugis 170cm. Bet rankos ilgos ir peciai platoki  4u.gif

vat pas mane ta pati istorija doh.gif o gal kas turi tall pirkusi ? idomu kaip ten su ismatavimas ? smile.gif

o kaip tau dirziukas ne per aukstai ?
Atsakyti
Per kiek mazdaug 6pm atsiuncia prekes, pvz batus? laukiu savuju vos ne menesi-galvoju ar ne per ilgai , gal nebent gaudo manaji zveri ir tik ruosiasi siut man batus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 23, 13:33)
o kiek tavoji  pupa cm. ?  bigsmile.gif
maniske apie 1 m. tai 4 T ar 5 jamt  ?
kokiam sezonui si striuke skirta  g.gif
ir dar durnas klausimas  blush2.gif
gap ,old navy ,banana republic... vienam saite sudieti ,cia kaip suprast ,gamintojas tas pats tik skyriasi pavadinimas  ar kaip ? ir jei yra kodas jis galiojuoja viskam ,ar tik pvz ON , ar atskirai Gap... g.gif

maniske 1 m. ugio smile.gif emiau 4T tai ir kombikelnes tik tik ir striukyte smile.gif
nepasakyciau, kad labai silti kombiai, bet kadangi turim kita tai nelabai dideliam minusui ar mazam + labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 23, 13:03)
Katik pamatavau saviski, 108cm jau blink.gif Pries kelis men buvo 102cm kazkur. 4T dabar nesiojam. 
5T  4u.gif
jei dabar nesiosit, tai 4T, jei kitiems metams, tai 5T.
Ziemine ji.
Kodukas galioja tas tik ON. Gap buna atskirai puslapyje ju, taip pat ir Banaba republic.

Aciu ,Puma ,tu kaip visada good.gif

Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2012 12 23, 14:33)
maniske 1 m. ugio smile.gif emiau 4T tai ir kombikelnes tik tik ir striukyte smile.gif
nepasakyciau, kad labai silti kombiai, bet kadangi turim kita tai nelabai dideliam minusui ar mazam + labai gerai smile.gif

aciuks,o sios nebandei ,sita tai mergaitiska ...
http://oldnavy.gap.c...p...0&cid=91034
o ka turit siltesnio ,koki kombi ?

nezinau ka cia man daryt , ka pirkt ,
maniskis Reima ,vientisas kombis ant rybos ,jau matau nepatogu jai (nors tikejausi kad uzteks ir siai ziemai ),UCB pukine ne per daug pasitikiu ir i darzeli gaila...Columbijos kombiu nemaciau dabar siltu sieroj , ir dydziu nera...tai ir ka cia sugalvot (atskirai striuke i kelnes kombinacija daryt is skirtingu vietu pirkt )patarkyt,ka bigsmile.gif gal uzmatet kur kombius gerom kainom g.gif
pasimeciu jau as,kaip cia protingiau padaryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 23 gruodžio 2012 - 13:47
QUOTE(T.A.K. @ 2012 12 23, 14:32)
Per kiek mazdaug 6pm atsiuncia  prekes, pvz batus? laukiu savuju vos ne menesi-galvoju ar ne per ilgai , gal nebent gaudo manaji zveri ir tik ruosiasi siut man batus biggrin.gif

tai emailu uzklauskyt Tauryte ,konkreciai koks uzsakymas ....man buvo kad laukiau kasmyra ,tiek pat ,parase kad uzsakyta,kai jau kiti gavo ,o as ne,parasiau email,isejo ,kad nebuvo mano prekes sandelyje ir atsauke uzsakyma doh.gif
Atsakyti
Ar nesulaukiam siandien siuntinuku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 23, 14:57)
tai emailu uzklauskyt Tauryte  ,konkreciai koks uzsakymas ....man buvo kad laukiau kasmyra ,tiek pat ,parase kad uzsakyta,kai jau kiti gavo ,o as ne,parasiau email,isejo ,kad nebuvo mano prekes sandelyje ir atsauke uzsakyma  doh.gif

turiu vilti kad gausiu biggrin.gif ir tai labai greit-pasirodo kad gavau net saskaita apmokejimui uz juos tik kad ne visi mato kelias saskaitas iskart-virsutine apmoka, zemutine ne biggrin.gif -einu taisytis, viliuos anerita atiduos ir batus kartu lotuliukas.gif mea culpa,mea culpa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 23 gruodžio 2012 - 14:01