Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(evvva @ 2012 12 23, 13:41)

o ka turit siltesnio ,koki kombi  ?
nezinau ka cia man daryt , ka pirkt ,
maniskis Reima ,vientisas kombis ant rybos ,jau matau nepatogu jai (nors tikejausi kad uzteks ir siai ziemai ),UCB pukine ne per daug pasitikiu ir i darzeli gaila...Columbijos kombiu nemaciau dabar siltu sieroj , ir dydziu nera...tai  ir ka  cia sugalvot (atskirai striuke i kelnes kombinacija daryt is skirtingu vietu pirkt )patarkyt,ka  bigsmile.gif gal uzmatet kur kombius gerom kainom  g.gif
pasimeciu jau as,kaip cia protingiau padaryt  g.gif

Prismoj neziurejot? Dabar kaip tik nuolaida virsutiniams rubam. ICEPEAK suomiski superiniai kombiai thumbup.gif Siaip kaina nera maza, bet ziemos antroj pusej nupigina, ir jei dar kokia -40% nuolaida visiems rubams buna, tai tikrai uz gera kaina galima paimt. Maniske jau antra ziema nesioja 4u.gif
As ir sau pasiemus Icepeak striuke ir kelnas, tai nuo kalniuku su vaikais super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 23, 13:37)
O tai ko cia del Landsend taip sujudot? Yra kokiu nuolaidu? bigsmile.gif

coia as subalamutijau, nusprendziau striuke nusipirkti lotuliukas.gif tai mergytes saunuoles konsultuoja smile.gif
Atsakyti
Labas
Kaledų Elniai pas mane jau atriedėjo su dovanomis, dabar einu rusiuot, baigsiu rusiuot tik po kelių valandų, paskelbsiu temoje kai jau galesite mane atakuoti , kol kas neskambinkite, nes nieko negalėsiu pasakyti, o tik trukdysis darbas man. Turiu susirušiuoti
Rasau is pradziu temoje, del laiko trukumo, kas gali paimti kitų miestų dezutes rasykite į Taurės emeila, tada rytoj išsiūsim ryte, 
Ieskau kas paims siuos miestus UTENA, ALYTUS, PANEVĖZYS, ŠIAULIAI, TAURAGĖ, MAŽEIKIAI, RASEINIAI, MARIJAMPOLĖ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 23 gruodžio 2012 - 14:18
QUOTE(anerita* @ 2012 12 23, 15:18)
Labas
Kaledų Elniai pas mane jau atriedėjo su dovanomis, dabar einu rusiuot, baigsiu rusiuot tik po kelių valandų, paskelbsiu temoje kai jau galesite mane atakuoti , kol kas neskambinkite, nes nieko negalėsiu pasakyti, o tik trukdysis darbas man. Turiu susirušiuoti
Rasau is pradziu temoje, del laiko trukumo, kas gali paimti kitų miestų dezutes rasykite  į Taurės emeila, tada rytoj išsiūsim ryte,  
Ieskau kas paims siuos miestus  UTENA, ALYTUS, PANEVĖZYS, ŠIAULIAI, TAURAGĖ, MAŽEIKIAI, RASEINIAI, MARIJAMPOLĖ,

Valiooooo 4u.gif
Atsakyti
Kokios puikios naujienos!!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 12 23, 16:18)
Labas
Rasau is pradziu temoje, del laiko trukumo, kas gali paimti kitų miestų dezutes rasykite  į Taurės emeila, tada rytoj išsiūsim ryte,  
Ieskau kas paims siuos miestus  UTENA, ALYTUS, PANEVĖZYS, ŠIAULIAI, TAURAGĖ, MAŽEIKIAI, RASEINIAI, MARIJAMPOLĖ,

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(dziuginta @ 2012 12 23, 13:08)
O kelinta panasiai  ON pildo? 4u.gif

ten ne kelinta valanda, o kaip kokia diena smile.gif kai sumazeja asortimentas, va tada papildo smile.gif tai laukiam smile.gif nes tikrai buna gerom kainom ir geri rubeliai, ypac vaikams smile.gif
Atsakyti
Utena galiu paimti ten turbut mano bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 23, 15:41)
Aciu ,Puma  ,tu kaip visada good.gif
Papildyta:
aciuks,o sios nebandei ,sita tai mergaitiska ...
http://oldnavy.gap.c...p...0&cid=91034
o ka turit siltesnio ,koki kombi  ?

vat sita ir turim smile.gif ir tas rudas kombikelnes, tai tikrai ne -10 skirti, nebent po apacia dar vilnonines kelnytes ir vilnonini megztuka deti, bet ir tai man uz juos geresne net carters, nors ir po carteriu dedu dar plonas merino wool timpukes, bet pats kobis rimtesnis nei ON, bet kadangi turim 2, tai man jie abu geri, vienas vienam orui, kitas kitam smile.gif
Atsakyti
sierros koda turim koki didesni?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 23, 15:34)
vat sita ir turim smile.gif ir tas rudas kombikelnes, tai tikrai ne -10 skirti, nebent po apacia dar vilnonines kelnytes ir vilnonini megztuka deti, bet ir tai man uz juos geresne net carters, nors ir po carteriu dedu dar plonas merino wool timpukes, bet pats kobis rimtesnis nei ON, bet kadangi turim 2, tai man jie abu geri, vienas vienam orui, kitas kitam smile.gif

aha, as irgi merino wool rubelius dedu po kombiu..
na dar paprasysiu ,uzrodyt ta Carters bigsmile.gif ....katras cia siltesnis ne ON...
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 23, 16:50)
aha, as irgi merino wool rubelius dedu po kombiu..
na dar paprasysiu ,uzrodyt ta Carters  bigsmile.gif ....katras cia siltesnis ne ON...

http://www.carters.c...e...ulti&start=

va toki turim, tik pirkau per akcija uz 29 $, dabar kaina jie pakele unsure.gif
Atsakyti
[quote=anerita*,2012 12 23, 15:18]
Labas
Rasau is pradziu temoje, del laiko trukumo, kas gali paimti kitų miestų dezutes rasykite į Taurės emeila, tada rytoj išsiūsim ryte, 
Ieskau kas paims siuos miestus UTENA, ALYTUS, PANEVĖZYS, ŠIAULIAI, TAURAGĖ, MAŽEIKIAI, RASEINIAI, MARIJAMPOLĖ,
[/quote
Cia 12.16d siunta?
Atsakyti