Ačiū, merginos, kad skaitot
Bandysiu tęst toliau
Einam į Sirmionės semaniestį

Prisėdam paplūdimy, ir čia atbėga mažos žavios reketininkės

Išsitraukiam sausainius, tai prisistato dar mažesni išalkėliai

Pajusti smulkius paukščiukų nagučius duodam ir mažiesiems italiukamas-pasidalinam su jais sausainiais

Lapkričio vidury jau miestelis pasipuošės šventėms
Papildyta:Lapkričio grožiai (rašau "lapkričio" ir pačiai nesitiki)

Kapitonas iš laivo rodė namą, kuriame gyveno Patricija Kalas. Radom jį

Papildyta:Visiška ramybė. Galėčiau čia ir likti. Ir pasirodo ne aš viena

Paprasti pavadinimai taip romantiškai skamba

Reiktų prisėst pavalgyt, bet vaikai išsidera ledų. Jų ir prisiperkam, nors nekepina karštis. Bet valgom juos kur tik randam
Papildyta:Norėčiau dar pasivaikščioti, gal net praleisti visą dieną čia, bet mano bendrakeleiviai nerimsta, tai traukiam link mašinos

Pabuvojom tik vienam Gardos miestelyje, o juk Garda - didžiausias Italijos ežeras!!!
Važiuojam link Veronos. Pakeliui matom vandens parkų iškabas. Jei laiko ir noro yra, tai galima gan smagiai pralesti dieną ten.
Pasiekiam Veroną. Žinau, kad jos senamiestyje eismas uždarytas, ir mašinos gali važiuoti tik su leidimais. Todėl baisiausiai nervinuosi, kad netyčia neįvažiuot, kai MB atsipalaidavęs tvirtina, kad pamatysim gi ženklus ir apsisukti galėsim bet kur. Pasistatom mašiną, o man neramu, ar ten ne tokia pati leidimų sistema, kaip prie mūsų apartamentų Bergame. Vyras nueina į parduotuvėlę pasitikslinti, ar galima statyti mašiną, pardavėjas patvirtina, kad galima. Bet automatas leidžia nusipirkti bilietėlį tik 3 valandom. Na, po trijų valandų teks MB grįžti ir prasitęsti stovėjimą. Be to, tas keistuolis pardavėjas siūlo į senamiestį eiti pro šalia jo parduotuvės esantį skersgatvį, kai matau, kad senamiestis priekyje....

Papildyta:Aikštės pradeda puoštis šventėms, tai į kadrą įlenda kokia krano dalis ar šiaip, nefotogenišks prietaisas

Žmonių centrinėse gatvėse be galo daug. Čia jau visai kitoks vaizdas lyginant su kurortiškąja Sirmione.
Gal dėl to, kad šeštadienis, gal dėl to, kad daugelyje drabužių parduotuvių išpardavimai, bet net sekmadienį Venecijoj nebuvo nei trečdalio tos masės žmonių, kuri buvo čia...

Prie Giuljetos balkono vos prasibrovėm, bet čia vietos maža, tai gal visą laiką taip