Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpas pasiblaškymas po šiaurės Italiją

šaunus reportažas wub.gif laukiu nekantriai tęsinio rolleyes.gif
Atsakyti
Rimuk, gražios nuotraukos ir puikus pasakojimas 4u.gif Stoju į laukiančių tęsinio gretas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2013 01 04, 20:12)
Rimuk, gražios nuotraukos ir puikus pasakojimas 4u.gif  Stoju į laukiančių tęsinio gretas mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif -laukiu tęsinio smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Tuoj ir pabaiga verysad.gif

Grįžtam į savo laikinus namučius tik tryse, nes vyras su vyresnėle išvažiavo priduoti mašinos. Tiesa, ją turėtume atiduoti kitos dienos rytą, bet kadangi jau niekur nebevažiuosime, tai geriau reikalus sutvarkyt kuo anksčiau.
Praeinam pro vieną piceriją, kurią rekomendavo Guliana - pilnut pilnutėlė, ir dar yra laukiančių...

Hm... vadinasi vakarienė bus namuose. Užsukam į parduotuvę maistuko ir namo.

Grįžę prie durų randam vazonėlį su rašteliu nuo Giulianos. Klausė, kada jai ryt ateiti....

Netrukus grįžta chėbrytė, pridavusi mašiną. Sakė, niekas ten jos neapžiūrinėjo. Žodžiu, lauksim sąskaitos rezervacijos nuėmimo. blink.gif

Pavakarienaujam, o ką dabar?
Vėl pasivaikščioti į miestą. Einam pro tą pačia piceriją, ji vis dar pilna... blink.gif Va kuris tikrasis mėgavimasis maistu ir draugija thumbup.gif

Tiesa, mūsų fotikas su tamsa nedraugauja, tai porą pasiliejusių nuotraukų tik įdėsiu...

Oreo centras priduodant mašiną

user posted image

Dar nutipenam į mugę, bet ji jau nedirba

user posted image
Papildyta:
5 diena

Šiandien išskrendam namo, ir jau nėra to atostogų jausmo, tik mintis, kad šiandien išskrendam... verysad.gif

Po pusryčių aš dar noriu išlėkt pasivaikščioti, o vaikai tingi. Tai išsprendžiam tą problemą paprastai, kas lieka - tvarko kambarius, o kas išeina, tas išeina... tongue.gif
Trejetą valandėlių pasimėgaujam paskutiniais vaizdais (tiesa, be fotiko) ir vos grįžus sulaukiam ir Gulianos.
Papasakojam, kur buvom. Ji nustemba, kad “net” iki Venecijos nuvažiavom... Hm, taigi tik 200 km.... blink.gif
Paskui pagiria, kad labai išauklėti vaikai. Matyt sutvarkytų apartamentų nesitikėjo rasti nail.gif

Atsisveikinam ir apsukę paskutinius ratus traukiam link oro uosto.

Grįžus namo pasitinka pilkas, dar be kalėdinių papuošimų, miestas, ir 3 laipsnių šiluma...

Štai ir viskas. Kelionė baigėsi friends.gif
Toks tas mano pirmas blynas reportažų blyninėj.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 06 sausio 2013 - 15:37
Noriu padėkoti už pagalbą besirengiant kelionei: Cobrei, Arunai, Linolei, Klarai ir kitoms mergaitėms, padėjusioms patarimais, repotažais.

Per Kalėdas dovanų gavau knygą: Jurkevičius, Jurkevičienė "Italija"
Skaitau ir kiekvieną sykį aikčioju:
-A, tai štai kodėl.... Jo? Geras?!.... Tikrai, tas tai teisybė...
Žodžiu kalbuosi su knyga lotuliukas.gif

Ir joje išskaičiau tokią mintį, kuri skamba maždaug taip: Italijos negalima praryti vienu kąsniu, reikia ja mėgautis.
Tai aš ją prarijau vienu kąsniu, ir jaučiuosi dar alkanesnė nei prieš tai... Tai teks grįžti, ir ne vieną kartą, kad pasisotinčiau... doh.gif biggrin.gif

Ačiū visiems skaičiusiems. 4u.gif
Visiems gerų kelionių ir gero oro! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 06 sausio 2013 - 16:01
QUOTE(Rimukas @ 2013 01 06, 16:59)
Noriu padėkoti už pagalbą besirengiant kelionei: Cobrei, Arunai, Linolei, Klarai ir kitoms mergaitėms, padėjusioms patarimais, repotažais.

Žodžiu kalbuosi su knyga  lotuliukas.gif

Ir joje išskaičiau tokią mintį, kuri skamba maždaug taip: Italijos negalima praryti vienu kąsniu, reikia ja mėgautis.
Tai aš ją prarijau vienu kąsniu, ir jaučiuosi dar alkanesnė nei prieš tai... Tai teks grįžti, ir ne vieną kartą, kad pasisotinčiau...  doh.gif  biggrin.gif

Ačiū visiems skaičiusiems.  4u.gif
Visiems gerų kelionių ir gero oro!  drinks_cheers.gif

Labai vykęs pirmas blynas thumbup.gif wub.gif Linkiu dar daug kartų pabuvoti Italijoj nes tikra teisybė kad ji traukia vis grįžti ir grįžti wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai už pasakojimą. 4u.gif

QUOTE(Rimukas @ 2013 01 06, 16:59)
Žodžiu kalbuosi su knyga  lotuliukas.gif

Šią knygą taip pat norėčiau perskaityti.
Pati knygų neperku. O bibliotekoje... g.gif Reiks draugei-nuolatinei mano bendrakeleivei atrašyti velnių, kodėl jos ten nėra. biggrin.gif
Atsakyti
Rimuk, puiki kelione, nuostabus tavo vaikai, nes tokiai greitai kelionei reikia kantruoliu. Ir saunuole, kad taip greit apsisprendei keliauti - ne visada skubiai priimti sprendimai buna blogi mirksiukas.gif biggrin.gif . As irgi dziaugiuosi, kad pirmas mano susitikimas su Italija ivyko ne sezono metu, kazkaip manau, kad ji jaukesne, kai turistu maziau, kai ilsisi po vasaros surmulio. Taip lengva tada pajausti jos grozi ir elegancija. Mes irgi grisim kada nors.
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 01 06, 16:04)
Linkiu dar daug kartų pabuvoti Italijoj nes tikra teisybė kad ji traukia vis grįžti ir grįžti  wub.gif

Ačiū drinks_cheers.gif
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 16:09)
Ačiū labai už pasakojimą.  4u.gif
Šią knygą taip pat norėčiau perskaityti.
Pati knygų neperku. O bibliotekoje...  g.gif Reiks draugei-nuolatinei mano bendrakeleivei atrašyti velnių, kodėl jos ten nėra.  biggrin.gif

Kaip perskaitysiu, galėsiu paskolinti mirksiukas.gif
QUOTE(Cobre @ 2013 01 06, 16:09)
Rimuk, puiki kelione, nuostabus tavo vaikai, nes tokiai greitai kelionei reikia kantruoliu. Ir saunuole, kad taip greit apsisprendei keliauti - ne visada skubiai priimti sprendimai buna blogi  mirksiukas.gif  biggrin.gif . As irgi dziaugiuosi, kad pirmas mano susitikimas su Italija ivyko ne sezono metu, kazkaip manau, kad ji jaukesne, kai turistu maziau, kai ilsisi po vasaros surmulio. Taip lengva tada pajausti jos grozi ir elegancija. Mes irgi grisim kada nors.

Cobre, ne tokie jau geri tie mano vaikai, tiesiog jiems ideali kelionė būtų poilsinė, bet kadangi tėvai nevažiuoja į poilsines, tai tempiasi vaikus į tokias kaip ši biggrin.gif Būna momentų, kai būnu žalia iš pykčio, kai niekas nenori eiti ten, kur siūlau... Ir šiaip pakoreguoja kelionės planus. Bet yra kaip yra cool.gif
O dėl skuboto sprendimo nesigailėjau nei sekundės. Ačiū, kad "užrodei" bilietus ir savo fotoreportažą wub.gif
Atsakyti
Viskas labai šaunu, blynas sėkmingas iškeptas ir be galo skaniai susivalgė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 01 06, 15:59)
Tai aš ją prarijau vienu kąsniu, ir jaučiuosi dar alkanesnė nei prieš tai... Tai teks grįžti, ir ne vieną kartą, kad pasisotinčiau...  doh.gif  biggrin.gif

Tikrai taip! drinks_cheers.gif Dar tiek daug vietų ten Italijoj, kur norėčiau neskubėdama apipėdinti, nors norisi ir kitas šalis aplankyt, bet mintys vis grįžta ir grįžta Italijon wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jega - saunus reportazas!!! wub.gif
seniai laukiau Gardos ezero aprasymo.. labai aciu Jums! thumbup.gif
Atsakyti