AIMEJA, daug tiesos pasakei. del vaiku, taip, labiausiai bijau to trecio vyro, todel sakau - geriau turet drauga, kuris vaikams atrodo kaip draugas, o ne gyvenantis kartu vel kazkelintas vyras. geriau tegul buna uztat tas draugas, kaip ir daugelis kitu draugu, o vaikai juk iprate, kad as siaip visuomeniska, su daug kuom bendrauju, to mano draugo gal ir nesureiksmintu pernelyg. todel net isileisti man ji nakvoti butu problema, ai,....vienzo, kaip sidabra pasake, man vibratorius telieka (nors tokio net neturiu.)
taigi, vaikai lemai nemazai, bet visgi ir kaip kitos raso - mano kiti poreikiai, pasikartosiu, nesu tipine moteris, labai man PATINKA BUTI VIENAI, NEPASIGENDU ZMONIU, IR TT. gal kad ir taip sukuos tarp ju, todel nera poreikio vyro-moters rysiui, o dar kai plius esu toki patyrus, ir ka...ne stebuklai.
dabAR KAI Kas is gyvenimo. turiu simpatija savo darbe, jau rasiau kitoj temoj. vat jis man ir tiktu "ant sekso"

, kaip supratau, jis pats nepatenkitnas, kai vos susipazines su moterimi, yra kvieciamas krautis smutkiu ir gyventi kartu:) uz mane apie 10m vyresnis, irgi turi vaiku, seniai su ex negyv, darboholikas, 3darbai na ir.... na ir ka, bet vertybes totaliai skiriasi, sutampa tik musu sakinys "vaikai - man viskas".

taigi, ir man ir jam - musu savieji vaikai yra viskas. visa kita - ziauri chemija, trauka, kuri spirguliuoja koriduoriuose, darbas saltas, oficialus, nepaflirtuosi net kiek norisi

(is pat pradziu jis manes is vis nedomino, nes net realiai nepazinojau jo, netgi su ironija patraukdavau per danti jo kai kuriuos iprocius, o po to...atsirado kazkokia superine trauka po vieno vakarelio rudeni(va ka reiskia, pabendrauti neformalioj aplinkoj).
dukart realiai tik i savaite matomes, dvejuose vakareliuose esame sudalyvave, ir siaip dukart yr pavezes mane masina. paskutini karta, ana savaite, jis man ir sako vezdamas, pusiau juokais: paimk mane ant sekso....
dieve, galvoju, bet net ir tas dalykas komplikuotas. o jei sekso jam reiks triskart per savaite, nes man uztenka - sykio i men

nu rimtai, kai pirmasis vajus nueis, as tikrai nesu seksuojanti kas antra diena... dieve dieve, galvoju su savo tokiais isskirtiniais poreikiais, isvis man sleptis po lapais...