QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:44)
Jei vyrui atsirastu toks poreikis, iskarto gi detum i krumus.
Na ir kas, kad ji ispejai, del savo poziurio, jam del to lengviau nebus. O jei jis nores buti salimais taves, privales meluoti tau, ar zaisti pagal tavo taisykles- gyvens atskirai, kai nori kartu. Toks melas tave tenkintu labiau, nei tavo pacios melas?
kara kum, nuosirdziai, bet amn tavo postai kelia nuosirdzia nusotaba iki kaulu smegenu

zinok, kazkas yr tavo postuose, kad dvelki labai baisiai jautria moterimi arba idealistine 20mete, ne kitaip.
tarkim, pirmas sakinys. neva, as deciau i krumus. visu pirma, niekas nededa is niekur i krumus. tai priklausytu, koks tarp musu rysys, ar ir man vystytusi noras buti kartu, ar ne. poriesingu atveju, nematau JOKIO SKIRTUMO, PABREZIU, JOKIO, tarp normaliai esanciu poru, kuomet mergina ar jaunuolis jau noretu isipareigoti, o antroji puse - neskuba. taigi, nekrauk visu tragizmu mano pasirinktai pozicijai, nepritempinek, nedaryk dirbtinu tragediju, nes tokie procesai vyksta tik ka auksciau paminetuose santykiuose.
nieko jis neprivales, ir nieko as nenoriu. melo nenoriu. noru, kadd jis butu atviras.nes tai mano vertybe. tau ramiau?

taip, labai noriu, kad taip ir pasakytu: brangioji, STOP, man per skaudu, nebeteskime to. as noriu seimos, matau to nenori. LYGIAI taip pat mano atveju. graziai pabaigciau rysi.
na, siuo atveju, netgi pasigirsiu, esu padariusi dar geriau, zmogiskai nesuvokiama prasme. esu perlipus per save (zmogui, kuriam lb buvau neabejinga,mylejau,o jis pamazu veso) ir sugebejau testi santykius, to pasekoje, ir Dievas, kaip sakoma, mane apsaugojo, mano jausmai transformavosi. likom draugais, pazistamais. taip kad. tragediju nebuna.

ziauriai ciniskai pasakysiu. musu meiles tragedijos daugumoje nuo musu egoizmo lygio.

vienas isizeis ant tiek, kad trenks lekste i siena. kitas - ant tilto nueis. kitas - eilerasti sukurs. kitas - zombiu pataps. reakcija priklauso nuo musu PACIU.
taigi, sugriztant. manes melas netenkitnu. nieko nenoriu ikalinti. kartoju, jei prisirisimas vienodai nesivystytu ir vienodu minciu nekeltu, santykiai nutruktu (jei vienam butu per skaudu juos testi.) o jei sutaptu, tai ka gi. gerai.
dar sugriztant prie savinimosi temos.. buvo, kas savinosi mane. ne VELTUI tai minejau. ne veltui tam poste. viskam turiu patirti. ir tas savinimasis ir buvo toks: nedirbimas su savim. buvo nuo proto nusokes gerbejas, vardas placiai zinomas mieste, bet zmogus tai shizo... pasimokiau JUODAI. reikalavo, atakvo, po 10-15sm per diena, vadino mane baisiaja ir visaip, kad jis mirsta ir tt, nors as jam isvis nieko nebuvau zadejus per nago juodyma. rupinosi jis manim visaip nors jo niekas neprase, nesyk net i kavine nebuvau pasiulus PATI nueiti, tempdavos sykiu 9ir tubut manydavo kad del manes aukoja viska.) ilga ziauri istorija.
ojojau, dabar galvoju, prie kiek minciu tavo galiu prisikabinti kad ir tavo teiginio: seimos kurimas tai nera santuoka, nes tarkim, toksai teiginys kelia nesauguma didziajai moteru daliai, bet, tebunie...