Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

Nu ligota, tai ką dabar? Eit nusišaut su durų rankena? biggrin.gif Gal man ligotos atrodo tos, kurios be virtuvės gyvenime daugiau nieko nemato, bet toks juk žmogaus pasirinkimas, tegul gyvena kaip nori, man kas. Nervina tik kai ima mokyti kaip teisingai gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 09, 16:17)
Nu ligota, tai ką dabar? Eit nusišaut su durų rankena? biggrin.gif Gal man ligotos atrodo tos, kurios be virtuvės gyvenime daugiau nieko nemato, bet toks juk žmogaus pasirinkimas, tegul gyvena kaip nori, man kas. Nervina tik kai ima mokyti kaip teisingai gyventi smile.gif

cia matai sitam forume turi but labai kieta arba nepastebima, antraip visvien kam nors pasirodysi ar tai ligota, ar tai dar kokia nekokybiska.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:44)
1.Jei tau jo nereiketu, tu vyro-meiluzio neieskotum su tokiu spec. reikalavimu paketu

2.Taip, tavo pasirinkta pozicija yra saugi,

1. nu zinokit net IDOMU pasidare. tai jau kokie tie mano SPEC reikalavimai meiluziui. taip, minejau istikimybe, nes neieskau varianto, kad dulkintis su 7 vienu metu pagreciui. neva pastarasis variantas tai jau butu moralesnis, ar ne? toliau ziurim i tuos mano reikalavimus. i meiluzio turtus nepretenduoju, pinigu nereikalauju, kad alga parnestu - nereikalauju, (ir dar kad alga nuolat sistemingai kiltu - taip pat ne); kad mane islaikytu nereikalauju, kad kavines apmoketu - taip pat ne, kad ydas savo kuoptu - taip pat ne (isskyrus , kai kurias silpnybes, kurias lai praktikuoja, kol manes nera pries akis biggrin.gif ). juk pastarieji dalykai labai yra reikalaujami jusu, einanciu gyventi kartu su savo isrinktuoju.
kad zalias morkas ar vegetaru butu nereikalauju, bet kad nevadintu mano mitybos "triusiu dieta" - taip. ir pagarbos man ir manajam budui - taip (kaip kad as nevadinu jo dietos lavonvalgyste, tarkim.) ax.gif
...
dar manau, istikimybe sveika higienai ir psichikai, ir siaip, naturaliam prisirisimui esant.

tai turbut baisulingi reikalavimai??

2. ir velgi. trukt is vadziu, vel nuo pradziu. visai nesaugi ta mano pozicija. rasiau pirmuose postuose, kad galiu pati isimyleti, ziauriai noreti to zmogaus. deja, tuoj pat parasiau, kaip elgiuosi tokiais atvejais, jei matau, kad as pati tam zmogui DZIN, as to zmogaus NESISAVINU, (todel ir vartojau "savintis" blogaja zodzio prasme; is to ir kilo ta diskusija), jam nekimbu i atlapus, neklykiu, nesantazuoju, prie altoriaus netempiu, nes vice versa, pati nekesciau, jei mano atzvilgiu butu daromi tokie dalykai. rasiau, kad tokiu atveju, dirbu su savim, savo jausmais naturaliai isplaukianciu loginiu issamprotavimu: negaliu NORETI zmogaus, kuris manes nenori, negali ivykti tragedija, nes negaliu net realiai laikyti tai praradimu, juk is esmes nieko ir nebuvo (tas zmogus taip realiai ir nepasiulo savo sirdies ir kt lobiu); na, trumpai tariant, gali verkti tik del TIKRO DRAUGO, jo netenkant, o ne DEL NETIKRO DRAUGO, ar del to, kad nebuvo ar netapo tuo TIKRUOJU...

taigi, nera saugi ta pozizcija, kaip ka tik parasiau. ir kitas sakinys, kad vargiai ir imanoma isvis, nes kaip ir nuspejau, meiluzis liaudyje o ir is daugumos pasisakymu yra toks kuno skudurelis, su kuriais galima 'varyti" daugiskaita ir vos ne pagreciui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2013 - 18:24
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:44)
Jei vyrui atsirastu toks poreikis, iskarto gi detum i krumus.
Na ir kas, kad ji ispejai, del savo poziurio, jam del to lengviau nebus. O jei jis nores buti salimais taves, privales meluoti tau, ar zaisti pagal tavo taisykles- gyvens atskirai, kai nori kartu. Toks melas tave tenkintu labiau, nei tavo pacios melas?

kara kum, nuosirdziai, bet amn tavo postai kelia nuosirdzia nusotaba iki kaulu smegenu 4u.gif zinok, kazkas yr tavo postuose, kad dvelki labai baisiai jautria moterimi arba idealistine 20mete, ne kitaip.
tarkim, pirmas sakinys. neva, as deciau i krumus. visu pirma, niekas nededa is niekur i krumus. tai priklausytu, koks tarp musu rysys, ar ir man vystytusi noras buti kartu, ar ne. poriesingu atveju, nematau JOKIO SKIRTUMO, PABREZIU, JOKIO, tarp normaliai esanciu poru, kuomet mergina ar jaunuolis jau noretu isipareigoti, o antroji puse - neskuba. taigi, nekrauk visu tragizmu mano pasirinktai pozicijai, nepritempinek, nedaryk dirbtinu tragediju, nes tokie procesai vyksta tik ka auksciau paminetuose santykiuose.
nieko jis neprivales, ir nieko as nenoriu. melo nenoriu. noru, kadd jis butu atviras.nes tai mano vertybe. tau ramiau? biggrin.gif taip, labai noriu, kad taip ir pasakytu: brangioji, STOP, man per skaudu, nebeteskime to. as noriu seimos, matau to nenori. LYGIAI taip pat mano atveju. graziai pabaigciau rysi.

na, siuo atveju, netgi pasigirsiu, esu padariusi dar geriau, zmogiskai nesuvokiama prasme. esu perlipus per save (zmogui, kuriam lb buvau neabejinga,mylejau,o jis pamazu veso) ir sugebejau testi santykius, to pasekoje, ir Dievas, kaip sakoma, mane apsaugojo, mano jausmai transformavosi. likom draugais, pazistamais. taip kad. tragediju nebuna. ax.gif ziauriai ciniskai pasakysiu. musu meiles tragedijos daugumoje nuo musu egoizmo lygio. ax.gif vienas isizeis ant tiek, kad trenks lekste i siena. kitas - ant tilto nueis. kitas - eilerasti sukurs. kitas - zombiu pataps. reakcija priklauso nuo musu PACIU.

taigi, sugriztant. manes melas netenkitnu. nieko nenoriu ikalinti. kartoju, jei prisirisimas vienodai nesivystytu ir vienodu minciu nekeltu, santykiai nutruktu (jei vienam butu per skaudu juos testi.) o jei sutaptu, tai ka gi. gerai.

dar sugriztant prie savinimosi temos.. buvo, kas savinosi mane. ne VELTUI tai minejau. ne veltui tam poste. viskam turiu patirti. ir tas savinimasis ir buvo toks: nedirbimas su savim. buvo nuo proto nusokes gerbejas, vardas placiai zinomas mieste, bet zmogus tai shizo... pasimokiau JUODAI. reikalavo, atakvo, po 10-15sm per diena, vadino mane baisiaja ir visaip, kad jis mirsta ir tt, nors as jam isvis nieko nebuvau zadejus per nago juodyma. rupinosi jis manim visaip nors jo niekas neprase, nesyk net i kavine nebuvau pasiulus PATI nueiti, tempdavos sykiu 9ir tubut manydavo kad del manes aukoja viska.) ilga ziauri istorija.

ojojau, dabar galvoju, prie kiek minciu tavo galiu prisikabinti kad ir tavo teiginio: seimos kurimas tai nera santuoka, nes tarkim, toksai teiginys kelia nesauguma didziajai moteru daliai, bet, tebunie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2013 - 18:46
Given 4444. Kai sutiksi iš koto verčiantį vyrą, nebereikės ir šios temos.
Kol aplinkui yra tik tokie, kurie mažai tavęs verti, tol ir diskusijos.
Nuoširdžiai linkiu sutikti patį pačiausią
Kara kum žodžiuose daug tiesos. Aišku tiesa žeidžia, bet nesunaikina.
4u.gif
Atsakyti
kadangi tu su kara kum atstovauji" myliu lygu gyvenu su tavimi" pozicija, tai aisku daug tiesos atrandi jos postuose.
mano postuose taip pat daug tiesos - sakau, kaip paziuresi. iskeliau visus klausimus del susimetusiu/gyvenanciu kartu, visas abejones - nesureagavote ne viena.

ir ka reiskia sutikti is koto vercianti vyra? tai nereiskia automatiskai uzsinoreti gyventi kartu. be to, visi is koto verciantys vyrai atrodo normaliausi vyrai praejus tam tikram laikui smile.gif ir nematau cia nieko keisto, tokia chemijos ir fizikos derme ax.gif

o tema? na jusu pasisakymai dar ir labai parode kad tokie pamastymai tokia tema reikalingi. visuomene ir toliau sekmingai galvos, kas tokios kaip as - mazuma, ir kad mane reikia gydyti is visokiu ligu ir kompleksu ir suzeidimu. suprask, vedusieji/susimetusieji - ju neturi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 19, 23:48)
kadangi tu su kara kum atstovauji" myliu lygu gyvenu su tavimi" pozicija, tai aisku daug tiesos atrandi jos postuose.
mano postuose taip pat daug tiesos - sakau, kaip paziuresi. iskeliau visus klausimus del susimetusiu/gyvenanciu kartu, visas abejones - nesureagavote ne viena.

ir ka reiskia sutikti is koto vercianti vyra? tai nereiskia automatiskai uzsinoreti gyventi kartu. be to, visi is koto verciantys vyrai atrodo normaliausi vyrai praejus tam tikram laikui  smile.gif ir nematau cia nieko keisto, tokia chemijos ir fizikos derme  ax.gif

o tema? na jusu pasisakymai dar ir labai parode kad tokie pamastymai tokia tema reikalingi. visuomene ir toliau sekmingai galvos, kas tokios kaip as - mazuma, ir kad mane reikia gydyti is visokiu ligu ir kompleksu ir suzeidimu. suprask, vedusieji/susimetusieji - ju neturi.  g.gif

Va postus iskraipyti ir sau ligu prisirasytinori, kam? Niekam tu neatrodai ligota, mes cia svarstom ir dskutuojam, o ne ligas nustatinejam, ar ne?
As tai aplamai turiu tokia nuostata, jei pozityviai mastai, tai pozityviai ir gauni.Noresi-gausi, abejosi-nieko neturesi.
Atsakyti
na, bent syki - objektyvus postas.
Atsakyti
labas, as tikiuosi manes neuzmetysit akmenimis, va noriu jusu pasiteirauti kokia jusu nuomone? as buvau vedes, kai skyriausi apie tai suzinojo pirmoji meile, susisieke su manim, teigia kad tik mane myli ir nori buti su manim, ji vedus jau apytiksliai 12 metu, mes bendraujam jau 4 metus na romanas, bet ar tikrai ji bus su manim, na ji tai zada visa ta laika, taciau ar tai tiesa, ar man paprasciausiai atsitraukti nors pats noriu su ja buti, ja vesti na nezinau net ka daryti ?
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 03:44)

4. Vel i krastutinumus. Noras buti salia zmogaus, rupintis juo, kurti seima, nera savinimasis, cia tik tu taip traktuoji. Seimos kurimas nebutinai vedybos. Jei vyrui atsirastu toks poreikis, iskarto gi detum i krumus.
Na ir kas, kad ji ispejai, del savo poziurio, jam del to lengviau nebus. O jei jis nores buti salimais taves, privales meluoti tau, ar zaisti pagal tavo taisykles- gyvens atskirai, kai nori kartu. Toks melas tave tenkintu labiau, nei tavo pacios melas?

QUOTE(given444 @ 2013 01 20, 00:48)

ir ka reiskia sutikti is koto vercianti vyra? tai nereiskia automatiskai uzsinoreti gyventi kartu. be to, visi is koto verciantys vyrai atrodo normaliausi vyrai praejus tam tikram laikui  smile.gif ir nematau cia nieko keisto, tokia chemijos ir fizikos derme  ax.gif

o tema? na jusu pasisakymai dar ir labai parode kad tokie pamastymai tokia tema reikalingi. visuomene ir toliau sekmingai galvos, kas tokios kaip as - mazuma, ir kad mane reikia gydyti is visokiu ligu ir kompleksu ir suzeidimu. suprask, vedusieji/susimetusieji - ju neturi.  g.gif

Man regis tu kabini etiketes, tiems kurie izvelgia ne taip kaip tau norisi, vaidini is saves uzpulta, nesuprasta zertva, todel nustojau cia rasyti, daugiau nediskutuosiu sia tema. Nes tu vis tiek iskreipi mintis, matai tai kas net nebuvo parasyta.
Papildyta:
QUOTE(taras00 @ 2013 01 20, 17:10)
labas, as tikiuosi manes neuzmetysit akmenimis, va noriu jusu pasiteirauti kokia jusu nuomone? as buvau vedes, kai skyriausi apie tai suzinojo pirmoji meile, susisieke su manim, teigia kad tik mane myli ir nori buti su manim, ji vedus jau apytiksliai 12 metu, mes bendraujam jau 4 metus na romanas, bet ar tikrai ji bus su manim, na ji tai zada visa ta laika, taciau ar tai tiesa, ar man paprasciausiai atsitraukti nors pats noriu su ja buti, ja vesti na nezinau net ka daryti ?

Jei labai nori, jei tau tikrai reikia, bandyk. Nes siaip, ar kitaip tave visa gyvenima kankins klausimas - kas butu jei...
Saugiau butu atsiriboti ir nieko nedaryti, bet ar tau reikia saugumo, ar trumpos bet laimes (jei nieko neisdegs) spresti tau. Rizika ir yra rizika.
Atsakyti
karakum , tavo pozicijai nekabinu jokiu etikeciu, neimanoma, nes jus atstovaujat dauguma. nakvisa ir kitos kaip tik pateike kad tai as turinti psichologiniu problemu, todel analogiskai paklausiau ar taip jau visi susimetusieji kartu/ar vedusieji kartu ju neturi?

tarai,
4metus turi su ja romana, nesupratau? ir ka ji zada? kad kai tu issiskirsi ir ji skirsis? tu dabar issiskyrei, o ji nesiskiria? parasyk aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 sausio 2013 - 20:06
QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 02:42)
Sveiki, tesiu seną nedovanotinai suniokotą temą, ir griežtai nenoriu (haroldas ir kt suinteresuoti laukiami  smile.gif ), kad ši tema vėl virstų pamokymų baze.
Taigi, nusprendžiau savo gyvenimą skirti vienatvei, kurią dievinu ir nepriklausomybei. laisvei. savo gyvenime ketinu ir siekiu daug ir tokių tikslų, kurių nepasiekčiau būdama su vyru (paskendusi buityje ir visokiuose reikaluose). nebesiplėsiu daugiau ta tema.

bet sekso norisi, žmogiškos šilumos norisi. norėčiau kad ir tas žmogus būtų toks pats, kad jis nesiveržtų į santuoką ir gyventų užpildytą gyvenimą.

kol ieškaus draugo, noriu pakviesti pafilosofuoti:

kokios grėsmės/ grėsmė ta, kad meilužis gali norėti daugiaum norėti gyvenimo kartu, kelti reikalavimus. ir aš galiu įsimylėti, tačiau jau anksčiau minėjau - niekad neleidžiu jausmams lipti per viršų, ir savo kančias suvaldau, kito žmogaus nesisavinu NIEKADA.

ir paskutinis dalykas, mane labiausiai nervinantis. tai visuomenės požiūris. kodėl moteris turintį laisvą seksą ar meilę, laikoma nerimta, arba santykiai - nerimti? iš ko/kodėl kilo ir vis dar gajus mūsų laikais toks požiūris?
kaip išlikti oriai, jei santykiai nesiklostys? kaip žinoti, koks tas meilužis, kaip jis kerštaus, ir tt. - o jei ir ne, kodėl visuomenei turėčiau aiškintis, kad aš, brandi moteris, nenoriu šeimos ir tt. kodėl aš tampu nerimta?

(ps. gal 60ties jau šeimos ir norėsiu, tikslaiu, vyro kasdien, bet dabar - tikrai ne.)
ne paskutinėj vietoj ir vaikai. nenoriu, kad jie matytųsi kaip keičiasi mano meilužiai. ne, norėčiau draugo, kuris nori gyventi tokį gyvenimą (atskirai) kaipo ir aš.

dabar surašiau ir galvoju: turbūt misija neįmanoma.  smile.gif

A galima plačiau - bendram suvokimui - kokių tikslų neįmanoma pasiekti būnant su vyru? Net smalsu pasidarė wub.gif
Atsakyti