QUOTE(given444 @ 2012 12 26, 21:05)
viena vertus, suvokiu, kad zmogus - sociali butybe - kad jam norisi kito zmogaus. subjektyvi kitose temosi graziai argumentavo kaip moteriskes vienos, grizta i namus pas savo katinus ir pelargonijas ir lipa sienomis, nors pries tai viesumoj ir draugu/iu rateliuose gerkle plysojo apie laisves troskimus ir svaiginancia nepriklausomybe ... taip, yra ir tas momentas.
Na tai čia galima kalbėti ir apie tas, kurios viešai plėšia šeimyninę laimę, o namie sriūbauja į pagalvę, tyliai atkenčia seksą su teisėtu sutuoktiniu po to, kai iškuopė namus, pamaitino šeimyną, apie tas, kurios neturi jokio laiko sau, ir kuria SM temas "vyras susirado kitą", "vyras nebemyli", "vyras skūpus" ar pan.
Tiek tie, tiek anie pavyzdžiai nelabai ko verti, nes ir vienišos, ir šeimas sukūrusios moterys būna tiek laimingos, tiek nelabai

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 12 26, 21:08)
Parašysiu grubokai, gal kam nepatiks, bet dėl tos per aukštos kartelės, apie kurią žinau nemažai, kaip sakoma "ne pa naslyšku", ir mačiusi ne vieną per aukštos kartelės auką, likusią prie suskilusios geldos. Kad prieš keliant karteles ir išbrokijant "netikusius" kandidatus, pravartu pasižiūrėti į veidrodį ir paklausti savęs, tuo pačiu "o kas aš per viena?". Gink Die nenuvertinant savęs, bet savikritiškai ir pakankamai objektyviai, kiek tai įmanoma, jei įmanoma, pabandyti įvertinti save. O kiek aš verta paties pačiausio (kažkokio ten idealo), kodėl būtent su manimi tas idealas turėtų būti ir ant rankų nešioti (kur gi anas ganosi, kad vis negaliu sutikti, o painiojasi vis "nevykėliai"). Ir pan.. Todėl kad kartais tos, kurios vaikosi neaišku ko ir reikalavimai Misteriui Visatai, na pačios tokios kaipčiapasakius... Na nėr į ką žiūrėti. 

Bet tai nebūtinai yra per aukštai užkeltų kartelių reikalas. Pavyzdžiui, na mano gyvenimas pilnas nuostabių vyrų, taip, dalis jų užimti (bet tai netrukdo tyliai žavėtis, ar ne?